Ik ben Alain Machiels , 38 jaar en na een opleiding aan de hotelschool te Hasselt, jaren gewerkt in de horeca als chef-kok. Momenteel geef ik les bij de VDAB te Diest en start ik in sept. 2011 met mijn eigen kookatelier.
Maar het belangrijkste, ik wil mijn passie met jullie delen dus regelmatig post ik hier recepten, tips,... maar ik wil ook rekening houden met suggestie's of vragen van jullie dus kom maar op, probeer maar uit en reageer.
- Roer de eiwitten en de suiker stevig door elkaar en zet dan op een zacht vuur tot de suiker is opgelost. - Voe nu de kokos toe en verwarm het mengsel terug tot 60° C. - Neem nu het mengsel van het vuur en voeg de bloem toe. - Verwarm de oven op 180°c. - Maak met een ijsschep mooie hoopjes op een bakmat of bakpapier. - Zet de plaat in het midden van de oven en laat ze 16-20 minuten bakken.