Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Match Ternesse - Ekeren

Selectie : Jens , Yarne , Nicolas , Renzo , Jeroen

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-02-2011, 08:08 geschreven door Davy
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Wijnegem - Ternesse
    Hallo Duivels ,

Op een bevroren veld en nog geen twee minuten gespeeld en Lucas wist de openingstreffer te maken , En ze waren vertokken onze duivels er er volgende snel een paar doelpunten van Jens en Lucas . En na een paar mooie acties wist Jeroen nog twee keer en Yarne ook twee  het doel te vinden . Voor het eindsignaal van de eerste helft wist Jens en Lucas de score nog aan te dikke zodat we de rust in konden met een 0 - 9 voorsprong . Na de pauze terug de ijspiste op en voetballen en met Renzo als vliegende keeper wist Jens  weer te scoren en dat bracht inspiratie voor de andere . Lucas scoorde er één en zelf onze keeper scoorde . Jens maakte er nog eentje bij . Jeroen en Yarne konden de keeper nog eens laten draaien voor de bal uit zijn goal te nemen . En de wat ontgoochelde Nicolas kon toch terug lachen na zijn twee doelpunten . Zodat de scheids de match kon afblazen met een 0 - 17

Doelpunten :  Jens      4                              Yarne         3
                         Lucas   4                               Jeroen        3
                         Renzo   1                               Nicolas      2
    05-02-2011, 08:03 geschreven door Davy
    29-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Match Wijnegem - Ternesse

23-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derby
    Volgende match wordt het een derby tegen Wijnegem .
    23-01-2011, 07:36 geschreven door Davy
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Ternesse - Mariaburg
    Hallo duivels en supporters ,

Onze eerste match na de winterstop tegen Mariaburg . Ja die hebben we gewonnen . De eerste goal viel er al naar een minuutje spelen , Het was  Lucas die de openingstreffer scoorde en dan waren er mooie actie van onze duiveltjes zodat er nog wat goalen vielen Jens scoorde de tweede dan kon Lucas er ook nog eentje maken en terug de Jens  . Ook Yarne wist zijn goaltje nog mee te nemen voor de rust . En na een mooie actie van Jens scoorde die ook nog eens . Hij had zijn bal kunnen afgeven aan Yarne maar hij wou die goal afmaken voor mijn verjaardag . Heeft hij me achteraf gezegd . Ook Lucas scoorde nog en Jeroen deed het ook nog voor de rust zodat we konden gaan rusten met 8 - 0 . Na de rust deden we gewoon verder hoe we geeindigd waren zodat er nog een aantal goalen vielen . Yarne begon er aan eventjes later Jeroen die vondt ook de weg naar het doel . Na een fraaie voorzet van Jens wist Lucas de bal er in te tikken . Het was een aanval volgens het boekje . Knap . Dan waren er nog mooie acties waardoor Yarne twee scoorde . Mariabur dreigde wel een paar keer maar het lukte hen niet door een sterk spelende verdediging en de onze Max die zijn goal wist schoon te houden en die ook een paar mooie aanvallen in gang stak . Nicolas wist zich vrij te maken en ging recht op het doel af een scoorde ook zijn goaltje en wist er dan nog een te scoren . Dan Yarne wist de keeper van Mariaburg nog twee maal te verslaan . En Nicolas maakte het af en de wedstrijd werd afgefloten met een 18 - 0 overwinning . En onze duiveltjes konden weer vieren zo had Jens een ideetje gezien van de eerste ploeg . Allen in de kring en zingen maar . WAAR IS DA FEESTJE , HIER IS DA FEESTJE

Doelpunten :   Jens      3            Nicolas     3            Yarne    6