Functie overzicht: Onderhoudt een toegewezen deel van 10 tot 21 gasten kamers (en balkons indien aanwezig) ijs stations, service kasten, trolleys en gangen in een schone en ordelijke wijze door het uitvoeren van de volgende essentiƫle taken en verantwoordelijkheden.
Elk ships personeel kan nodig zijn om alle functies in het gehele schip uit te voeren
Elke werknemer gedraagt zich op een professionele en wijze te allen tijde. Dit bestaat uit fysieke en verbale interactie met gasten of collega's aan boord werknemers en / of in aanwezigheid van gasten contact en bemannings leden.
Elk huishouden rapporteert aan het Schoonmaak kantoor op tijd voor de taak, goed verzorgd en gekleed volgens de ondernemings normen. Dit omvat een schoon uniform, naam-bordje, en alle andere uniforme gerelateerde items.
Tijdens het Instappen: vervoert ze de bagage tot het toegewezen gebied tijdens de aanhouding en vertrek, en zich aan alle personen in hun toegewezen station.
Handhaaft de huidige kennis van het schip de regelmatige evenementen en speciale functies door alle beschikbare gegevens, om te voorzien aan gasten met accurate informatie om vragen te beantwoorden.
Volgt alle dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse reinigingen van de ontvangstzaal en hal.
Reinigt tapijt, stoffering, vloeren, wanden, plafonds, gordijnen, ramen en kamer Accesories verwijdert effecten van rook, water en andere schade, zoals vuil, roet, vlekken, schimmel, en een overmaat aan water en vocht. Dweilt, boent en zuigt stof. Sprays tapijt, stoffering, accessoires met weefsel conditioners en beschermers, deodorizers en ontsmettingsmiddelen.
Rapporteert alle storing van bliksem-, verwarmings-en ventilatie-apparatuur en alle andere onderhoud voor een effectieve reparaties worden uitgevoerd. Follow-up om ervoor te zorgen dat reparaties worden uitgevoerd in een tijdig en ligt het Schoonmaak Management wanneer er vertraging is in het afrondings proces.
Handhaaft schoonmaakbenodigdheden en uitrusting in goede staat verkeert. Informeert Schoonmaak Toezichthouders van de benodigdheden en de apparatuur als dat nodig is. Zorgt ervoor dat het werk vrij van gevaren is voor de gasten en andere medewerkers aanboord
Functie overzicht: Biedt service aan de gasten in het Restaurant, Lido Cafe, Room Service en / of andere plaatsen waar die essentiƫle taken en verantwoordelijkheden liggen.
Alle taken en verantwoordelijkheden moeten worden uitgevoerd in overeenstemming met de bedrijfs normen, USPH en HACCP-richtlijnen. Terwijl het volgen van de veiligheid en beleids procedures. Participeert in wekelijkse Reddingsbootstation oefeningen die door de Amerikaanse kustwacht worden opgelegd Elke werknemer aan boord kan worden verplicht om alle functies in verschillende outlets te vervullen. Doet zich voor in een professionele en hoffelijke wijze te allen tijde, fysiek en verbaal in het bijzijn van de gasten en de collega-bemanningsleden.
Wekt op rotatie in het formele restaurant evenals in andere outlets.
Biedt on-the-job-training tot assistent-obers ter versterking van hun huidige prestaties en de voorbereiding voor een mogelijke promotie naar een kelner positie.
Leert en maakt gebruik van geschikte voedsel en wijn terminologie en uitspraak om de diner ervaring van gasten te verbeteren.
Haalt linnen, bestek, glaswerk en serviesgoed.
Presenteert zowel voedsel en drank menu's aan de gasten; suggereert diner keuzes, adviezeerd passende wijnen, en beantwoordt vragen met betrekking tot het menu en wijn selecties.
Handhaaft het toegewezen station, met inbegrip van tafels en stoelen.
Anticipereert op de behoeften van de gasten en beantwoordt aan alle aanvullende verzoeken.
Participeert in dining room entertainment (alleen op dubbel seating schepen).