Inhoud blog
  • ik zal je vertellen hoe je veilig moet werken aan je fruitjuice
  • hoe maak je een fruitjuice en hoe doen de winkels het
  • wat is een fruitjuice
  • Evolutie Computer
  • Bill Gates
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Techniek doet je goed

    18-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik zal je vertellen hoe je veilig moet werken aan je fruitjuice

    beste,

    het leveren van hoge kwaliteit vruchtensap is een prioriteit voor de Belgische en Europese vruchtensappensector. Vruchtensap moet lekker én zo gezond mogelijk zijn. De sector doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat het vruchtensap van de hoogst mogelijke kwaliteit is, zo veilig mogelijk geproduceerd wordt en voorzien is van zoveel mogelijk voedingsstoffen.

    Gedurende alle stadia van het productieproces werken Europese vruchtensapproducenten volgens de internationale CODEX-standard en Europese wetgeving om ervoor te zorgen dat alleen vruchtensap van de beste kwaliteit naar de consument gaat.1 De sector werkt daarbij samen met het European Quality Control System (EQCS), een onafhankelijke instantie die de kwaliteit en veiligheid van vruchtensap controleert.

    Om de veiligheid te waarborgen van zowel de consument als het vruchtensap, heeft de Europese organisatie van sapproducenten (AIJN) een eigen gedragscode ontwikkeld voor de toeleveringsketen van vruchtensap. Deze is erkend door de Europese Commissie en wordt internationaal toegepast.2 Naast andere kwaliteitsnormen levert de zogenaamde Code of Practice Expert Group referentierichtlijnen voor groente- en vruchtensappen die een bijdrage leveren aan het kwantificeren van het effect van uiteenlopende factoren op sap. Ook evalueert deze de kwaliteit en herkomst.  

    Vruchtensap wordt zodanig geperst, gepasteuriseerd en verpakt dat zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden blijven – het bewijs vind je in het glas! Zo zijn er verschillende tests uitgevoerd met sinaasappelsap, waarbij het sap op diverse temperaturen is gepasteuriseerd. Het resultaat: bij pasteurisatie blijft praktisch alle vitamine C (meer dan 95%) behouden.3


    Mvg

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 14/05-20/05 2018
  • 16/10-22/10 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs