1/2 l volle melk broodpudding
100 g bruine suiker
100 g witte suiker
300 g overschot van brood,koffiekoeken of sandwiches
een snuifje kaneel
5 eieren
200 g rozijnen
25 g Solo in de winkel
1. Verwarm de oven voor op 200°C
2. Verwarm de melk met de suiker op een zacht vuurtje,
totdat de suiker gesmolten is.
3. Brokkel het brood,de koffiekoeken of sandwiches in kleine
stukjes.Doe de kruimels in een kom en giet er de lauwe,gesuikerde melk op.
Laat het brood hier enkele minuten in weken.
4. Plet het geweekte brood daarna met een vork tot een dikke brij.
Snij het vanillestokje in de lengte doormidden
en schraap de zaakjes eruit. Voeg deze samen met de rozijnen,kaneel en losgeklopte eieren toe
het deeg.
5. Giet dit in een ingevette bakvorm. Laat ongeveer 45 minuten in de oven
op 200°C bakken
SMAKELIJK!!!!!!!!!!!!
05-04-2014 om 20:13
geschreven door queens 
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
Categorie:Bakken
|