De horeca-wereld is een wereld apart, de mensen die erin werkzaam zijn, nog aparter en heel vaak wordt hun job zwaar onderschat.... En ik kan het weten, 20 jaar geleden werd ik gebeten door de horeca-microbe en tot op de dag van vandaag zit die nog steeds onwrikbaar in mijn bloed verankerd.
Deze blog zal jullie meenemen op mijn nieuwste avontuur binnen deze chaotische, maar o zo fijne wereld, sedert kort ben ik werkzaam in een nieuw Italiaans restaurant genaamd "Di Massimo's" en gelegen in het culinaire hartje van Gent; op de Graslei.
Hij zal jullie een blik gunnen achter de schermen in het leven van een "horecaslaaf", al is "horeca-addict" misschien een betere omschrijving. Ik hou ontzettend veel van mijn job en het is voor mij dan ook een persoonlijke uitdaging om, samen met mijn collega's, eraan mee te werken dat "Di Massimo's een grandioze triomf wordt. Of we erin slagen kunnen jullie dus vanaf nu dus hier op de voet volgen, in goede en slechte tijden....