Mijn reisjaar
Inhoud blog
  • De grote muur
  • Beijing
  • Grens Mongolië China
  • Mongolië
  • Transmongolië expres en de grensovergang

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    09-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grens Mongolië China
    Bij de grens van Mongolië. worden onze paspoorten weer opgehaald en na een uur later krijgen we ze weer terug. Dat is het, niemand die iets komt doorzoeken, niets. Dan rijden we 25min naar China, ook daar komen ze onze paspoorten ophalen. 
    De trein sporen in China zijn anders dan in Rusland en Mongolië. Dus aan de grensovergang moeten de wagons op andere wielen gezet worden. Zo leuk, we rijden een grote hangar in en daar worden de wagons losgekoppeld ze worden opgetild, het ene onderstel wordt weggereden en een ander er onder geplaatste. Nadien zakt de wagon terug en worden ze allemaal weer aaneengekoppeld. Zodra dit gedaan is krijgen we onze paspoorten terug en ... verder niets. Na de uitgebreide controle in Rusland had ik iets anders verwacht. Ondertussen is het middernacht dus gaan we slapen. Onze laatste nacht op de trein en ... Ik heb zalig geslapen. Eindelijk!

    nu zijn we in Beijing en hebben de rest van de namiddag en avond vrij. Het is hier 37° en de gids raad ons aan om tot 16u binnen te blijven. Dus tijd voor een heerlijke douche en mijn blog aan te vullen. Het hotel is zalig, het Qianmen hotel, zoveel luxe, een aanrader! 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    09-06-2017
    dhr

    Lieve Heidi

    Het is bijzonder plezant om het verslag te lezen van je queeste. Ik denk dat je er wel voldoende inspiratie zal opdoen om al onze geoliede werkprocedures aan te passen. Ben nog benieuwd naar het vervolg van de Chinese culinaire hoogstandjes. Warme groet. Koen.

    09-06-2017, 15:07 geschreven door Koen Verbeeck


    Archief per week
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs