Inhoud blog
  • Verslag Sint-Truiden - Cercle
  • Cercle - KV Mechelen
  • Standard - Cercle
  • Cercle - GBA
  • Brugge - Waregem - Brugge
    agenda

    Belangrijke data in mijn agenda

    Gastenboek
  • proficiat
  • vent
  • uitspraak
  • Rolf
  • gekwetst

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    U14 Cercle Brugge

    01-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugge - Waregem - Brugge
    Zaterdag was het een hoogdag voor de sportievelingen wie zich had voorbereid voor deze wielertocht.Na het spijtig genoeg afhaken van Karel en zijn vader waren we toch met 8 deelnemers om deze rit te doen slagen. Mede door de hulp van sportdirecteur Rolf,ploegleider Nicolas en fotograaf Eddy kon het echt niet meer fout lopen. Iets na 8u werd het startschot gegeven er waren we met zijn allen vertrokken richting Waregem. Bijna liep het fout na km 5,toen we plots aan een overweg kwamen waar plots signaal ging en er 2 renners waren die niet op tijd in de remmen gingen en toch maar overstaken,wat normaal disqualificatie is.En dan een renner bleef staan die gelukkig zag dat hij toch nog achteruit kon want anders een slagboom tegen zijn hoofd zou krijgen.Maar alè,alles liep goed af en konden we al lachen.Met veel eten en drinken was het zwoegen met en tegen de wind in.Het tempo lag dan ook ideaal en was het de bedoeling dat we samen zouden aankomen.Want met de 1ste km in de benen en een nog aan te passen fiets plooide Franky niet, al moest hij op de tanden bijten,maar chapeau.Na halverwege koers ontstond er klein probleempje toen plots de laptop van Nicolas het niet meer nodig vond om ons het rittenschema te tonen. Maar geen paniek,er geraken zouden we toch.Eens buiten centrum Pittem was alles weer onder controle en was het hopen zonder breuk in Waregem aan te komen,wat ons ook gelukt is na 51km in 1h50min,Toch wel een prestatie.
    Maar na de wedstrijd moest er nog teruggefietst worden,dan zonder Franky maar met de 2 trainers David en Dominic.En ja,wat zeggen ze als ge niet traint komt ge er niet.Want in de terugrit waar het tempo veel hoger lag dan voordien,was het voor Dominic moeilijk om aan te sluiten.Zo waren we 8km ver en vond hij zelf om er de brui aan te geven en stapte in de volgwagen,maar toch chapeau om zover mee te kunnen met de rest.Het was dan hopen dat er niemand meer zou afvallen,want er was geen plaats meer in de wagen.Het was dan beuken en zwoegen voor sommigen om toch maar in Brugge te geraken en soms het tempo wat te dempen om iedereen er heelhuids te krijgen.Het drinken was dan ook bij velen op en kon de eindstreep er niet snel genoeg zijn.
    Maar ons kopje laten hangen deden we niet en bereikten we de finish in bravure.Nogmaals voor iedereen een DIKKE PROFICIAT die dit verwezenlijkt heeft en bedankt aan onze mannen in de auto en mss hopend is dit in de toekomst voor herhaling vatbaar.

    01-04-2011 om 16:26 geschreven door Leve Cercle  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Zulte Waregem - Cercle
    Met de 2de Westvlaamse derby op rij,was het voor onze jongens een korte rit naar  Waregem, maar voor de wielertoeristen toch een rit om fier op te zijn.
    Met dezelfde 11 als vorige week wou Cercle zich toch niet laten kennen.Want al na 5min mocht Ayron een voorzet lanceren die naast werd gekopt door Thibo Gies.En van dan af was het toch qua wedstrijd niet van hoogstaand niveau,daar de kansen aan beide zijden aan de zeer lage kant waren mede ook door het goed verdedigen en kort opzitten van onze jongens. Daarbij ook mag gezegd worden dat de wederoptredende Dante het voortreffelijk heeft gedaan en dit na toch wel lange afwezigheid en is het hopen dat nu alle probleemtjes van de baan zijn.
    Het was dan ook moeilijk in onze aanvalslinie om voor gevaar te zorgen mede door het vele verdedigende werk dat Ayron opknapte op rechts,wat ook soms nodig was.Daarom was de rust bereikt met een brilscore.
    Ook in de 2de helft was dit hetzelfde spelbeeld en was het voor de toeschouwers wat jammeren over deze wedstrijd. Zo was het wachten wie er voor dreiging zou zorgen en was het de thuisploeg die na ja,60min spelen via een mooie actie op rechts de bal voor doel bracht waar een thuisspeler het nog onnodig vond om van in de kleine rechthoek over doel te trappen.1min later waren ze daar opnieuw waar de bal nu achteruit werd gelegd en ook dit schot over doel ging.
    Je zou dan denken dat Cercle wat onder druk kwam,maar nee,het gevaar ging snel liggen en was het uitkijken naar het eindsignaal om toch met 1punt content te mogen zijn,want meer zat er vandaag niet in.
    Hopelijk wordt het volgende week thuis tegen Gba een andere match met meer aanvalslust.

    01-04-2011 om 16:22 geschreven door Leve Cercle  


    23-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Cercle - Kortrijk
    Met de Westvlaamse derby voor de boeg,was het de bedoeling van de thuisploeg om met een goed resultaat te eindigen.
    Louis, Jules,Milan,Robbe en Inias ontbraken vandaag. Zo mocht trainer David kiezen uit een toch wel smalle kern hoe hij de bezoekers het best zou klein leggen.
    Maar de 1ste helft was er èèn om snel te vergeten.Nauwelijks kansen van beide zijden met erg rommelig voetbal om dan nog te spreken van uitgelezen kansen.Er was die ene mogelijkheid na 15min spelen voor de bezoekers,na een slordig gegeven vrije trap van Bram,die de bal op een Kvk speler trapte en zo de counter opzocht vanop links met een doorsteekpas naar rechts,waar een verdediger werd omspeeld maar gelukkig de bal op de deklat belandde.
    Cercle had het daarna wat moeilijk,maar zoals gezegd ook de bezoekers vonden geen greep op het spel en zo gingen we de rust in met een 0-0 score en was het hopen op beterschap in 2de helft.
    De 2de helft was dan ook van ander kaliber,met vooral de thuisploeg die het spel naar zich trok en toch wou gaan voor de overwinning.Ze voerden meer druk op en de bezoekers hadden het moeilijk om iets tegenover te stellen.Het was dan ook wachten op de eerste echte doelkans en die kwam er na 57min spelen.Ayron kreeg de bal aangespeeld  door Maarten en mocht op rechts doorgaan richting doel,hij plaatste de bal mooi overhoeks binnen en het stond 1-0.
    3min later was er een duel tussen Thibo Gies en een bezoeker om de bal maar het was Thiebe die er van doorging en zijn schot naast doel in de korte hoek zag belanden.De bezoekers namen vanaf dan risico's door man op man te spelen achteraan en dat gaf voor Cercle hoop om de score op te drijven. Zo was er op het einde nog een mooie actie Ayron - Thibo Gies waarbij de laatste op rechts de bal voor doel bracht waar Thiebe net een voet tekort kwam om te scoren.
    Zo zag de scheidsrechter dat het goed was voor vandaag en mocht de thuisploeg content zijn met deze krappe overwinning, maar op basis van de 2de helft verdiend.
    En het mag ook gezegd worden dat de scheidsrechter van vandaag het voortreffelijk heeft gedaan.Hij verdiende een pluim,PROFICIAT.

    23-03-2011 om 07:50 geschreven door Leve Cercle  


    18-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokeren - Cercle
    Op een stralende zaterdagvoormiddag en kunstgrasveld,mocht cercle proberen van iets recht te zetten na de heenwedstrijd en dit zonder de gekwetsten Milan,Robbe,Jules,Inias en vakantieganger Mathieu. De wedstrijd was nog maar 1min ver of de thuisploeg was meteen gevaarlijk.Een bal vanop rechts werd nog gered door de doelman en in 2de instantie op bovenkant lat getrapt.Cercle was meteen gewaarschuwd en reageerde 6min later meteen gevat.Na balverlies centraal bediende Machiel Ayron die Thibo Gies vond en de bal mooi in de benedenhoek binnentrapte.0-1
    De thuisploeg was zo beetje van slag,want met wat slordige passes kon het niet direct terugslaan. Cercle daarentegen hield het achterin nog gesloten en probeerde via middenveldspel zo de wedstrijd in handen te houden.En dat lukte nog aardig tot 27min. Na uittrap van Thiemen werd de bal centraal onderschept,die via de rechterflank de bal voor doel bracht en waar de vrijstaande man 1-1 op bord bracht.
    Eèn min later opnieuw Lokeren en weer vanop rechts met een voorzet waar de bal nu net naast werd getrapt.En zo was het nu al Lokeren wat de klok sloeg,want Cercle probeerde toch de rust in te gaan met een gelijkspel en lukte daar ook in.
    2de helft was nog maar 5min ver of de thuisploeg was daar alweer,na balverlies en slecht inspelen centraal mocht Lokerse speler doorgaan maar zag zijn bal voorlangs gaan.1min later werd een voorzet nog gered door Thiemen,maar dan zag men al dat Cercle vanonder de druk niet meer zou komen.En zo geschied,na 46min werd een voorzet weer vanop rechts nu toch binnengetikt en stond het 2-1.
    De bezoekers probeerden dan toch nog iets en kregen na 50min een vrije trap buiten de 16,maar Gregory zijn schot belandde recht op de doelman.
    Daarna was het weer de thuisploeg die antwoordde en de 3-1 scoorde na een al of niet buitenspel fase.Een minuut later  stond het dan 4-1,wanneer een lokerse speler zich zomaar een weg vond naar doel.Er moesten dan nog zo 4min worden gespeeld en hoopte men dat de wedstrijd snel ten einde was.
    Zo waren de bezoekers in de 2de helft wat te licht en was de snelheid en gestalte van de thuisploeg de oorzaak van de zware nederlaag.
    Hopelijk word er volgende week weer gewonnen tegen KVK,want ook in de heenwedstrijd liep het net verkeerd af.

    18-03-2011 om 08:00 geschreven door Leve Cercle  


    10-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Cercle - Brussels
    Met een heel resem afwezigen door kwetsuur,vakantie en schorsing,was het voor trainer David in het haar krabben om een elftal op de mat te krijgen.Mede dankzij de inbreng van Thomas en Laurenz van U13 was er toch een klein beetje ademruimte.
    Het was dan ook uitkijken met welk elftal de bezoekers zouden aantreden,en ja,de 2 flankverdedigers van ander regime waren er gelukkig niet bij,want in de heenmatch waren die 2 broertjes onze doodsteek.Cercle was dan ook bij zijn hoede om er vooral het beste van te maken en mocht na 10min spelen een eerste actie opvoeren met Ayron die Thibo Gies bediende en diens voorzet in hoekschop zag gaan waar geen gevaar van kwam.
    Veel mooi voetbal was er niet van beide kanten,met vooral hoge en verre ballen,zodat wie kansjes zou krijgen die ook beter wou benutten.Zo moesten we wachten tot in de 33min wanneer Maarten een diepe bal richting Ayron verstuurde,die zo richting doel ging maar op de doelman besloot.1min later mocht Ayron nu hetzelfde doen vanop rechts maar zijn schot ging voorlangs.
    Net voor de rust was er dan ook nog een mogelijkheid voor Thibo Gies na inworp van Thomas en naast de bal trappen van Elias,maar ook zijn schot ging naast.
    Zo gingen we de rust in zoals de match begonnen was 0-0.
    Om van wat druk te spreken op einde van eerste helft,zo kreeg Cercle in de 2de helft nog een dot van een kans.Na 40min was er een slecht ontzetten van de bezoekende doelman tot in de voeten van Thibo Gies,die de bal in èèn tijd hoog terugtrapte,maar de deklat en doelman trof en waarbij niemand van Cercle was gevolgd om de bal in doel te deviëren.
    En wanneer je de kansen niet afmaakt,krijg je het deksel op de neus.Want van kansen gesproken voor de bezoekers waren die ook aan de schaarse kant.
    Zo was het wel opletten bij hoekschoppen met al die grote jongens.En ja,bij èèn daarvan was het raak,toen een brusselse speler ongedekt hard mocht binnenkoppen. Er waren dan nog zo'n 5min te spelen,maar de veer was gebroken.De kopjes gingen naar beneden en niemand kon nog iets forceren om aan de achterstand wat te doen. Zo was het meteen duidelijk wie zou scoren ook zou winnen en was het jammer voor Cercle dat het niet mocht zijn.
    Zo weet men nu dat ieder kansje die men krijgt optimaal moet benut worden. Dinsdag wacht dan ook al een andere match,thuis tegen AA Gent,en is er niet veel tijd om erbij stil te staan.

    10-03-2011 om 08:33 geschreven door Leve Cercle  


    27-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag CLub Brugge - Cercle Brugge
    Na de goeie prestatie van vorige week,waren onze jongens erop gebrand om ook tegen de buren deze lijn door te trekken en hen het vuur aan de schenen te leggen.
    De weergoden zaten alleszins niet mee,want in het gure weer en dan ook nog op een als men dit nog een voetbalveld kan noemen,modderplein,waar zoals men bij club aanhang in de namiddag zegt beter varkens zou laten oplopen,voetbal mogelijk wou maken.
    Het was dan ook van in het begin duidelijk dat wie meest fysiek heeft en beste schoeisel aan het langste eind zou trekken.Cercle nam daarbij het initiatief direct in handen en bouwden vlot mooie combinaties op en waren gretig in de duels.
    Na 10min spelen bracht Ayron de bal vanop rechts voor doel,maar niemand was bij de pinken om de score te veranderen.
    De thuisploeg daarentegen kwam weinig aan gevaar mede door het kort verdedigen van onze jongens.Na balverovering centraal stuurde Machiel de bal richting Ayron die op doel afging en koelbloedig de 0-1 binnenschoot.Er waren dan al 22min gespeeld.Jannes werd  dan nog onterecht op geel bestraft na contact die niet veroorzaakt werd door hem.
    Club probeerde daar iets tegenover te stellen,het voerde de druk wat op en kwam daarbij via de hulp van de scheidsrechter op gelijke hoogte.5min voor de pauze mocht het spel gewoon doorgaan nadat Maarten geblesseerd bleef liggen en dit in zicht van de scheidsrechter,de bal werd vanop links voor doel gebracht en in een geharrewar verdween die in doel.1-1.
    Zo gingen we de rust in met een gelijkspel en mochten de spelers zich lekker wat opwarmen in de kleedkamer.
    Na 40min mocht de thuisploeg een hoekschop nemen die vanuit de 2de lijn op doel werd getrapt waarbij Thiemen redding bracht.En vanaf dan kwam de scheidsrechter op de voorgrond.Men zou denken dat het spel wat ontaardde,maar nee,de hulp van de scheidsrechter zorgde daarvoor.Nadat Jannes in de eerste helft al onterecht geel kreeg werd hij nu na een fout bestraft met een terechte geel,maar 2x geel is rood en zodoende mocht hij zich gaan douchen en was het met een man minder opletten geblazen.
    De thuisploeg kon daar niet echt van profiteren en vond de scheidsrechter het nodig om ook Ayron van het veld te sturen.Bij een hèèèl lichte overtreding en een handgebaar kreeg Yaron rood onder zijn neus gestopt.Zo was het letterlijk en figuurlijk pompen of verzuipen want met 9 tegen 11 mocht Cercle de laatste 10min alles uit de kast halen om niets meer te veranderen aan de uitslag.
    Samen hebben ze er dan ook voor gestreden,wat een HELE DIKKE PROFICIAT verdient.De thuisploeg kreeg nog een vrije trap buiten de zestien,maar Thiemen hield zijn netten schoon.
    Iedereen van de Cercle aanhang was dan ook zo content met deze uitslag en dit in tegenstelling tot de thuis aanhang.
    Want hetgeen werd gezegd in de heenmatch werd nu nogmaals herhaald,dat de afval op cercle loopt.
    Eèn ding is overduidelijk,die zogezegde afval komt nog altijd heel goed overeen en de sfeer is nog altijd opperbest.Iedereen wordt er met open armen ontvangen.
    Dus spelers en ouders stoort jullie daar niet aan,want wie is er de ploeg van stad,wij LEVE CERCLE,LEVE CERCLE.
    Samen gaan we nu proberen vanop deze elan door te gaan,want volgende week word het weer een zware brok,Fc Brussels,en daar hebben we ook nog een eitje mee te pellen,wat uitslag betreft natuurlijk.
     
    En de verslaggever staat open voor een stunt,wanneer jullie in de 3 wedstrijden,Brussels-Lokeren en Kortrijk,Aa Gent niet meegerekend,een 7 op 9 halen dan vertrek ik en mss hoops nog wat enthousiaste ouders met de fiets van Brugge naar Zultse Waregem op 26/03.

    27-02-2011 om 14:55 geschreven door Leve Cercle  


    23-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Cercle - Genk

    Onze jongens van Cercle kregen dit weekend het bezoek van Genk. Dat staat veelal synoniem voor technisch verzorgd voetbal. De opdracht aan de Cercle-boys om dit te voorkomen. En zo gezegd zo gedaan. Cercle zette hoog druk en Genk kwam nauwelijks aan voetballen toe. De eerste kleine kansen kwamen dan ook voor de thuisploeg. Na 17 minuten spelen kwamen de bezoekers dan toch eens opzetten. De 9 kon de buitenspelval omzeilen, maar kwam, mede door druk van de verdedigers niet tot een goed schot. Cercle reageerde onmiddellijk. Elias kon van in de 16 trappen maar de keeper van Genk kwam met een mirakelsave voor de dag. De fase daarop werd de bal nog eens van de lijn gehaald ook. 2 minuten later was Cercle daar opnieuw. Ayron trapte na een voorzet van op rechts net naast. 0-0 was de ruststand en vooral Genk was daar zeer tevreden mee.
    De 2e helft was het voetbal een stuk nerveuzer. Men had het gevoel: wie scoort, wint hier de wedstrijd. En na 52 minuten was het zover. Na een rommelfase voor doel kwam Genk tot scoren. Een zuur verdict voor de thuisploeg, maar die besloten onmiddellijk te reageren. Men probeerde nog meer druk te zetten en 8' na de 0-1 konden ze de score terug in evenwicht brengen. Jannes Vermeulen was de doelpuntenmaker. De partij zat op slot dan. 1-1 was de bitsige einduitlag. Proficiat aan de jongens voor de mooie prestatie!

    23-02-2011 om 17:15 geschreven door Leve Cercle  


    16-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Charleroi - Cercle
    Met een match tegen de zebra's uit Wallonië,kon trainer David rekenen op een bijna voltallige kern,met uitzondering van Jules en Inias.Het weer zat in ieder geval mee,met een stralend zonnetje en een redelijk goed kunstgrasveld,maar toch met kiezelsteentjes op.
    Het was dan natuurlijk hopen om de positieve lijn door te trekken van vorige week,maar deze was bijna te niet gedaan,want na 2min werd de bal slecht ontzet tot in de voeten van een thuisspeler die zijn bal gestopt zag door Thiemen in hoekschop.
    De bezoekers brachten toch mooi voetbal en dit tot grote bewondering van de meegereisde ouders,maar zag toch de wat brave mentaliteit tov de tegenstrever.
    Na 18min was er een mooie actie waarbij Elias de bal naar Ayron stak en die zeker geen buitenspel stond,maar toch een halt werd toegefloten door de wat nonchalante scheidsrechter,die dan nog zijn fout toegaf,maar daarmee de kans op doelgevaar de lucht in zag gaan.
    Cercle bleef daarmee de druk wat opvoeren en was het toch opletten op die snelle counters.Bram mocht na 24min een vrije trap nemen die werd naast gekopt door Ayron.Vlak voor de rust kregen de bezoekers dan het deksel op de neus,waarna een aanval vanop links door de nr 9,die de doellijn opzocht en de bal teruglegde naar nr 11 die de 1-0 op scorebord schoot.
    Cercle kwam daardoor tegen de gang van spel in op achterstand en mocht gaan rusten om met nieuwe moed de 2de helft aan te gaan.
    Na 40min ging Ayron door op links maar besloot op de doelman.Het spel werd dan wat bitsiger maar de scheidsrechter liet wat begaan.Het was dan wat wachten op bezoekend gevaar die toch op zoek moesten naar die gelijkmaker.
    Na een mislukte vrije trap van de thuisploeg trapte Thiemen de bal ver richting Ayron die vanop links zijn schot over doel zag gaan.En dan zag iedereen wat de scheidsrechter  niet zag,na licht contact en slecht neerkomen van Robbe,mocht de thuisploeg verder spelen,er kwam een voorzet waarbij Thiemen de bal wegbokste maar terechtkwam in zebra's voeten die zo de 2-0 binnenschoot.De scheidsrechter ging zich dan bekommeren over de blessure van Robbe,maar kalf was verdronken en Robbe mocht met een pijnlijke knie richting kleedkamer.Er waren dan nog zo'n 3min te spelen wanneer Tibo Gies een hoekschop mocht nemen en Gregory de 2-1 binnenkopte.Cercle wilde dan de bal vlug terug waarbij een thuisspeler Jannes een tik gaf en de scheidsrechter dit maar bestrafte met geel ipv rood.
    Zo bleef het bij 2-1 en mochten de bezoekers enigszins met gebogen hoofd het veld verlaten en anderzijds toch wat positef over hun inzet.Maar vooral denken dat met schoon voetbal niet alles lukt en er soms wat meer lef moet zijn tov tegenstrever zonder daarbij iemand ernstig te kwetsen.

    16-02-2011 om 14:57 geschreven door Leve Cercle  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Cercle - Lierse
    Omdat verslaggever van dienst, Geert Penny, niet aanwezig kon zijn volgt er toch een klein verslagje van een gastschrijver over de wedstrijd Cercle - Lierse.
    Nog voor de wedstrijd begonnen was, was iedereen  al onder de indruk van Lierse. Meer bepaald van hun gestalte. Er was letterlijk een torenhoog verschil tussen de twee ploegen. Verder zat er een heel strakke wind waardoor het voetballen er niet makkelijker op werd. In de 1e helft waren er weinig doelkansen te tellen. Het bleef natuurlijk wel opletten voor corners en vrije trappen van de bezoekende ploeg. 10' voor de rust was het dan toch Cercle die op voorsprong kwam. Een bal kwam terug uit de 16 in de voeten van Jannes. Die twijfelde niet en schoot de bal in de verste winkelhaak binnen! 1-0 werd ook de ruststand.
    Voor Lierse was het duidelijk. Heel veel druk zetten in de 2e helft en dat probeerde het ook te doen. Met veel powerplay probeerde men op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar Cercle verdedigde uitstekend. De kansen die ze dan toch kregen kwamen dan ook voort uit hoekschoppen. Af en toe kon Cercle nog eens een tegenaanval opzetten, maar groot doelgevaar kwam daar niet uit voort. Na een felbevochten wedstrijd stond na 70' de 1-0 nog steeds op het bord. De jongens van Cercle waren dan ook dolblij na het laatste fluitsignaal. Proficiat dan ook voor de geleverde inzet en mentaliteit!

    16-02-2011 om 14:52 geschreven door Leve Cercle  


    31-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Westerlo - Cercle
    Met het bezoek aan het kuipke hadden de bezoekers iets goed te maken na het trieste spel van de voorbije speeldagen.
    Onder een stralend zonnetje en op een mooi kunstgrasveld was dit toch al zeker een opsteker.Maar met een resem aan afwezigen waaronder Jules,Louis,Dante,Maarten,Ineas en de zo graag schoolgaande Mathieu,want ja,hij vond dat zaterdagwerk ook plezant is,was trainer David weer aan puzzelen toe.Zo verscheen Thomas van de U13 voor het eerst aan de aftrap en eerlijk gezegd,hij stond er zijn mannetje,proficiat!!!
    Cercle begon dan ook wat afwachtend aan de match en probeerde toch wat combinaties uit met vooral weinig doelgevaar.Westerlo van zijn kant zorgde daar tegenover  met wat hoekschoppen ook voor het minste gevaar zodat het wat uitkijken was wie voor het eerste echte gevaar zou zorgen.
    Na 11min mocht Thibo Gies een hoekschop nemen, minder getrapt,waardoor Westerlo de counter opging maar ook hier niets uitkwam.3min later was er een mooie actie van Machiel die Milan vond en zo Thiebe bediende die de bal voorzette tot bij Thibo Gies wiens schot gestopt werd door de thuisdoelman.
    Daarmee was het qua kansen aan beide zijden alles gezegd en gingen we de rust in met eeen brilscore.
    Het was dan hopen dat de 2de helft van een beter niveau was zodat de toeschouwers toch nog iets zagen,en het mocht gezegd zijn,na 40min was het al zover.Een westelse flankspeler mocht doorgaan op rechts richting doel waar zijn schot in eerste instantie nog gered werd door Thiemen maar in de rebound in doel ging en zo de bordjes op 1-0 bracht en was het voor Cercle weer achtervolgen geblazen.
    Na 42min kregen de bezoekers een vrije trap die door Thibo Gies op de doelman werd getrapt.Je zag dat Cercle stilaan de druk aan het opvoeren was want na 51min stonden de bordjes weer in evenwicht.Een diepe bal van Bram tot bij Ayron,die op doel schoot en waarbij Elias in de rebound scoorde.
    Zo kwamen er een paar dolle minuten aan voor Cercle want 1min later bediende Bram nu Thiebe die voorlangs schoot.Na een fout op Ayron juist buiten de zestien mocht  Bram een vrije trap nemen,en Bram kennende,zijn kanon stond scherp want hij joeg het leder staalhard in midden van het doel,waarbij de thuisdoelman toch wel wat had verschoten,1-2.
    En nog was het niet gedaan qua kansen,want in de 55min speelde Ayron de bal naar Thiebe die Elias vrij zag staan,diens schot naast doel ging.Na 63min mocht Thiemen een vrije trap nemen aan de middencirkel naar opnieuw Thiebe in samenspel met Elias achteruit naar Thibo Gies die zijn schot prima gepareerd zag door de doelman.
    Zo liep de wedstrijd stilaan naar zijn einde en dacht iedereen dat de uitslag gekend was,maar in de allerlaatste seconden kwam daar plots de 2-2  uit de lucht.Na doorsteekbal schoot de thuisspeler de bal onder Thiemen in doel en was de ontgoocheling zo groot na het toch wel karaktervolle inzet van de 2de helft.
    En Cercle spelers,trek jullie nu eens op aan die 2de helft om dan samen na een stevige training deze week opnieuw eens aan te knopen met een overwinning!!!!!!!!!!!!! 

    31-01-2011 om 10:25 geschreven door Leve Cercle  


    25-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Cercle - Roeselare
    Met de Westvlaamse derby voor de boeg was het uitkijken of de bezoekers uit waren op revanche na de heenwedstrijd.Bij de thuisploeg ontbraken Inias en Jules,die we een hoopvol herstel toewensen bij zijn revalidatie na de operatieve ingreep van deze week,maar met het terug optreden van de langdurende gekwetste Dante.
    Op het zware veld was het geen aangename wedstrijd van beide kanten,want van voetbal gesproken waren de combinaties en kansen aan de schaarse kant.We moesten wachten op de eerste mogelijkheid na 20min spelen waar Elias Ayron bediende die ipv zelf af te werken Tibo Gies aanspeelde,maar de bal voor zijn voeten weggetrapt zag door een verdediger in hoekschop die niets opleverde.
    De bezoekers waren het meest gevaarlijk bij hoekschoppen,waar het opletten was voor de grote torens,maar kansen bleven uit.Zo zat in de 1ste helft de kleine bezoekende spits goed in de greep van de verdediging,want je mocht hem niet veel ruimte geven richting doel.
    3min voor de rust was er daar weer Ayron op rechts die nu voorbij de doelman ging,de bal voor doel bracht waar Tibo Gies juist te kort kwam en zo de rust ingingen zoals we begonnen 0-0.
    Iedereen hoopte dat de 2de helft van betere kwaliteit was aan beide kanten zodat er toch nog iets te zien was.Na 45min mocht Tibo Gies een vrije trap nemen vanop rechts waar de bal nog in extremis werd weggetrapt voor de doelman.Om van een klein beetje druk te spreken was er 3min later een hoekschop voor de thuisploeg die nipt werd overgekopt door Gregory.
    Het spel verwaterde zo wat en was het uitkijken naar de bezoekende tegenaanvallen,en die kwam er na 55min.Op rechts mocht de bezoekende kapitein doorzetten tot aan de doellijn,kwam in de zestien terecht waar hij foutief werd gestopt door Mathieu met als gevolg penalty.
    Diezelfde bezoekende speler trapte zelf de penalty,die prima werd gestopt in 2 tijden door Thiemen.Zo was er toch nog wat hoop om er in dit laatste kwartier nog eens stevig tegenaan te gaan.Want 5min later ging Ayron door op rechts bracht de bal voor doel,waar Louis te ver stond om deze enige kans nog te verzilveren.
    En ja, zoals gezegd in de 1ste helft,was er daar toch die meter vrijheid die de kleine bezoekende spits kreeg om na 61min spelen de 0-1 op het bord te brengen.Ayron probeerde een minuut later met een omhaal om de bordjes in evenwicht te brengen maar het mocht niet baten.
    En zo bleef het 0-1 en was de ontgoocheling zowel bij spelers als trainer,afgevaardigden en ouders groot.
    Maar ja,zoals gezegd vorige week,het zal werken worden voor iedereen tot het einde en karaktervol te zijn op training en match,zo komen jullie verst.

    25-01-2011 om 13:47 geschreven door Leve Cercle  


    10-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Eupen - Cercle
    Bij deze wens ik iedereen een zalig en gelukkig 2011 met een goede gezondheid en veel plezier.
    Na 6 voetballoze zaterdagen,mochten we onze eerste match in nieuwe jaar direct de verplaatsing maken naar de oostkantons,met name As Eupen.Vroeg uit de veren,lange busreis en met nog wat kleine oogjes van sommige,maar toch met de bedoeling om daar iets te rapen.
    En wat zeker mag gezegd worden,zwarte sneeuw hebben we zeker gezien,maar een prima voetbalveld,op kunstgras.
    Met nogal een resem afwezigen door blessure of ziekte,namelijk,Jules-Dante-Robbe-Ignace en de vakantieganger Gregory,zat er voor trainer David niets anders op dan er een speler bij te nemen van de U13,Laurens,zodat we toch wat meer ademruimte hadden om een wissel uit te voeren.
    Wat de wedstrijd zelf betreft,was het in de eerste helft gelijkopgaand,met vooral veel middenveldspel aan beide zijden en weinig opknapwerk voor beide doelmannen.Zo waren de stilstaande fases ook ongevaarlijk en dacht iedereen dat de rust zou ingegaan worden met een brilscore.
    Maar plots was er een counter van de bezoekers,waar Louis in balbezit kwam door flankverandering,en na mooie balaanname,het leder hoog in doel besloot en zo toch nog de 0-1 op het scorebord bracht.
    En wat er dan gebeurde in de 2de helft,was van heel mindere kwaliteit dan de 1ste helft,wat de bezoekers betreft.Want de aftrap was nauwelijks nog maar 40sec ver of het stond al 1-1,door slecht wegwerken van de bal die koelbloedig werd binnen getrapt van buiten de zestien.
    Om dan nog niet te spreken 1min later,een vrije trap vanop rechts,die rechtstreeks hoog voorbij Thiemen in doel ging,2-1.
    Cercle was die vroege opdoffer nog niet verteerd,want 1min later was het weeral raak.Op links kon een thuisspeler wat dolen met de verdedigers,bracht de bal voor doel en boem daar was de 3-1.
    Om van een dolle 3min te spreken,maar dat waren er toch.
    Wat Cercle daar tegenover probeerde stellen,niets lukte nog,wat trainer David ook probeerde uit te leggen.
    Geen duels meer,gezaag tegenover de scheidsrechter,die zeker een behoorlijke wedstrijd floot en dat mag ook gezegd worden,noch inzet en mentaliteit.
    Was dit nu te wijten aan de lange trip of steekt er ergens een addertje onder gras.
    Hoops nemen onze jongens vlug de touwtjes eens stevig in de handen en gaan ze samen de strijdbijl aan,want het was een 2de helft om vlug te vergeten.
    Er weer keihard tegenaan op training om zaterdag dan tegen de U13 de puntjes op de i te zetten om zo een goede voorbereiding naar de volgende competitiewedstrijd te hebben.
    En aan alle gekwetsten en zieke spelers een spoedig herstel,want het wordt zwoegen tot het bittere einde met zijn allen.

    10-01-2011 om 09:46 geschreven door Leve Cercle  


    22-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag KV Mechelen - Cercle
    Door de zware regenval van de afgelopen weken en daardoor gepaard gaan met een voetballoze zaterdag ging Cercle op bezoek bij de maneblussers en was het dan ook uitkijken hoe onze jongens zouden reageren na de teleurstellende weken.
    Daarom eerst en vooral een DIKKE PROFICIAT voor de inzet die jullie getoond hebben,maar blijven werken en voetjes op de grond,want het kan nog altijd dat tandje meer,hè.
    Met opnieuw een resem afwezigen,met name,de geblesseerden Jules,Louis,Dante en Thiemen kwam daar ook nog Jannes bij die vond dat 5 dagen school niet genoeg was en zo er een zaterdagvoormiddag bij deed.
    Cercle begon goed aan de wedstrijd en dat zag je aan de agressiviteit waarmee er duels werden gewonnen,zo was er na 10min spelen een 1-2 combinatie Ayron-Machiel,waarbij Ayron de bal voor doel bracht tot bij Elias,die iets te lang treuzelde om Milan te bedienen en zo de kans zag voorbijgaan.
    Op het kwartier mocht Thiebe een vrije trap nemen,de doelman kon de bal niet klemmen waardoor Bram de bal opnieuw voorbracht en Elias die overkopte.
    Tot dan was de thuisploeg ongevaarlijk geweest,maar 1min later was er een vrije trap voor hen,waar Stef de bal wegbokste in hoekschop die geen gevaar opleverde.
    Na 20min was er opnieuw een vrije trap vanop links voor de thuisploeg,waarbij de bal werd weggewerkt in de voeten van een Mechelse speler die de lat trof.
    5min voor de pauze kon Ayron zich losrukken tussen de Mechelse verdediging,maar werd daarbij al dan niet foutief gestopt in de zestien,tot grote woede bij de bezoekers die geen strafschop kregen.
    Zo gingen we de rust in met een brilscore en was het hopen dat Cercle op dit elan kon voortdoen.
    De 2de helft was nog maar 5min ver en plots was daar de 1-0,een hoekschop voor Mechelen die van kortbij werd binnengetikt,zo was Cercle weer op achtervolgen aangewezen. Na 45min mocht Thiebe op rechts doorgaan maar diens schot ging over doel.Cercle begon zo de druk wat op te voeren met de bedoeling om snel die tegentreffer te maken en die kwam er ook na 55min.
    Een hoekschop van Thibo Gies voorbij de 2de paal,waar Bram de bal opnieuw voorbracht en Thibe in 2 tijden in doel besloot.3min later opnieuw hoekschop voor de bezoekers met Thibo Gies die ook nu Bram vond maar diens kopbal mooi in de hoek zag gered zien door de doelman en de hoekschop die daarop volgde de bal werd overgekopt door Elias.
    Zo bleef Cercle maar komen en was het natuurlijk uitkijken voor de counter,waarbij onze verdediging met Robbe,Gregory,Bram en Mathieu de thuisploeg geen duimbreed toegaf en ieder duel de voorste was.
    Met nog 5min op de klok,kreeg Cercle op rechts een vrije trap waar Thibo Gies Elias zag vrijstaan en de bal  in buitenspel in doel schoot,waarbij de scheidsrechter eerst het doelpunt goedkeurde maar toch nog op zijn stappen terugkwam en zo de 1-1 op het bord bleef staan.
    Zo was het al 8 matchen geleden dat onze jongens nog eens een punt konden bijeensprokkelen,maar dit punt komt er door SAMEN ER VOOR TE GAAN EN ER BLIJVEN VOOR TE WERKEN,en zo komen de resultaten wel terug.
    Op naar volgende week voor de thuismatch tegen Sint-Truiden.
     
    OUDERS,NIET VERGETEN WAT BETREFT DE MAIL DIE IS VERZONDEN IVM
    BACK TO THE 90'S EN MILK INC
    Hoe sneller duidelijkheid over de tickets,hoe sneller ik die kan bestellen,ook wat betreft de kids die meegaan.  

    22-11-2010 om 08:42 geschreven door Leve Cercle  


    08-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag GBA - Cercle
    Met de wedstrijd van vandaag op bezoek bij de kielse ratten,was het hopen op .....
    In doel verscheen Stef, als vervanging van de herstellende Thiemen en voor de rest was iedereen paraat,met uitzondering van Dante en Louis.
    Na de vele regenval lag het veld er nog behoorlijk goed bij,wat nu toch al een aanrader is om met ijzeren studs te spelen.Want hier en daar zag men toch nog die glijpartijen van toch nog het verkeerde schoeisel te dragen,maar ja.
    En nu de partij zelf,misschien wat grof uitgedrukt,maar ZWAK.
    Jongens,ik hoop dat je die onderste regel van vorig verslag niet gelezen of begrepen hebt,want jullie kunnen zeker VEEL BETER,dan hetgeen je laat zien,hè.
    De aftrap was nog maar nauwelijks gegeven of Gba kreeg meteen 2 hoekschoppen die zeker zonder gevaar werden uitgevoerd.
    Na 3min stak Cercle meteen de neus aan venster,want een mooie diepe bal van Tibo Gies bereikte Jules die op doel afging maar op de doelman besloot die de bal via een medespeler bijna in eigen doel deed belanden.En zo weg kans.
    Het gretiger Gba kwam dan vroeg in de wedstrijd 1-0 voor na mooie combinatie afgerond door de rechterflankspeler nr 7 die overhoeks binnentrapte.
    We waren dan nog maar 6min bezig en weer op achtervolging aangemaand.
    Halverwege de eerste helft kon Cercle op de counter na een vrije trap van de thuisploeg,bijna de 1-1 binnentrappen.Thibo Gies bediende opnieuw Jules,die op snelheid richting doel liep maar opnieuw stond die in de weg.
    De thuisploeg dacht dan,wat zij niet kunnen op de counter doen wij hen eens voor.Na 22min werd het 2-0 toen een bal vanuit de 2de lijn over doelman Stef in doel belandde.
    Cercle kwam nu minder in het spel voor,kwamen op alle vlak toch tandje tekort.
    Het was dan hopen dat de 2de helft een ander Cercle op het terrein zou verschijnen en ze hadden waarschijnlijk goed begrepen,want 1min ver in de 2de helft en het stond 2-1.
    Een voorzet vanop rechts door Jules werd aan de 2de paal binnengekopt door Ayron. Je zou dan denken als trouwe Cercle supporter,nu zijn ze vertrokken om erop en erover te gaan,maar dat was iets teveel gevraagd.Het was integendeel Gba die de touwtjes weer in handen nam en het Cercle doel bedreigde.
    Zo was er op de 45min een doorbraak richting doel maar gelukkig schoot de thuisspeler de bal naast.Cercle daartegenover had nog een grote kans op 2-2,toen Bram een vrije trap nam en de doelman de bal wegsloeg in de voeten van Yaron maar van dichtbij hoog over schoot.
    Tot over maat van ramp werd het 2min voor eindsignaal nog 3-1 na een snelle combinatie over rechts naar midden die de bal doorstak naar de linkerflank en overhoeks binnentrapte.
    Zo druipten onze jongens teleurstellend het terrein af en was het huilen met de pet op.Want wat iedereen dachtte om met de 3 punten naar huis te komen tegen dan nog wel de laatst gerangschikte,had het verkeerd door!!!!!!

    08-11-2010 om 15:42 geschreven door Leve Cercle  


    01-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Cercle - Zulte Waregem
    Voor deze 2de West Vlaamse derby op rij,nu tegen Zulte Waregem,kon trainer David bijna rekenen op een volledig team.
    Door het uitvallen van doelman Thiemen en de bijna herstelde Dante ( hoops nog een 2 tal weken ),alsook Tibo Gies die vrij was,kon de trainer ook niet rekenen op de andere doelman Stef die geblesseerd uitviel vorige week.
    Zo stond Fabio voor het eerst in doel,wat hij met behoren uitvoerde.
    De wedstrijd begon wat zenuwachtig aan beide zijden,zodat het wachten was op het eerste doelgevaar.En die kwam er al na 7 min,met als gevolg ook het eerste doelpunt.Na een uittrap van Fabio vanop de grond,kwam de bal na slecht wegwerken in de voeten van de bezoekende nr 9,die vanop links hard voorbij Fabio binnentrapte en zo de 0-1 op het bord bracht.
    Nog geen min later gebeurde hetzelfde aan de overkant,maar daar kon Ayron jammerlijk geen gebruik van maken,want zijn schot ging juist over.
    En om het nog wat erger te maken stond het 2min later al 0-2.
    Opnieuw was het de nr 9 die aan de basis lag,na doorbraak op links besloot hij in 2 tijden voorbij onze doelman.Het was dan vooral uitkijken hoe Cercle zou reageren met deze vroege opdoffer.Het meeste gevaar en agressiviteit kwam vooral van de bezoekende kant,Cercle liet het spel wat begaan.
    Het ontbrak hen wat aan gedrevenheid en wilskracht en soms dat tikkeltje van juist niet.
    Na 25min spelen begon Cercle wat in het spel te komen,maar echt grote doelkansen bleven spijtig genoeg achterwege zodat we de rust ingingen met een 0-2 achterstand.Het was dan hopen dat ze goed hadden geluisterd tijdens de rust naar trainer David en dat ze er eens goed zouden invliegen.
    Maar wat de toeschouwers zagen de laatste 10min van de eerste helft,was plots weer weg in het begin van de 2de helft.De vechtlust ontbrak er om er samen tegenaan te gaan en op zoek naar die eerste treffer,want integendeel,het waren de bezoekers die de wedstrijd in handen namen.
    Gelukkig bleef het bij wat povere doelpogingen en was het wachten op die ene grote kans voor Cercle.Die was er na 55min wedstrijd met de hulp van de bezoekende verdediging,toen die zich mistrapte en de bal in de voeten van Jules belandde en doorging op doel maar zijn schot op de doelman zag belanden.Uit de daarop volgende hoekschop kwam er geen gevaar.
    Met nog 10min te spelen zag Ayron zijn poging ook de mist in gaan,en was het dan al duidelijk dat het ook vandaag niet mocht zijn.
    Integendeel in de laatste min werd het nog 0-3,na een inworp vanop links,kwam de bal bij nr 9,die rond zijn man draaide en met links zijn derde van de match, de bal in de verste bovenhoek schoot.
    Zo gingen de 3 punten mee naar de Gaverbeek en is het opnieuw een weekje wachten op eerherstel van Cercle.
    Want eerlijk,de meeste vragen zich af waar het schoentje wringt,waar is dat mooie voetbal naartoe van het begin van seizoen en die power.De laatste overwinning dateert van 18/09.
    MAAR VECHT EERST SAMEN EENS TOT HET BITTERE EINDE,EN ALS DAT TERUG IS DAN KOMEN DE RESULTATEN ER OOK WEER !!!!!!!!!!!!!!!
     
    Kom op jongens,jullie kunnen het en ga er voor en stel ons niet teleur!!!!!!!!!!!
    Begin met weer gemotiveerd te trainen en steun elkander en zaterdag brengen wij die 3 punten mee naar huis.
     
    Cercle is toch niet dood,hè, LEVE CERCLE,LEVE CERCLE

    01-11-2010 om 11:20 geschreven door Leve Cercle  


    25-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Kortrijk - Cercle
    Met de eerste Westvlaamse derby na het burenduel en in het ietwat herfstweer,was het voor onze jongens prima voetballen op het mooie kunstgrasveld.
    Door de afwezigheid van Tibe,Elias,Dante en Inias en met de terugkerende Robbe en Jules was het voor trainer David wat schuifwerk.Zo begon Jannes op zijn vertrouwde positie,die hij met behoren wist af te werken en schoof Maarten door naar middenveld.
    Je zag dat Cercle gekomen was om zich niet te laten ingraven want van in begin van de match namen ze het initiatief.
    Na 5min kregen we 2 hoekschoppen na elkaar maar zonder doelgevaar.In de 10e min mocht Ayron voorzetten vanop links die ontzet werd in de voeten van Milan,maar de bal juist naast besloot.
    Tot dan kwam er weinig gevaar van de kant van de thuisploeg.Het was dus wachten op de eerste doelkans en gezegd,na 30min spelen kwam die er door de bezoekers met eentje uit het boekje:
    De aanval vertrok bij Gregory,die inspeelde tot bij Ayron op links,naar binnenkwam en de bal centraal achteruit legde tot bij Bram,die op zijn manier de bal tussendoor stak op rechts naar Jules,in één tijd voor doel trok waar onze nr 9 Thibo Gies binnentikte,PRACHTIGE AANVAL.0-1
    Het was dan hopen om met deze voorsprong de rust in te gaan,maar het mocht niet zijn.2min later stonden de bordjes al weer in evenwicht.Een voorzet vanop rechts in de kleine rechthoek tot aan de 2de paal,waar de nr 10 de bal voor doel trok en werd binnengekopt door de nr 7 van Kvk.1-1.
    Net voor rust kreeg de thuisploeg nog een vrije trap centraal voor doel die gelukkig werd overgetrapt door nr 5.
    Stef trapte daarna de bal terug in veld,maar blesseerde hem hierbij aan de bil,wat verder spelen niet lukte.
    Zo was er gelukkig Thiemen,die niet op het wedstrijdblad stond om met behulp van kledij  van medemaats en zonder opwarming aan de 2de helft te beginnen.
    Het was dan ook uitkijken hoe de jongens zouden reageren na deze late tegentreffer.
    Na 5min in de 2de helft was het de thuisploeg die voor het eerste gevaar zorgde,een voorzet vanop rechts werd voorbij de 2de paal in één tijd op doel getrapt door de nr 10 maar werd met een miraculeuze redding uit doel gehaald door Thiemen.Zo was Cercle meteen gewaarschuwd en was het uitkijken wanneer ze zelf weer zouden dreigen.
    En die dreiging was er na 55min spelen,wanneer op een hoekschop Gregory via een Kvk been de bal op de lat schoot.
    En nog geen 3min later was er een dot van een kans voor Ayron toen die de bal voor zijn voeten kreeg in de kleine rechthoek na vrije trap van Bram maar naast besloot en zo de kans op 1-2 zag voorbijgaan.
    En ja,als ze er aan de ene kant niet ingaan gebeurd het tegenovergestelde aan de andere kant.
    Na 65min mocht de nr 2 de bal vanop links voor doel brengen,waar hij in eerste instantie nog gered werd door de doelman maar daarop toch werd binnengetrapt en dit tegen de gang van het spel in.
    Het was dan ook jammerlijk met de einduitslag 2-1,hoe onze jongens eindelijk weer eens hebben gestreden maar de kansen onbenut lieten om dan zo onverdienstelijk de boot in te gaan.
    Het wordt dan weer een weekje wachten voor hopelijk een overwinning en dit voor de volgende Westvlaamse derby thuis tegen Essevee.
    En ik zie er goede hoop in en hoops de spelers ook!!!!!

    25-10-2010 om 08:37 geschreven door Leve Cercle  


    18-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Cercle - Lokeren
    Na de recente nederlagen hoopte iedereen dat Cercle weer zou aanklampen met een overwinning en eerlijk gezegd,de match begon goed.
    Cercle probeerde weer de kansen bij elkaar te voetballen wat de voorbije weken niet meer wou lukken.Zo was er na 13min spelen een actie vanop rechts waar Ayron een mooie voorzet leverde naar de inlopende Louis maar diens schot werd nog van de lijn gepareerd door de terugkerende doelman.
    Maar wat zegt het spreekwoord : wie de kansen niet afmaakt krijgt het deksel op de neus en dat gebeurde na 18min. Lokeren kwam voor de 1ste maal richting doel wanneer een voorzet vanop rechts in één tijd werd binnengetrapt door de zwarte parel nr6, 0-1.
    Het Cercle gevaar kwam meestal vanop rechts,waaruit ze een hoekschop kregen,waar de bal tot bij Bram kwam die uit de draai op de paal besloot en de rebound werd naast getrapt.
    En ja,weer datzelfde liedje,na 25min kreeg Lokeren een hoekschop,waar doelman Thiemen in de kleine rechthoek werd weggeduwd en de bal zo voor de voeten kwam van een Lokerse speler en het stond 0-2.
    En om het nog wat erger te maken,viel 5min voor de rust de 0-3 weer uit hoekschop waar de Lokerse speler ongehinderd kon binnenkoppen.
    Zo was het weer achtervolgen geblazen in de 2de helft en was het moeilijk voor trainer David om onze jongens op hun plichten te wijzen,want Cercle begon die 2de helft nogal slapjes,om niet te zeggen,gedreven om op zoek te gaan naar die eerste treffer.
    Zo waren we 10min ver in de 2de helft,wanneer er opnieuw een mogelijkheid was voor de bezoekers,met een schot op doel die juist overging.Het was wachten op de eerste kans voor Cercle en die kwam er na 50min spelen.Thibo Gies achter de bal voor een vrije trap,de bal kwam voor doel maar na wat geharrewar de lat trof en moeilijk ontzet werd terug tot bij Thibo die met rechts in doel schoot en zo toch de verhoopte 1-3 op het bord bracht.
    Maar lang mocht Cercle niet juichen,want 2min later was daar de 1-4 al,wanneer een voorzet vanop rechts voorbij iedereen passeerde tot aan de 2de paal waar die werd binnengetrapt.Aan dit doelpunt hangde wel een buitenspel geurtje,die niet gezien werd door de ref.
    In de 60min kregen we opnieuw een vrije trap nu vanop links getrapt door Milan,die vond het hoofd van Gregory maar diens kopbal werd prima uit de hoek gehaald door de Lokerse doelman.
    Het mocht dus weer niet zijn,want wat niet lukte aan de ene zijde gebeurde wel aan de overkant.5min voor affluiten mochten de bezoekers weer in duidelijke buitenspelval doorgaan,ook de tegenaanhang bevestigde dit,legde de bal mooi achteruit en deze werkte koelbloedig  de 1-5 af.
    Zo was het weer afwachten op het verlossende eindsignaal om onze jongens uit hun lijden te verlossen,want Cercle zit nu waar de klappen vallen.
    Volgende week is er de moeilijke verplaatsing naar Kortrijk,het halve Moeskroen,waar er nu een zestal spelers verblijven,en is het daar te hopen dat de Cercle jongens eens uit een ander vaatje gaan tappen.

    18-10-2010 om 16:47 geschreven door Leve Cercle  


    11-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Brussels - Cercle
    Met de wedstrijd tegen de 2de nieuwkomer in de competitie Fc Brussels,was het uitkijken hoe Cercle deze mannen het vuur aan de schenen zou leggen!!!!!
    Door de afwezigheid van Louis,Dante,Robbe,Jules en Thiemen was het weer puzzelen voor trainer David.
    De thuisploeg probeerde de match direct in handen te nemen,want op het mooie kunstgrasveld was voetbal zeker mogelijk,en eerlijk gezegd de bezoekers legden weinig in de weg daarvoor,tot grote frustatie van zowel trainer,delégè als meegekomen ouders.
    Na 10min kreeg Brussels een hoekschop die na wegwerken van de bal voor de voeten van een thuisspeler kwam die de bal op de bovenkant van het doel besloot.
    2min later was er eindelijk de eerste mogelijkheid voor de bezoekers,met Machiel die mooi zijn man omspeelde en Elias bediende maar die besloot jammer genoeg op de doelman.
    Op de 20min viel dan de 1-0,na mistasten in de verdediging kwam de bal bij de nr 2,die mooi de bal over de doelman lobte.
    Cercle probeerde daar iets tegenover te zetten,met 5min later een vrijschop van Tibo Gies tot bij Machiel die de bal nipt overschoot.
    En eerlijk gezegd,dat was dan ook alles wat de bezoekers toonden,want na 32min was daar de 2-0 al,nonchalant verdedigen en met nog een eerste redding van Stef,maar bij een voorzet die daarop volgde werd de bal in 1 tijd binnengetrapt.
    En om het nog wat erger te maken was er één min later daar al de 3-0.
    Zo gingen we de rust in met een zware 3-0 en hoopte iedereen dat Cercle wat gedrevender en gretiger uit de kleedkamer zou komen.
    Maar van dit alles kwam weinig in huis want 4min in 2de helft was daar al de 4-0,na een mooie combinatie,die dan nog even mooi werd afgewerkt.
    En dan eindelijk de eerredder,na 47min spelen werd een mooie aanval op de mat gebracht,Machiel die door het centrum de bal doorspeelde naar Milan en beheerst met links voorbij de doelman besloot,om zo de 4-1 op het bord te brengen.
    Dan was het hopen dat Cercle de motor wat kon opdrijven om zo meer in de wedstrijd te komen,maar veel tijd was er niet meer alsook de thuisploeg liet dit niet toe,want voor de tijd die er nog restte was het Brussels die de wet dicteerde.
    Iedereen wilde dan ook zo snel mogelijk het laatste fluitsignaal horen,want het was een complete off day vandaag. Hopelijk zal iedereen snel bekomen zodat er volgende week een echte tegenprestatie mag verwacht worden in de thuismatch tegen Lokeren.
    OF SPELERTJES,WILLEN JULLIE NIET DAT TRAINER DAVID MET ZIJN FIETSKE NAAR KORTRIJK RIJDT MISSCHIEN???
     
    Spelers,geef ons weer eens het voetbal van in het seizoensbegin, wetende dat jullie het zeker kunnen en vooral nu niet beginnen panikeren,hè,want er is de slogan
     
    SAMEN DENKEN,SAMEN SPELEN,SAMEN WINNEN
                    LEVE CERCLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    11-10-2010 om 16:10 geschreven door Leve Cercle  


    06-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's
    Voorlopig zijn er nog geen foto's gelinkt aan de wedstrijden. Ik heb het al geregeld geprobeerd, maar kreeg telkens een foutmelding. Wordt aan gewerkt!
    Zaterdag tegen Brussels, niet te vergeten: kunstgras.

    Groeten

    06-10-2010 om 14:16 geschreven door Leve Cercle  


    03-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht van de trainer.
    Beste spelers,

    Omdat de uitwedsrijd naar Brussels minstens even belangrijk is dan afgelopen weekend tegen Club wordt de "weddenschap" nog 1 WEEK aangehouden. Dus bij winst rij ik (en wie weet nog enkele anderen) op de fiets naar Kortrijk!

    03-10-2010 om 08:56 geschreven door Leve Cercle  




    Foto

    Uitslagen en kalender

    22/01/2011

    10:00

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    K.SV.ROESELARE

    0 - 1

    29/01/2011

    11:00

    K.VC.WESTERLO

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    2 - 2

    05/02/2011

    10:00

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    K.LIERSE SK.

    1 - 0

    12/02/2011

    10:30

    SP.DU PAYS DE CHARLEROI

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    2 - 1

    19/02/2011

    11:00

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    K.RC.GENK

    1 - 1

    26/02/2011

    10:30

    CLUB BRUGGE KV.

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    1 - 1

    05/03/2011

    10:00

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    FC.M.BRUSSELS S.

    0 - 1

    08/03/2011

    18:00

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    K.AA.GENT

    1 - 0

    12/03/2011

    10:30

    K.SC.LOKEREN O.VL.

    CERCLE BRUGGE K.SV.

      -  

    19/03/2011

    10:00

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    KV.KORTRIJK

      -  

    26/03/2011

    10:30

    SV.ZULTE-WAREGEM

    CERCLE BRUGGE K.SV.

      -  

    02/04/2011

    10:00

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    GERMINAL BEERSCHOT ANTW.

      -  

    09/04/2011

    10:30

    R.STANDARD DE LIÈGE

    CERCLE BRUGGE K.SV.

      -  

    16/04/2011

    10:00

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    YELLOW-RED KV.MECHELEN

      -  

    30/04/2011

    10:30

    K.ST.-TRUIDENSE VV.

    CERCLE BRUGGE K.SV.

      -  



    RANGSCHIKKING:

    1

    R.SC.ANDERLECHT

    24

    67

    2

    R.STANDARD DE LIÈGE

    23

    57

    3

    CLUB BRUGGE KV.

    24

    49

    4

    K.LIERSE SK.

    23

    47

    5

    K.SC.LOKEREN O.VL.

    24

    45

    6

    K.RC.GENK

    24

    43

    7

    K.SV.ROESELARE

    22

    35

    8

    FC.M.BRUSSELS S.

    24

    29

    9

    SP.DU PAYS DE CHARLEROI

    24

    28

    10

    KV.KORTRIJK

    24

    27

    11

    K.VC.WESTERLO

    24

    27

    12

    SV.ZULTE-WAREGEM

    22

    26

    13

    GERMINAL BEERSCHOT ANTW.

    23

    25

    14

    CERCLE BRUGGE K.SV.

    24

    23

    15

    K.AA.GENT

    24

    20

    16

    YELLOW-RED KV.MECHELEN

    24

    19

    17

    K.ST.-TRUIDENSE VV.

    23

    19

    18

    K.AS.EUPEN

    24

    14



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs