Inhoud blog
 • Dora Spelletjes
 • Dora verjaardags producten
 • Welkom op mijn blog
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  overgewicht
  www.bloggen.be/overgew
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  aantwaarrepe
  www.bloggen.be/aantwaa
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  paulnick1946
  www.bloggen.be/paulnic
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  bel_bult_avdeynde
  www.bloggen.be/bel_bul
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cat4u_culi
  www.bloggen.be/cat4u_c
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  astralis
  www.bloggen.be/astrali
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  fictiereeksen
  www.bloggen.be/fictier
  Dora
  Informatie over Dora
  09-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dora Spelletjes
  Vandaag wou ik me eens goed amuseren en daarom ging ik op zoek naar interessante dingen die met Dora te maken hebben. Na veel zoekwerk in de zoekmachines van google, yahoo en bing ben ik vanalles over Dora tegen gekomen waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Ten eerste ben ik leuke Dora liedjes tegen gekomen. Deze heb ik verschillende malen geluisterd waardoor ik ze nu al vrij goed uit mijn hoofd ken. Ook kleurplaten van Dora heb ik vaak tegen gekomen. Ik heb er een aantal afgedrukt, en daarna heb ik ze mooi in de juiste kleuren proberen in te kleuren. Dit is me vrij goed gelukt.

  Daarna kwam ik Dora Spelletjes tegen. De website die ik hier geplaatst heb is echt een fantastische website om spelletjes van Dora te spelen. Al deze spelletjes zijn volledig gratis en het enige wat je nodig hebt is een webbrowser (wat iedereen heeft). Fantastisch toch? Dat vond ik ook ja. Daarom schrijf ik er een leuk berichtje over. Mijn favoriete spelletje van die Dora spellen website is Dora minigolf. Al de speciale dingen op de golfbaan maken het spelletje in mijn ogen heel leuk. Natuurlijk hou ik ook van Dora puzzels en Dora kleurplaten.

  Ik hoop dat jullie wat aan dit berichtje hebben zodat jullie je ook leuk kunnen bezighouden met Dora. Soms tijdens de vakantie verveel ik me nog wel eens, dus dan is het altijd nuttig om spelletjes en kleurplaten van je favoriete meisje, Dora, te doen.

  09-08-2010 om 00:00 geschreven door OsiriX  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
  29-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dora verjaardags producten
  Ooit afgevraagd waarom er zo'n groot publiek kinderen van Dora the Explorer houdt? Voor één, ze houdt van avontuur. Welke jongen doet dat niet? Ze houdt van haar familie. Ze laat haar vrienden dingen proberen met haar, en ze is trouw aan haar beste vriendin en de aap, Boots. Een van de betoverende dingen over haar is dat aan andere vraagt te helpen om erachter te komen hoe nieuwe plaatsen met behulp van de kaart te vinden. Ze ontspant de kinderen en stelt hun voor aan het Spaans.

  Als je hebt besloten voor een verjaardag te houden voor je kleine ontdekkingsreiziger, krijgen van de juiste decoraties en supplies kunnen veel plezier bezorgen, omdat er zo veel dingen uit te kiezen zijn. Hier zijn een aantal geweldige ideeën voor dat prachtige feest voor uw kleine meisje.

  Uitnodigingen: Neem een aantal "Dora the Explorer" uitnodigingen, en nodige vrienden van je kind uit.

  Decoratie: Creëren van de juiste sfeer voor het feest kan echt helpen om het feest succesvol te maken. Er zijn Dora crêpepapier wimpels, tafelblad, decoraties en bungelen. Krijg wat je aandacht grijpt, met de nadruk op dingen die speciale aantrekkingskracht zullen houden op uw kind. Laat de plaats uitzien als een van de vele avonturen van Dora.

  Cadeauzakjes: Ieder kind vindt het heerlijk om thuis te komen met iets speciaals. Er zijn kleine cadeautjes, zoals lip-gloss armbanden, stickers, fluitjes. Een vergrootglas en een kaart zou een leuke toevoeging in de tas zijn.

  Spelletjes: De eerste keuze die voor de hand ligt is een schattenjacht. De kinderen kunnen jagen in het huis of de achtertuin. Een ander leuk spel is een kaart race. Je hebt een eenvoudige kaart. U vindt afdrukken online, of maak een die er uit ziet als de Dora kaart. Verdeel de kinderen in twee teams en als je een plek op de kaart zegt, dan wint de eerste die de plaats vindt.

  29-07-2010 om 21:30 geschreven door OsiriX  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  06-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom op mijn blog
  Hallo beste lezer.

  Welkom op mijn blog. Op dit weblog ga ik regelmatig berichtjes plaatsen over mijn grootste passie, namelijk Dora. Ik heb Dora leren kennen door het programma op Nickelodeon. Sindsdien ben ik verschillende uren per dag bezig met Dora. Zo ben ik onder andere bezig met Dora spelletjes, Dora filmpjes, Dora liedjes, Dora kleurplaten en nog veel meer.
  Hopelijk kan ik mijn passie met jullie delen.

  Veel plezier met het lezen van mijn blog!

  06-07-2010 om 15:51 geschreven door OsiriX  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Tags:Dora, blog, spelletjes, filmpjes


  Archief per week
 • 09/08-15/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 05/07-11/07 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Linkpartners
 • spelletjes huis
 • Zonnebrillen
 • De HUIS en TUIN gids
 • Sudoku
 • msnfreaksz.nl - Voor jong en oud


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!