Deze zomer heb ik voor het eerst zelf confituur gemaakt en hij was super lekker!! Normaal eet ik helemaal niet veel confituur maar hier heb ik wel veel van gegeten. Zo veel dat hij direct op was. Ik heb het met rabarber (vanuit de tuin), nectarine en appelsien gedaan maar je kan het met ander fruit ook doen. Ik heb het recept van op het pakje van de suiker gebruikt en dat lukte heel goed. Volgend jaar ga ik het zeker opnieuw maken.
Na een lange dag school moet ik altijd even tot rust komen. Dat heb ik vandaag gedaan met een lekker warme groene thee en een overheerlijke mandarijnen cupcake. Al zeg ik het zelf . Voor diegene die willen het cupcake recept volgt later nog.
Ik heb een kommetje gemaakt van een plaat. Heel simpel en een originele manier om eens koekjes in cadeau te doen of om juweeltjes in te leggen of wat je maar wilt. Je moet eerst je over voor verwarmen op 220°C. Dan schuif je een bakplaat in de over met daarop een omgedraaid kommetje. Op dat kommetje leg je in het midden je plaat. Na enkele seconden begint de plaat te krullen dan moet je heb er uit halen en in de vorm van een kommetje vormen. Hij is helemaal niet heet dus je kan hem gewoon met je handen vast nemen. Veel geluk aan diegene die het ook willen proberen.