Inhoud blog
 • Wat een match!
 • Verhoopt resultaat na degelijke match.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  FCB RULES!!!
  De beste ploeg van het land.
  08-12-2005
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een match!
  Afscheid van CL in schoonheid!
  Club Brugge sloot zijn CL-campagne af met een 1-1 gelijkspel tegen Bayern München en dat is zondermeer een knap resultaat! Met het oog op groepswinst, traden de Duitsers op volle sterkte aan maar in de eerste helft was er van klasseverschil geen sprake. De eerste kans voor de bezoekers was wel meteen goed voor de 0-1. Na 21 minuten dropte Deisler een vrije trap in het pak, Pizarro kopte met het achterhoofd binnen (0-1). Iets voorbij het half uur bracht Portillo met een magistraal doelpunt de stand in evenwicht. Van op 20 meter, links voor het strafschopgebied, krulde hij het leer met zijn rechter wondermooi over Kahn in de kruising (1-1)... Jan Breydel ging compleet uit zijn dak! Tot aan de rust speelde Club dan sterk maar Kahn opnieuw bedreigen zat er niet in. Na de pauze moest Club gaandeweg achteruit. Pas in de laatste 20 minuten ging Bayern München voor de winst en dat leverde een handvol uitstekende mogelijkheden op. Pizarro knalde snoeihard op de lat maar dichter dan dat kwam Bayern niet! Guerrero scoorde nog wel, maar net daarvoor had de Franse scheidsrechter Duhamel afgefloten.
  Juventus Turijn won wel, met 1-3 tegen Rapid Wien. Daardoor is Juventus groepswinnaar met 15 punten. Bayern wordt tweede met 13 punten en Club Brugge behaalde er 7 en mag als derde naar de Uefacup. Rapid Wien eindigt als laatste met geen enkel punt.

      

  08-12-2005 om 12:15 geschreven door Kevin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhoopt resultaat na degelijke match.


  Alleen maar blije gezichten na het gelijkspel van blauw-zwart tegen de Rekordmeister uit Duitsland. Blij om de wereldgoal van Javier Portillo maar vooral blij dat Club zijn talrijke fans een waardige afsluiter van deze CL-campagne kon bieden. Onze reporters ter plaatse verzamelden een pleiade aan reacties. Niet minder dan 9 spelers gaven hun persoonlijke visie na afloop van Club-Bayern.


  08-12-2005 om 12:08 geschreven door Kevin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


  Archief per week
 • 05/12-11/12 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!