Vandaag mogen we genieten van een onvergetelijke papa-Yanaika-spaghettisaus!
Maar voor we kunnen smullen moeten we eerst zelf de handen uit de mouwen steken.
We krijgen heel wat groenten om te snijden, paprika's rood,geel en groen, wortelen, champignons, ui en look!
In kleine groepjes gaan we aan de slag, tafel papa Yanaika is de favoriet.
Wanneer alle groentjes met het vlees en tomaten staat te pruttelen mogen we een blok kaas malen met de machine.
Wat leuk om te doen en te zien hoe we kaas kunnen raspen!
Papa trakteert ons ook nog eens met kinderchampagne en juf met een gezond aperitief: minitomaatjes, komkommer, worteltjes, een blokje kaas en een handjevol chips.
Nadat de slierten zijn gekookt, scheppen we de borden op!
Njam, Njam, super lekker!
Zelfgemaakte spaghetti gegeten in ons eigen restaurant!
Een heel grote dank je wel aan papa Yanaika, het was TOPPIE!