Inhoud blog
  • Gemarineerd gebraad met Rodenbachsaus
  • Mijn ABC
  • SPEELHOF
  • Kennismaking
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    servus
    al wat ik effe kwijt wil
    04-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemarineerd gebraad met Rodenbachsaus
    500 g varkensgebraad
    2 flesjes Rodenbach
    room
    blik peren
    veenbessen
    peper,zout,tijm

    Leg het gebraad een dag op voorhand in de marinade:Rodenbach,kruiden:peper,zout,tijm.
    Haal het de vlg dag uit marinade,doe deze weg.Vlees aanbakken in wat olie of bakmargarine,dan langzaam laten verdergaren in de oven.
    Saus: braadvocht,sap van het blik peren,wat Rodenbach,dit laten inkoken,wat room toevoegen,desgewenst wat binden met maizena
    Peren lichtjes opwarmen.
    Schik wat gebraad op een bord,halve peer vullen met wat veenbessen,eventueel een stronkje gestoofd witloof als garnituur.Past heerlijk bij kroketjes,afwerken met wat saus
    Makkelijk en toch feestelijk gerecht!

    04-01-2008 om 14:39 geschreven door marion  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)


    Archief per week
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs