Inhoud blog
 • 1 maart : feyenoord - vitesse
 • Start Blog !!!!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Buitenlands voetbal
  voetbal door Europa
  02-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 maart : feyenoord - vitesse

  EREDIVISIE:

   

   

                                                   

  Feyenoord - Vitesse
  Stadion: De Kuip, Rotterdam
  Datum: zondag 1 maart 2009

   

  Beste voetbalfans,

  We zijn dus voor de eerste maal met een volle bus richting nederland gereden voor bovenstaande wedstrijd. In een uitverkochte kuip konden onze kleinsten en volwassenen genieten van deze wedstrijd die is geëindigd op 2 - 2.
  verslag wedstrijd;

  De door Feyenoord aan Vitesse verhuurde Nicky Hofs schoot na ruim een kwartier een vrije trap van 25 meter prachtig achter Henk Timmer. Het gebeurde na een openingsfase waar Feyenoord met veel druk en beweging de aanval zocht. Het duurde lang voordat de Rotterdammers de beloning kregen voor het harde werk. Sébastien Sansoni had al een inzet van Leroy Fer van de lijn gehaald toen Diego Biseswar vlak voor rust een uitstekende voorzet gaf. Georginio Wijnaldum kwam uit de rug van zijn tegenstander en gleed de gelijkmaker binnen.
  Ook in de tweede helft golfde het spel op en neer. Toch was het Vitesse dat via een treffer van Dalibor Stevanovic voor de tweede keer op voorsprong kwam. Maar Feyenoord toonde veel strijdlust en knokte zich wederom langs de Arnhemmers. Dit keer was het Roy Makaay die voor de gelijkmaker tekende.

  Met nog ruim een kwartier op de klok was de tweede Rotterdamse gelijkmaker het startsein voor een slotoffensief dat met de komst van pinchhitter Michael Mols een verdiende overwinning had moeten opleveren. Mols kreeg ook nog dé uitgelezen kans op de 3-2, toen Makaay de bal panklaar op zijn hoofd legde, maar doelman Velthuizen en Paul Verhaegh konden namens Vitesse nog redden.

  Na de wedstrijd heeft ieder zich nog voldaan met een typisch broodje kroket en een souvenier voor onze voetballertjes van Standaard wetteren die talrijk aanwezig waren.

  02-03-2009 om 00:00 geschreven door Tom  


  01-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start Blog !!!!

  Beste sportvrienden,

  Mijn naam is Tom, ben 36 jaar en ben sinds mijn 8 jaar verslaafd aan voetbal.Deze blog is opgestart nadat ik reeds jaren voetbalgek ben en steeds meer buiten Belgie het voetbal gaan opzoeken ben. Door de jaren heen heb ik reeds honderden wedstrijden bijgewoond in binnen- en buitenland. Daar er de laatste tijd steeds meer vrienden en kenissen waren die meegingen het buitenland opzoeken voor een potje lekker voetbal te zien, zijn we nu dus op het idee gekomen om te beginnen met regelmatig een wedstrijd in europa uit te kiezen en een bus in te leggen om de wedstrijd te volgen.Onze eerste trip was een groot succes. Hierbij is dus ook het idee ontstaan om deze blog te starten om alles te kunnen aanbieden en op te volgen, en zo nog meer mensen de kans te geven om eens een wedstrijd in europa bij te wonen.
  Als we een wedstrijd uitkiezen en gaan bezoeken is dat  zonder enige vorm van winst of profijt. Het is enkel de bedoeling dat we uit de kosten geraken van bus en ticketprijs en dat iedereen een prachtige dag tegemoet gaat.

  Hopelijk kunnen we vele sportieve wensen en dromen waarmaken...

  Met sportieve groeten,
  Tom

  01-03-2009 om 00:00 geschreven door Tom    Archief per week
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!