Wat heb je nodig? (+/- 100 truffels) 250 g roomboter (ongezouten) 500 g chocolade (fondant)
Bereiding: - Breek de chocolade in stukjes en laat au bain-marie smelten. - Doe de roomboter in een kom. - Voeg de gesmolten chocolade toe en meng goed. - Zet het mengsel minimum 1 uur in de koelkast. - Rol kleine bolletjes van het chocolademengsel. - Rol de truffels door cacaopoeder, hagelslag of witte chocoladeschilfers.
Smakelijk!
23-04-2013 om 17:51
geschreven door Juf Karen
Tomy jarig ...
Tomy werd 10 jaar. Gelukkige verjaardag!
23-04-2013 om 17:40
geschreven door Juf Karen
22-04-2013
Projectweek: ontwerpen van een pralinedoosje
22-04-2013 om 19:19
geschreven door Juf Karen
Projectweek: chocoladetruffels maken ... (deel 2)
22-04-2013 om 19:06
geschreven door Juf Karen
Projectweek: chocoladetruffels maken ...
22-04-2013 om 19:04
geschreven door Juf Karen
21-04-2013
Projectweek: kledij in zwart, geel en rood.
21-04-2013 om 13:06
geschreven door Juf Karen
17-04-2013
Projectweek: chocolade proeven ... mmm... lekker!
17-04-2013 om 15:40
geschreven door Juf Karen
16-04-2013
Uitstap projectweek - deel 3: rondleiding Brussel ...
Rondleiding Brussel ...
16-04-2013 om 19:02
geschreven door Juf Karen
Uitstap projectweek - deel 2: bezoek chocolademuseum ...
Bezoek chocolademuseum ...
16-04-2013 om 19:02
geschreven door Juf Karen
Uitstap projectweek - deel 1: met de trein naar Brussel ...