Inhoud blog
  • De seizoensgekte begint....
  • intro....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    dagboek van een horecaslaafje

    23-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.intro....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    23 juni 2015,

    De horeca-wereld is een wereld apart, de mensen die erin werkzaam zijn, nog aparter en heel vaak wordt hun job zwaar onderschat.... En ik kan het weten, 20 jaar geleden werd ik gebeten door de horeca-microbe en tot op de dag van vandaag zit die nog steeds onwrikbaar in mijn bloed verankerd.

    Deze blog zal jullie meenemen op mijn nieuwste avontuur binnen deze chaotische, maar o zo fijne wereld, sedert kort ben ik werkzaam in een nieuw Italiaans restaurant genaamd "Di Massimo's" en gelegen in het culinaire hartje van Gent; op de Graslei.

    Hij zal jullie een blik gunnen achter de schermen in het leven van een "horecaslaaf", al is "horeca-addict" misschien een betere omschrijving. Ik hou ontzettend veel van mijn job en het is voor mij dan ook een persoonlijke uitdaging om, samen met mijn collega's, eraan mee te werken dat "Di Massimo's een grandioze triomf wordt. Of we erin slagen kunnen jullie dus vanaf nu dus hier op de voet volgen, in goede en slechte tijden....

    Tot binnenkort,

    Elisabeth


    23-06-2015 om 12:25 geschreven door elisabeth  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)


    Archief per week
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    frankloopt
    www.bloggen.be/franklo

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs