Inhoud blog
  • Donald Deschagt, eigenaar en tevens chef-kok van “Le homard et la moule” in Bredene mag alweer een medaille toevoegen aan zijn palmares.
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Le Homard et la moule
    Open keuken
    PERS EN REDACTIE

    03-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donald Deschagt, eigenaar en tevens chef-kok van “Le homard et la moule” in Bredene mag alweer een medaille toevoegen aan zijn palmares.
     

    Donald Deschagt, eigenaar en tevens chef-kok van “Le homard et la moule” in Bredene mag alweer een medaille toevoegen aan zijn palmares.

    Op zondag 25 oktober ll. werd hij immers tijdens een “Groot Kapittel” te Gent letterlijk “geslagen” tot  Maître-Rotisseur in de prestigieuze vereniging “Châine des Rôtisseurs”, een internationaal gezelschap dat zich al vele tientallen jaren met veel ijver inzet voor de gastronomie.

     

    03-11-2009 om 14:03 geschreven door DONALD  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.








    03-11-2009 om 13:57 geschreven door DONALD  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)


    Archief per maand
  • 11-2009
  • 06-2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs