à la Fritz
Inhoud blog
  • Welkom
  • kalk
  • spaghetti-saus

    Zoeken in blog




    Categorieën
  • Aperitief (0)
  • Dessert (1)
  • Hoofgerecht (0)
  • Oh nee, hoe krijg ik dat proper!? Tips en tricks. (2)
  • Soep (0)
  • Welkom (1)

  • 24-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom
    Beste bezoeker,

    Als amateurkok maak ik graag eens een "speciaal" gerecht.  Met speciaal bedoel ik de niet alledaagse kost zoals worst met rode kool, maar eerder iets in de stijl van stoofvlees of een pasta-gerecht maar net dat tikkeltje anders.

    Hoe ik aan zo'n gerecht moest beginnen, wist ik niet, dus ging ik maar op zoek op het internet.  Je vindt er heel wat informatie en recepten.  Aan de hand hiervan ben ik mijn eigen gerechten beginnen samenstellen.  En één van de eerste successen thuis was stoofvlees: een mix van twee recepten heeft mij tot een geliefd stoovlees creator gemaakt.

    Als je zelf een recept hebt, laat het me gerust weten.  Als het een succes is, verschijnt deze ongetwijfeld op mijn blog, al dan niet aangepast.

    Alvast veel succes met het koken.

    Fritz

    24-10-2012, 15:42 geschreven door Fritz


    Categorie:Welkom
    Archief per week
  • 22/10-28/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs