Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    techniek
    YOLO
    hy
    17-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    in project fruitjuice leren we over hoe fruitsap gemaakt word . uiteindelijk maken we onze eigen fruitsap

    17-05-2015 om 23:54 geschreven door jaba da ha  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    bij het maken van fruitsap heeft iedereen een job tijdens de productie is er een kwaliteits controleur of da samenstelling van ieder sap aan de eisen voldoet . een productieleider regelt welke sappen ,waneer gemaakt moeten worden. hij doet dit volgens de binnengekomen bestelingen . hij zij controleert of alles goed verloopt . een lijnverantwoordelijke controleert voor zijn productielijn of er voldoende ingrediƫnten voorhanden zijn, of er genoeg verpakkingsmateriaal klaar staat,etiketten zijn. waneer het fruitsap aan het eind van de productielijn komt moet die klaargemaakt worden voor verzending,dit doet de magazijnier

    17-05-2015 om 23:52 geschreven door jaba da ha  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    om fruitsap te maken moet je fruit hebben en niet alle fruit groeit in onze streek en moet getransporteerd worden de beste manier van  transport is met de vliegtuig,boot,trein als het aankomt gaat het naar een grootwaren huis of fruitveiling na dat gaat het naar de koelkamers

    17-05-2015 om 23:44 geschreven door jaba da ha  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    alles heeft een houdsbaarheid datum dat betekend dat het ten minst houdbaar is op ten minst die datum dat het dan begint slecht tekomen je kant het dan nog consumeren een dag na de hoedsbaarheid datum  .te gebruiken tot betekend dat het zijn waarde dan verliest en gekoeld bewaard moet worden en dat het na de houdbaarheids datum niet meer gecunsumeerd mag worden

    17-05-2015 om 23:41 geschreven door jaba da ha  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    fruitsap word op vershillende manieren bewaard je hebt

    stereliseren : verhitten boven de honderd 100 tegen bacterien

     UHT : ultra hoge temperatuur 140 graden

     opleggen in azijn : bewaren in zuur om de micro orgasmen te stoppen

     pasteuriseren : kort verhitten tot 110 graden

     drogen : het vocht of water er uit nemen

     roken voedingsmiddelen bewerken met rook

    17-05-2015 om 23:37 geschreven door jaba da ha  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Archief per week
  • 11/05-17/05 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 15/09-21/09 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs