Genetisch gemanipuleerde broccoli met sla extracten
09/04/2013 - Uit recent onderzoek van professor Simon Overbruggen is bewezen dat er de laatste 10 jaar sla extracten zitten in broccoli. Dit onderzoek is van start gegaan door de vaststelling op empirische wijze van sappige broccoli door de professor.
Twee jaar geleden startte prof. S. Overbruggen een onderzoek naar broccoli. Hij merkte plots op dat deze veel sappiger was van smaak. Tot tien jaar geleden was onze broccoli droog. Na twee jaar lab-extracten en frequentie-toleranties is gebleken dat er sla extracten zitten in onze broccoli. De stam van de broccoli wordt genetisch gemanipuleerd door het injecteren van het vocht van zeeuwse grauwsla. Plantages in heel Europa zijn hier 10 jaar geleden massaal en met stilzwijgen gestart. De verkoop van broccoli was toen echter in het laatste jaar gekelderd. Toen Teun Stijgermans voor het eerst sla extracten gebruikte zag hij zijn verkoop stijgen. Ondertussen gebuiken alle broccoli kwekers in Europa al deze techniek.