Bijna alle taarten kunnen zowel gemaakt worden in gistdeeg als in koekjesdeeg!
Appel: - Appelschijfjes - Appel / Crumble - Appel / Amandelpralin - Appel / kaneel / rozijnen - St-Maarten taartAbrikoos: - Halve Abrikozen - Abrikoos / Crumble - Abrikoos / Amandelpralin - Carré confituur - SmurfentaartKrieken: - Kriekentaart - Kriekentaart met slagroom - Kriek met lattekes - Kriek / CrumbleAnder fruit: - Bosbes / Crumble - Ananas + coco - Rabarbertaart - Rabarber / Crumble - Knoeseltaart - Zwarte pruimenmoes - Pruimenmoes met lattekesVers fruit (indien verkrijgbaar): - Verse pruimentaart - Aardbeientaart - Frambozentaart - Gemengd vers fruitDivers Gebak: - Rijsttaart - Bretoense flan - Kaastaart met (appel / krieken / abrikoos / ananas / speculaas) - Montpellier met (appel / abrikoos / peer) - Peergebak met bladerdeeg en frangipanne - Clafoutis met (bosvruchten / frambozen) - Flan Bresilienne - Frangipanne in bladerdeeg - Frangipanne in koekjesdeeg met abrikoos - SpinnentaartLuxe Gebak: - Javanais - Biscuit met slagroom en vers fruit - Biscuit met boterroom (vanille / mokka / chocolade / praliné) - Chocomoussetaart - Baverois (aardbei / passievruchten / framboos)
Gelieve tijdig uw taarten en gebak te bestellen op het nummer 016/56.00.56
Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek