Ik ben blogster
Ik ben een vrouw en woon in belgie () en mijn beroep is /.
Ik ben geboren op 01/04/2001 en ben nu dus 24 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: shoppen!!!!.
favos....
juwelen:SIX
kleren:New Yorker
make-up:Bourjois
parfum:Like a day in paradise (essence)
stijl:casual en kl
jullie moeten nu eens weten!! een vriendin van me is naar new york geweest het was echt super ik heb heel veel foto's aangekregen van haar echt mooi is het daar niet mooi van natuur mooi maar stad mooi :P ik hoop dat ik later ook eens naar new york kan samen met mijn vriendinnen maar dat is denk ik nog ver weg...... heel ver weg om jullie in de stemming te brengen heb ik hier enkele foto's
heb je hakken gekocht maar miszie je er toch wat aan pimp ze dan het is helemaal niet moeilijk en best snel dus ik zou zeggen aan de slag maar groetjes blogster
Neem een glazen mengkom en een diepe pot of pan waarin je de kom kan hangen.
Weeg
de chocolade en breek hem in stukjes in de mengschaal. Weeg ook de
Solo, snij de margarine in blokjes en doe deze bij de chocoladestukjes.
Vul
de pot of pan met een bodempje water en zet hem op een zacht vuur. Hang
de glazen kom met chocolade en Solo in het water en creëer op die
manier een bain marie.
Laat de chocolade en de Solo smelten. Roer af en toe even.
Breek de eieren in een tweede mengschaal. Weeg de suiker en strooi hem bij de eieren. Roer het mengsel los met de garde.
Schenk het gesmolten mengsel van chocolade en Solo bij de eieren met suiker en roer met de garde.
Weeg de bloem en het amandelpoeder. Voeg beide bij het chocolademengsel en roer tot je een egaal browniebeslag krijgt.
Verwarm de oven voor tot 170°C.
Smeer
enkele likjes Solo over de bodem van het bakblik, en bedek de bodem en
de zijkanten met een vel bakpapier. De Solo helpt het papier te fixeren.
Schep het browniebeslag in het bakblik tot je een laag van 2 tot 3 centimeter dik hebt. Strijk het oppervlak glad.
Bak het beslag gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat het gebak afkoelen.
Hef het browniegebak uit de vorm en snij de opstaande randen weg met een groot scherp mes.
Snij het gebak in gelijke vierkantjes van ongeveer 5 bij 5 centimeter. Het hart van de brownies moet mals zijn.
Bewaar de brownies in een afgesloten koekjestrommel.
eeey sorry da ik zo lang niks heb gepost maar ik heb iets onddekt en ik ben er zo weg van dat ik gewoon geen tijd meer had voor andere dingen het heet wild breie of knitgrafittie ik wist ni da het zo verslavend zou zijn ik vind breie zelf al heel leuk maar ik had nog nooit gehoord van knitgrafittie ik was meteen van plan om mijn fiets te gaan breie maar ons pa zei van misschien gaat de wol dan rotte enzo want het is buite nat toen vond ik wel dat hij gelijk had maar ik wou toch de proef op de som nemen en een breiwerkje buiten hangen dus dat heb ik ook gedaan en het is eigenlijk wel leuk en ik begon al meteen te denken over mijn volgende wildbreisel (dus eigenlijk best verslavend) dus binnen kort gaat heel de buurt zien dat er iemand aan het breien is ;) maar dat vind ik niet zo erg (en zij hopelijk ook niet) ik zal er nog wel een foto van maken voor als je wilt gaan breien en je kan er niks van koop dan het for girls only breiboek dat is een heel goed boek om het te leren en als je echt voor het wild breien wilt gaan dan kan je het best het hoe overleef ik wild breie boek erbij kopen dat geeft je een heleboel ideen als jullie je breiwerkje willen tonen doe dat dan zeker en stuur het door dat zou ik erg leuk vinden vele groetjes van blogster