• Volgende wedstrijd tegen Standard De Liège
  • De Cristal Arena
  • KRC Genk - Zulte-Waregem

04-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende wedstrijd tegen Standard De Liège
    De volgende wedstrijd ontvang KRC Genk Standard De Liège.
    Niet meer zo een belangrijke wedstrijd want Standard is Kampioen en als KRC Genk wint staan ze nog altijd 10de maar als ze verliezen 11de.

04-05-2008, 15:15 geschreven door fabiixx

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Cristal Arena
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mooi uitzicht op de Cristal Arena misschien beter bekend als het Fenix Stadion(maar eigenlijk is het de Cristal Arena) .

04-05-2008, 15:04 geschreven door fabiixx

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRC Genk - Zulte-Waregem

KRC Genk heeft vrijdagavond op Zulte Waregem 2-2 gelijk gespeeld . Genk kwam reeds voor het kwartier 0-2 voor, maar zag Zulte Waregem in het laatste kwartier terugkomen.

Zulte Waregem en KRC Genk speelden de openingsmatch van de 33ste speeldag op vrijdagavond. In de eerste helft speelde Genk uitstekend aan de Gaverbeek. Na een kwartier stond het al 0-2 . Haroun mocht simpel binnentrappen na voorbereidend werk van Itzhaki en amper vier minuten later deed Matoukou hetzelfde. Anele kopte een vrijschop met zijn hoofd tot bij Matoukou die binnenkopte. Genk bleef de kansen opstapelen maar bleef op 0-2 steken aan de rust .

Ook in de tweede helft morste Genk met de kansen. Blauw wit zag Zulte Waregem zowaar nog langszij komen. Invaller Coppin lukte eerst de aansluitingstreffer en vijf minuten voor tijd kreeg Genk en penalty tegen na hands van Matoukou . Leye benutte de strafschop. Voor de Senegalees de 15e van het seizoen.

Opstelling Genk:

Bailly, Daeseleire (55' Lolo), Matoukou, Anele, Tiago, Itzhaki, Toth, Vrancken, Haroun (73' De Decker), Bosnjak (85' Dugary) en Barda.

Doelpunten:

11': 0-1 Haroun
    15': 0-2 Matoukou
    77': 1-2 Coppin
    85': 2-2 Leye (op strafschop!!!)

04-05-2008, 14:54 geschreven door fabiixx

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)