BREE BLOGT LEKKER
Archief per maand
  • 02-2016
  • 01-2016
    04-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appeltaart
    Ingrediënten

    - 3 grote zoete appels 
    - bladerdeeg 
    - 100 gr boter 
    - 100 gr kristalsuiker 
    - rozijnen 
    - kaneel

    Bereiding 

    Schil 3 appels en snijd ze in schijfjes. Verdeel ze over een ingevette taartvorm. Smelt 100 gr boter in een pan en voeg 100 gr suiker toe. Laat op een zacht vuur en onder regelmatig roeren karameliseren. Giet de karamel over de appels in de taartvorm. Strooi er wat rozijnen en kaneel overheen. Leg de bladerdeeg over de taartvorm en duw de deeg langs de rand naar binnen. Bak de taart een twintigtal minuten in een voorverwarmde oven op 220°C. 

    Uiteraard kan je naar eigen keuze afwerken met slagroom.




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Geniet elke dag van het leven

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs