Inhoud blog
 • School
 • Muziekstijlen
 • Hema aankoopjes van woensdag 12 mei 2010
 • Verjaardagsfeestje
 • Fear 2
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Delphinemien
  don't live to love but love to live
  16-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.School

  Ook nog even en artikeltje over mijn studies. Momenteel studeer ik in Oudenaarde (Technisch Instituut Onze-Lieve-Vrouw) in de richting Gezondheids- en Welzijnswetenschappen. Ik vind de richting zeer leuk om te doen, je kan er ervaring opdoen tijdens je stages en dit is volgens mij wel een pluspunt. De richting is bedoeld voor mensen die later in de zorgsector willen werken, zoals in een kinderdagverblijf of een bejaardentehuis. Ook studeren velen erna door om in het onderwijs te gaan werken, dit kan zowel kleuter, lager als hogeronderwijs zijn.  Maar wat ga ik volgend jaar studeren?

  Ik wist het al van sinds ik op deze school zit dat ik met jongeren zou werken. Ik wist alleen nog niet goed op welke manier ik dit zou doen. Volgend jaar ga ik zeker en vast Toegepaste Psychologie studeren aan het KATHO te Kortrijk. Doordat je in het eerste jaar nog niet moet kiezen voor een afstudeerrichting kan ik nog alle kanten op. Zo kan ik op het laatste moment nog kiezen op wat ik me wil gaan specialiseren. Hierbij twijfel ik nog steeds tussen Schoolpsychologie, om op deze manier bij het CLB te gaan werken, of Jeugddelinquentie, om op deze manier met jeugdcriminelen te mogen werken.

  Zo mijn ‘carrière’ is nu al een beetje geschetst. Wat gaan jullie studeren en wat is jullie droomberoep? Laat het me gerust weten!

  16-05-2010 om 00:00 geschreven door Delphine  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  15-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekstijlen

  Hallo allemaal, vandaag wil ik het graag eens hebben over muziekstijlen en over degene die ik leuk vind.

  Muziekstijlen bestaan er voldoende, maar degen die ik het leukst vind om naar te luisteren zijn HipHop, R&B, Dance, Electro,House en 90’s. Het allerleukste vind ik R&B , je kan jezelf echt helemaal geven op de liedjes en uit de bol gaan.

  Om het nu even over liedjes zelf te hebben; ik hou vooral van liedjes van Rihanna, Lady Gaga, Akon, David Geutta, Crookers, Black Eyed Peas  enz. If it’s ever been on television, I know how the song goes. Ik kan echt met bijna alle liedjes meezingen en doe dit ook vaak.
  15-05-2010 om 00:00 geschreven door Delphine  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hema aankoopjes van woensdag 12 mei 2010
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ik kon het weer eens niet laten om make-up te kopen. Woensdag was het weer zover, we gingen naar de stad en ja Delphine wou haar geld opdoen. XD

  Wat ik heb gekocht? Niet zoveel, mijn vriendje heeft betaald,lief hé.

  Ik heb 4 dingetjes gekocht:

  ·         Highlighting gel with reflecting pearls – Hema

  ·         Eyeshadow base – Hema

  ·         Soft eyeliner – Hema (stiftje)

  ·         Diadeem met blauwe steentjes

  %%%FOTO1%%%

  Dit alles samen kostte rond de 13 euro.

  Ik ben ook snel even bij het krantenwinkeltje gestopt om een paar tijdschriften te kopen:

  ·         Girlz

  ·         Starz

  ·         Fancy (met mascara erbij gratis)

  Bij de Ici Paris XL heb ik ook even de Beauty You meegenomen. Ik heb nog nooit dit boekje gelezen noch gezien en was best benieuwd, dus vandaar.

  15-05-2010 om 00:00 geschreven door Delphine  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  14-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardagsfeestje  In oktober is het mijn verjaardag, dan wordt ik achttien jaar. Zoals iedereen uit mijn klas krijg ik ook een feestje. Ik ben dus al volop bezig met voorbereidingen namelijk een zaal zoeken,een DJ en een special act. Mijn vriendje is dan ook nog eens bezig met uitnodigingen te maken met photoshop. Ik vind het echt superleuk dat ik een feestje krijg en het wordt echt superleuk. Ookal duurt het nog een tijdje tegen dat het oktober is, toch begin ik mij al zenuwachtig te maken en kijk ik er zó naar uit.

  Een DJ is al geregeld, een zaal heb ik al in gedachten maar moet juist nog even bellen om eens langs te gaan. Muziek doet er niet echt toe maar er zijn wel een paar liedjes die ik zeker wil die gedraaid worden.

  Oktober, kom maar snel !

  14-05-2010 om 12:37 geschreven door Delphine  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fear 2  Het zal jullie misschien verbazen, maar ik ben zo één van de weinige meisjes die ook gamen. Over mijn gaming gedeelte zal ik het vandaag even hebben.

  Het spelen van spelletjes zat al lang in mijn bloed. Eerst begon het met spelletjes op de Sega en Playstation,maar nu ben ik overgeschakeld op pc-gaming. Het spel dat ik momenteel erg veel speel is FEAR 2. Het is een soort van horror/thriller spel, echt nogal eng dus niet voor mensen die niet tegen een beetje spanning kunnen. De verhaallijn waar ik tot nu toe zit gaat als volgt. Je bent met je politieteam aangekomen in een oud gebouw, je splits je op en gaat dus rondlopen naar ergens. Onderweg verlies je een paar van je vrienden,deze worden namelijk doodgeschoten door andere politiegroepen. Deze politiemannen moet je dus ook doden en verder lopen. Na een tijdje beginnen mutanten je lastig te vallen (een soort mens die op handen en voeten loopt) en ook zie je vaak de schim van een meisje. Nu moet ik terug samenkomen met de anderen van mijn team en ben ik dus op zoek naar hen. Onderweg kom ik ook robots tegen die nogal moeilijk te doden zijn en rare geesten. Verder weet ik enkel nog dat ik het meisje, Alma genaamd, zal moeten doden.

  Dit is dus mijn lievelingsspel van het moment.

  Vroeger speelde ik ook Hitman, World of Warcraft, Anno 1404 , Larry Leisure Suite, The Sims 2, Singles en ook nog een paar simpele zoekspelletjes.

  Spelen jullie ook spelletjes? Laat het me gerust eens weten.
  14-05-2010 om 12:36 geschreven door Delphine  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allereerste filmpje
  Hier mijn allereerste filmpje, het is niet echt zo goed gelukt aangezien ik niet wist dat je kon praten XD
  Maar toch, geniet ervan zou ik zo zeggen.

  Nog even wat foto's van de look die ik in het filmpje maakte.
  Joepie, ik weet totaal niet hoe ik filpjes moet uploaden via mijn blog , kan iemand mij soms helpen? Ik weet wel dat je mijn video kan opslaan en dan bekijken (doel opslaan als) maar misschien vinden sommigen van jullie dit niet zo fijn. Dus als iemand mij misschien zou kunnen help???

  Bijlagen:
  Brown look.wmv (8 MB)   

  13-05-2010 om 12:52 geschreven door Delphine  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Essence Pure Skin oil control paper green tea
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  %%%FOTO1%%%

  Net zoals de poriënstrips kocht ik ook deze vetopzuigende velletjes papier in de hoop dat ze wat zouden helpen tegen mijn vette voorhoofd. En dat deden ze, na het gebruik van een papiertje is men voorhoofd weer glimvrij en ook minder vettig. Als ik naar het papiertje keek zag je degelijk dat er vet opgezogen werd door het velletje. Een ander pluspunt is ook dat de papiertjes lekker ruiken, naar munt. Voor de prijs ben ik zeer blij met de werking van deze papiertjes. Als er nog mensen zijn met op bepaalde plaatsen een vette huis zou ik zeker deze velletjes aanraden, ze doen hun werk zoals ze beloven en zijn niet moeilijk in gebruik. Het doosje is ook klein dus je kan het overal meenemen en je overal dus ook bijwerken voor moest je ineens een vette huid hebben. Dus iedereen nu snel naar het Kruidvat om dit doosje te kopen !

  13-05-2010 om 10:18 geschreven door Delphine  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruidvat Reinigende poriënstrips
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  %%%FOTO1%%%

  Deze week kocht ik de reinigende poriënstrips en ik heb ze wel meteen uitgetest. Normaal gezien wordt er beweerd dat de strips de mee-eters op je neus verwijderen en dat de poriën daar ook kleiner worden. Het verwijderen van deze mee-eters is met je handen/nagels of wat dan ook echt een moeilijke klus en de strips zouden echt een ware verlossing zijn voor velen onder ons.

  Nou, wat was het resultaat toen ik de strip er na tien à vijftien minuutjes afhaalde: aan mijn neusvleugels waren er echt veel mee-eters verwijdert. Je zag de beestjes echt op het stickertje kleven, wat eigenlijk wel een grappig zicht was.

  Dus als jullie echt eens een productje willen tegen de mee-eters op je neus dan zou ik je echt deze strips aanbevelen. Ik ga ze zeker en vast blijven kopen.

  13-05-2010 om 10:17 geschreven door Delphine  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  12-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Face off the day

  Vandaag droeg ik opnieuw make-up die ik gecreëerd had met het felle kleuren quatro.
  Vorige keer gebruikte ik het groen in men buitenste ooghoek maar nu deed ik het ietsje anders.
  Nu heb ik namelijk alle vier de kleuren gebruikt (geel, groen, blauw en donkerblauw).

  Ogen:
  Geel (binnenste ooghoek)
  Blauw ( midden en buitenste ooghoek)
  Donkerblauw (crease en deeltje van buitenste ooghoek)
  Groen (een klein bolletje in het midden van mijn ooglid)
  Mascara
  Eyeliner

  Gezicht:
  Dagcreme en foundation Hema
  Lichtroze blush

  En hier het resultaat.
  12-05-2010 om 13:37 geschreven door Delphine  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Photoshop
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Na één tekening komt natuurlijk een tweede en hier is ze dus, mijn tweede photoshoptekening.
  Deze is al een stuk mooier, vind ik, dan de vorige. Ik had er ook al wat meer verstand van dan de eerste keer.
  Ik vind het zeer fijn om met de vrouwengezichten te werken bij het maken van tekeningen vandaar dus dit gezicht.
  Zeg me gerust wat jullie vinden van mijn tekeningen, tips zijn ook altijd welkom.

  %%%FOTO1%%%

   

  12-05-2010 om 13:09 geschreven door Delphine  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


  Archief per week
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  kartix
  www.bloggen.be/kartix
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  bartdelobel
  www.bloggen.be/bartdel
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  woonenslaapcomfort
  www.bloggen.be/woonens

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!