Inhoud blog
 • Comeback van het jaar !!
 • Verkiezingen 2010 !!
 • the sphere, the day after...
 • Nieuwste aanwinst van de ploeg van Lefevre !!
 • poseer-act van den Jelly, moest het eens nodig zijn....
 • de cyclo-rage bij Cappelle nog lang nie uitgedoofd : nieuw talent welkom !
 • Vers fotomateriaal gekregen, zij het dan met vertroaginge
 • 1 mei : rood viert feest in Kortrijk...yummie !!!
 • 1 mei : rood viert feest in Kortrijk...(en mè tettn !!)
   
   
   
  Foto
  Foto
  2 schoontjes...
  Foto
  Foto
  Het heeft lang geduurd !
  Foto
  Nieuws Sporza
 • Vingegaard koerst 2 maanden na Tour weer in Kroatië: "Ik had een gek gevoel na de Tour"
 • Kris Meertens noemt blessure Meesseman "een kleine ramp": "Belgian Cats moeten ambities bijstellen"
 • Vingegaard koerst na 2 maanden weer in Kroatië: "Lang gerust, dan 3 weken stage"
 • Vingegaard koerst 2 maanden na Tour weer in Kroatië: "Ik ben nog dezelfde Jonas"
 • Vingegaard stapt na 2 maanden weer op fiets in Kroatië: "Lang gerust, dan 3 weken stage"
 • Peter Vandenbempt over het gekelderde vertrouwen in de Duivels: “We hádden 5 wereldtoppers, nu zijn dat er nog 2”
 • Het journaal 13u met o.a. de 1-0-nederlaag van de Rode Duivels tegen Nederland
 • School in Schepdaal is bijzonder fier op Remco Evenepoel: "Ik trilde van geluk"
 • Het journaal 13u met o.a. de 1-0-nederlaag van de Rode Duivels tegen Nederland
 • Belgian Cats zijn zeker van kwartfinales na winst tegen Bosnië, maar Meesseman is wel out voor rest van het WK
  Fotos 2 juni
  Foto
  Foto
  Foto
  Wat heb je nu gevangen,Jelti ?
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  kris
  www.bloggen.be/kris
  Foto
  De Briekskes

  30-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwke gedaan met de collega's !
  Zaterdagavond om kwart voor acht afgesproken aan den entree van de feestzaal Cofar in Rumbeke. Lorreke was den eersten, om tien na zeven was hij al ter plaatse, kwestie van niks te missen. Krist en ik volgden rond halfacht. Ons pietjes waren er ook bij. Het was wachten op de Filbère.Niet veel later hoorden we een tank naderen, hij kwam eraan. Hij had echter nie gezien waar hij moest parkeren en stond algauw op de verkeerde, dan maar door de sense unique terug é. Er waren maar een tiental topcops aanwezig ...
   We kregen enkele lekkere glazen champagne en hapjes aangeboden voor we de zaal binnengingen. Ideaal om het ijs wat te breken !
  Fré had voor ons een vip-tafel gereserveerd net naast de dansvloer en in de passage naar de toog toe. Beter kon niet !
  Na het lekkere voor- en hoofdgerecht, met aangepaste witte en rode wijn, was het tijd voor een lekker potje "kwaffie".
  Algauw werden Emilie en Fré op de dansvloer gevraagd voor de openingsdans en de vermenigvuldigingen...
  Wij zelf zagen het ook heel erg zitten om te dansen, met af en toe een lefke voor de dorst. Lorreke hield het bij een werkmanspintje. Hij had net een zwak momentje gehad. Niet gewend om vlees te eten, zo bleek nadien.Krist had nog niet te veel gebougeerd owv rugpijn. De Marielouise zorgde echter voor een omwenteling. Krist ging poepe zitten en plots was de rugpijn heel wat draaglijker, verdoofd door..??
  Koeks werkte ook serieus aan de conditie hoor, de hucklebuck, de marielouise gevolgd door een slowke nu en dan. We amuseerden ons te pletter, wuk een feestje !!


  30-08-2007 om 20:10 geschreven door robs  


  25-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Fré en Emilie
  Proficiat aan Frederik en Emilie die op 25 aug. in het bootje stapten. Het gaat jullie goed !
  Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

  25-08-2007 om 16:48 geschreven door robs  


  18-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wielsbeke 18 aug. deel 1
  Vandaag nog eens gaan vissen in Wielsbeke. Jeroen, Jochen en de twee briekskes waren van de partij. Om 4.45 u. zijn we aangezet richting visput. Het was nog pikdonker. Voor sommigen was het echt te vroeg, é Jocin ! We hadden afgesproken dat Jocin ging vissen met een stok van mij. Hij was nog niet aan vissen toe of mijn topeinde van de stok was in twee. Breukink was back. Hij kan daar ook niet aan doen, hij doet daar niet om ...Jeroen kon het niet verdragen en brak ook zijn lancé, het beloofde een interssante morgen te worden. Dit was echter buiten de vissen gerekend. Die hadden er totaal geen zin in. Jeroen kon de schade nog wat beperken, maar voor de rest was het magertjes. Nochtans had rosten briek een eigen deegje geprepareerd van Aldi-kittekat. Naar het schijnt zijn de vissen er zot van. Er is echter één probleem, het blijft niet aan je haak hangen. Dus veel ben je er niet mee hé ! Ik heb dan voorgesteld om wat wormpjes van Jocin te gebruiken, anders was zijn dag al voorbij voor dat hij ook maar één keer in het water had gelegen met zijn lijn. Persoonlijk was het ook genen vetten. Een beet gemist en één karper gevangen met Frolic. We hebben al betere dagen gekend.
   Nu, een oud spreekwoord zegt:" Vissen is zoeken", en dat is wat we gaan doen tegen de volgende keer !
  Zo, ons verlof zit erop. Het was mooi maar veel te kort . Tot gauw  vanwege groten Briek 

  18-08-2007 om 20:43 geschreven door robs  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag 18 aug. deel 2
  Hieronder ziet u een filmke over de grootste vis die vandaag gevangen werd. Die eer viel Jochen te beurt. De vis zelf staat ook op foto toen hij nog in de schepnet lag ( zie hierboven ). Het beestje viel net niet door de mazen. Ik waarschuw gevoelige kijkers voor de volgende beelden. Toch komt uiteindelijk alles goed door de goede zorgen van Jocin en de weliswaar tragen Briek.Let goed op de onthaker die eerst wordt gebruikt, hij is zeker langer dan het beestje zelf.

  18-08-2007 om 20:18 geschreven door robs  


  13-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 augustus wielsbeke
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Na 14 dagen weg geweest te zijn, was het het moment om nog eens het water op te zoeken. Ik had Jelli opgebeld om te vragen of hij meeging en hij moest het eens vragen. Een uur of 4 later nog steeds niks gehoord. Ik heb dan nog maar eens zelf bericht. Hij ging nie mee, hij moest voor de kindjes zorgen ??? Ik kreeg dan iets later nog een bericht van zijn pietje da "menheer" in zijn sterre was en om te vragen wie ik was. Ze denkt nl. dat hij een ander heeft. Heb je hem al eens goed afgeloerd, je moet eerlijk zijn... ge moet veel goeste hebben é !
  Nu zondag dan vertrokken zonder hem met de bedoeling eens naar Waregem te gaan vissen. Ik ben vlug van gedacht veranderd toen ik zag dat het heel druk was in Waregem. Omstreeks halfzeven lagen mijn hengels te water. Allemaal met boillies, ik had de tijgernoten thuisgelaten omdat ik dacht naar Waregem te gaan weet je wel.
  Toen ik om halfeen naar huis ging had ik 2 karpers en een winde gevangen.Een van de karpers kon ik laten vastleggen op foto door een toevallige bezoeker. De winde mat 49 cm.
  Ik hoop gauw nog eens te kunnen gaan, misschien met kleinen briek mee ! tot gauw ! Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

  13-08-2007 om 00:00 geschreven door robs  


  27-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.congé !
  Beste vrienden, woensdag 25 juli nog eens gaan vissen in Wielsbeke. Jelti was niet mee, hij mocht niet van zijne hond en zijn vink. Hij had mij eerst wijsgemaakt dat hij al in de limburg zat. Enig speurwerk heeft aangetoond dat hij nog in de Bruggestraat was, er was geen plaats meer in de auto voor hem. Weet je gie wuk da dat es !!!!
  Over mijn vispartij valt nie veel te zeggen, buiten dat ik geen enkele gepakt heb. Ik heb er geen verklaring voor. Ik hoop beter te doen op zondag 12 augustus, na mijn verlof. Dus als er zijn die denken dat ze het beter kunnen, é Jelli, het zal het moment zijn om mij eens te verslaan.
  Gastjes ik vertrek nu voor 14 dagen in verlof, dus het zal kalm zijn op de Briekskes. We komen echter terug met nieuwe inspiratie !!
  ciao !!!

  27-07-2007 om 15:30 geschreven door robs  


  22-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige vakantie !!
   Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

    Ik wens iedereen een prettig verlof ! Laat ons er van genieten want het zal rap genoeg voorbij zijn. Er volgen zeker nog enkele verslagen van het vissen. Ik weet niet of rosten briek nog meegaat of niet, we zien wel hé. Sedert hij een residentie gekocht heeft in limburg, heeft hij maar weinig tijd meer voor de briekskes.

  groetjes groten Briek

  22-07-2007 om 15:20 geschreven door robs  


  11-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij gebrek aan grotere ....
   

  11-07-2007 om 22:55 geschreven door robs  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 juli vissen in Wielsbeke !
   
  Vandaag 11 juli afgesproken met den Jelli om een karperke te gaan vangen. Weliswaar met een half uurtje retard vertrokken want groten briek had hem overslapen. Om halfzes zijn we dan toch in Wielsbeke aangekomen. Jelti had een deegje geprepareerd met kattenbrokjes, brood, patat en speculoos. Heel succesvol zou later blijken, maar niet voor de karpers.Hij kon zowat 60 bliekskes, brasems,... vangen.Een groot succes zou ik zeggen. Maar wat het duel betreft om de meeste karpers was hij minder sterk bezig. Den Jelli kon geen enkel karpertje vangen terwijl groten briek er zes kon vangen. Bijna had Jelli er een, maar net voor hij de vis kon landen, raakte hij hem kwijt.Hij werd toch weer op zijn waarde geklopt. Hierboven zie je enkele foto's van de gevangen karpers. Ik zal ook nog een videootje publiceren van Jelli die een bliekje uithaalt. Gelukkig dat ik nog dit gefilmd heb, anders had ik geen beelden van hem. Nu al bij al hadden we een leuke voormiddag en hebben we weer heel wat afgelachen. Jammer dat Koeks( Bumba Lu) de weg naar Wielsbeke niet gevonden heeft, de bleke stonden nochtans fris zulle ! Veel groetjes vanwege Briek !

  11-07-2007 om 22:52 geschreven door robs  


  30-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag 30 juni 2007:Wielsbeke
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Eindelijk nog eens een verslag van een vispartij van Briek. Jelli kon nie mee, hij moest vinken gaan zetten . Nu het zal hem nog spijten als hij het resultaat hoort. Zaterdag om 4 uur opgestaan om rond 5 uur aan te komen in Wielsbeke. Voor 8 uur 2 beten gehad waarvan een niks werd en de ander afgeschoten heeft. Nadien heb ik er 8 karpers uitgehaald en nog een stuk of vijf mislopen. Al bij al ben ik tevreden met de sessie. Er zat een tussen vaneen kleine vijf kilo ( zie foto ). Jammer dat mijn fotograaf nie mee was, é Jelli. Hij weet niet wat hij gemist heeft !
  Groetjes Briek

  30-06-2007 om 16:13 geschreven door robs  


  24-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet je gie wuk da da is !!
   

  24-06-2007 om 18:21 geschreven door robs  


  16-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1000 bezoekers !!
  Wie wordt onze 1000ste bezoeker ? Ben jij het laat me iets weten !!

  16-06-2007 om 23:41 geschreven door robs  


  14-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ploeg c steunt Lorreke !
  Onze collega is getroffen door een virus. Zie hier onze oprechte steun !

  14-06-2007 om 05:46 geschreven door robs  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De collega's
  Het zal nog wel een week of 2 duren voor ik nog eens ga vissen. Vandaar dat ik een artikel zal schrijven over de collega's.
  Het is een kwestie van wat nieuwtjes te kunnen brengen.
  Allereerst is er natuurlijk Lorre die getroffen werd door een erg agressief virus, het nulgusto-virus. Het is toch ook iets hé als je een zwakke gezondheid hebt. Langs deze weg wil ik hem dan ook een spoedig herstel toewensen.
  Verder is er natuurlijk den Jelli, hij zou niet aan postuurkes zijn voor op de kast..niet waar Jelle ?
  Timmeke is de nieuwste aanwinst, dat is onze bodybuilder. Hij heeft een probleem, hij is bang van water. Vandaar dat hij zijn haar wast met droog water.

  14-06-2007 om 00:00 geschreven door robs  


  10-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klein fotoalbum
   

  10-06-2007 om 15:10 geschreven door robs  


  09-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag 9 juni
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag om 4 uur uit bed om te gaan vissen, donder en bliksem buiten. Alleen de echte liefhebbers hebben het er voor over, de softies haken op dat moment af. Jelli gaat vandaag niet mee.Hij kon, wilde of mocht niet.Hij werd echter schitterend vervangen door Jeroen.
  We hadden afgesproken om vier uur dertig. Iets na half vijf een sms," sorry, overslapen Jeroen". Om vijf uur waren we toch reeds weg.
  Het begon schitterend voor hem.Na 1 uur al een eerste karper en al een stuk of drie gemist.
  Beiden konden we heel wat grote bliek uithalen met de vaste hengel.Om tien uur had hij 2 karpers en ik een.
  Hij werd echter verslagen op de meet. Het laatste kwartier kon ik er nog 2 uithalen.
  Nu, het bijzonderste was dat we ons geamuseerd hadden.
  Goe weekend aan allemaal en voor de beste stemmen é morgen !!

  09-06-2007 om 17:05 geschreven door robs  


  08-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie we daar hebben ?
   Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketTimmeke, wat doe je nu ?

  08-06-2007 om 20:20 geschreven door robs  


  05-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede start !!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben heel content met het succes van deze blog. We zijn nu één dag verder en al zowat 150 bezoekers gehad.Niet slecht hé ! Zoals beloofd zal ik proberen tijdig alles bij te werken.
  Suggesties zijn steeds welkom. Heb je een voorstel, een goed idee of een leuke foto, laat het me weten. Dan kunnen we er werk van maken.

  05-06-2007 om 00:00 geschreven door robs  


  04-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jelli Deburgraeve
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag 2 juni om 4.30 u. vertrokken naar Wielsbeke, beetje moetjes maar in vorm . Het was concours weet je wel. Jelli had mij uitgedaagd voor een duel.Om halfzes zowat waren we geinstalleerd, we konden er aan beginnen. Al gauw had Jelli zijn eerste aanbeet, tuuuuut tuuut.De eerste was op het droge.Uiteindelijk pakte Jelli 2 karpers en ik 3. We konden ook nog enkele brasems en een zeelt op kant brengen.
  Maar wat een ellende halfweg de morgen, Jelli zijn stuk van de hengel valt in het water. Wat nu ? De fase van de dag: kleertjes af en in het slipje het water in ...

  04-06-2007 om 20:18 geschreven door robs  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WELKOM BIJ DE BRIEKSKES !!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo iedereen, eindelijk is het zover. De eerste stap is gezet opdat iedereen zou kunnen
  'meegenieten' van onze avonturen aan de visvijver.Ik zal mijn best doen om dit allemaal up
  to date te houden.

  dank voor uw bezoek

  04-06-2007 om 16:07 geschreven door robs    Gastenboek
 • panistefanin
 • cheapest bulk viagra
 • kamagra generic viagra uk
 • cialis versus viagra price
 • buying cheap viagra in the uk

  Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  muriel1970
  www.bloggen.be/muriel1
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per jaar
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007


  Foto

  Foto

  Foto van een topvisser !
  Foto

  na de topprestatie..
  Foto

  Mijn favoriete links
 • Goed begin, karpervissen
 • grensrock
 • roofvogels
 • zatte vrienden
 • bc willen is kunnen
 • karperoverzicht
 • visserclub 't Zwijntje
 • Site over vissers in Geluwe
 • Alles over Menen
 • Alles voor de hengelsport

   Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

   


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  sportnews
  www.bloggen.be/sportne
   Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
   
  Het weer in:

   

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!