Inhoud blog
  • Dessert 4: Speculaasparfait met rolbiscuit en kaneelsaus
  • Hoofdgerecht 4: Kroketten van mozzarella met olijvensalsa
  • Amuse 4
  • Dessert 3: Dessertspies met champagnesabayon
  • Hoofdgerecht 3: Gegrilde kreeft met paprika
  • Voorgerecht 3
  • Amuse 3
  • Dessert 2: Kokosijs met gekarameliseerde ananas
  • Hoofdgerecht 2: Kip à la Moambe
  • Voorgerecht 2: Opgevulde inktvis
  • Restaurant 1: Volta
  • Dessert 1: Zabaione met aardbeien
  • Hoofdgerecht 1: Koningskrab met asperges en champagnesaus
  • Voorgerecht 1: Lenterol met garnaal, koriander en rucola
  • Koken tegen de sterren op !
    Archief per jaar
  • 2012
    DE TWIË STEIREN

    Er zijn geen (recente) berichten meer...

    Klik op de pijl naar links voor het archief...


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Mailinglijst

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.





    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs