Inhoud blog
  • Paddington
  • the maze runner
  • Mockingjay
  • recept mini-eclairs
  • Puppy
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Girls wanna have fun!

    26-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept mini-eclairs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen mini-eclairs

    voor circa 24 stuks

    - 75g ongezouten boter                                      1. Verwarm de oven voor op 200°C (gasstand 4). Bekled een bakplaat met bakpapier. Doe de      - 125 g bloem                                                       boter in een steelpannetje en voeg 250 ml water toe. Breng het mengsel aan de kook en zeef alle  
    -  4 eieren                                                              bloem erbij. Blijf roeren tot het mengsel een bal vormt. Laat het 5 minuten afkoelen.
    - 125 g pure chocolade, gesmolten               
    - slagroom                                                         2. Voeg al kloppend en voor een de eieren toe tot het mengsel dik en glanzend is. Schep het in een                                                                                   spuitzak en spuit korte 'worstjes' op de bakplaat (als je geen spuitzak hebt kun je het ook doen                                                                                   met 2 lepels). Besprenkel ze met wat water.
     
                                                                              3. Bak ze 10-15 minuten  op 200°. Zet de oven op 180°C (gasstand 4) en bak ze nog 10-15                                                                                         minuten, tot ze goudbruin en stevig zijn.
                           
                                                                              4. Prik met een satéprikker in de  zijkant van elke eclair om de stoom te laten ontsnappen. Zet de                                                                               oven uit en laat de eclairs er nog 5 minuten in drogen. Laat ze afkoelen op een rooster.

                                                                              5. Snijd de eclairs doormidden en verwijder eventueel ongaar deeg. Bestrijk de bovenste helften                                                                                 met chocolade en laat die hard worden. Schep slagroom op de onderste helften en leg de                                                                                       bovenste er weer op.

    26-08-2014 om 14:38 geschreven door YenYan  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Koken
    22-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekkere hapjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Eclairs

    Hey iedereen, eergisteren hebben we veel lekkere dingen gemaakt. Eerst zijn we begonnen met eclairs. We dachten dat ze heel klein gingen zijn, maar uiteindelijk zag het eruit als mega soezen.We hebben chocolade gesmolten en op de eclairs gegoten. Daarna maakten we slagroom met de mixer en smeerden we het ertussen. Het deeg was toen we het nog niet in de oven hadden gebakken echt heel erg raar! Maar op het einde was het superlekker!

    Recept volg later!

    22-08-2014 om 15:53 geschreven door girlxxx  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Koken


    Archief per week
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Categorieën
  • beauty (1)
  • Diertjes (2)
  • Koken (2)
  • leuke ideetjes (3)
  • Spelletjes (2)


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs