De sproeibuizen liggen er , de drainage is aangesloten op de beek (is in feite een betonnen buis en komt van de wolvendreef ergens - hebben ze me gezegd) . De sproeibuizen liggen volledig rond het veld. Voor iedere sproeier is een electromagnetische valve geinstalleerd, bediend door een bus. Telkens zijn 5 valven gesloten, 1 open. (we hebben maar 1 pomp) die valve is da stuk mechaniek met wat draadjes rond. Wat ik niet versta is de plaats van de sproeipunten : een paar achteraan, een paar op een derde van achteraan, een derde op tweederden van achteraan, maar vooraan geen enkele. Ze zullen wel een reden hebben natuurlijk. Dugout ook verdwenen, maar dat is al een paar dagen. Ik denk volgende week zand er weer over zeker ?
Ben een beetje lui geweest en ook weinig tijd gehad deze week. Ook geen tijd voor de foto's maar die komen er morgen bij.
In het kort deze week :
Citernen ingegraven aan vlakbij de laatste tennis, drie in het totaal, onderling verbonden met totale capaciteit van 18000 liter
Laatste drie draineerbuizen (in het midden van het veld) geinstalleerd
Sleuven gegraven voor de verdeling van het water.
3 Boorputten zijn geinstalleerd, de eerste bij het begin van het veld, twee op het einde
Het op het veld gespoten water wordt niet herbruikt, om het ontwikkelen van algen en andere viezigheid te vermijden.
Er wordt om budgetaire redenen maar 1 pomp geinstalleerd, maar alles is voorzien voor een tweede mocht het nodig zijn.
Een pomp verbruikt 50A.
Er komt wel degelijk LED verlichting (eerste club in Belgie !!!!!!) maar slechts na enkele maanden (moet nog gefabriceerd worden op maat)
Het water wordt afgevoerd via een beek, die onder het veld stroomt sinds eeuwen, Christophe heeft mij de naam gezegd, maar ben het vergeten, moest iemand het weten, laat dan weten......