Met een fiere glimlach ontvangt Marc mij in zijn brouwerij/proeflokaal/winkel.... ik laat hem nog rustig van zijn maaltijd genieten, dat geeft mij ondertussen de kans om zijn gamma van bieren van dichterbij te bekijken. Het is meteen duidelijk dat Marc duidelijk weet in welke richting hij naartoe wil. Zijn aanbod aan aperitiefbieren is ronduit indrukwekkend. Zonder afbreuk te doen aan smaak en kwaliteit lukt het hem om jaarlijks in stijgende lijn te werken. Ook probeert hij samenwerkingen aan te gaan met andere locale fabrikanten als ik ze al zo mag noemen zoals bvb. de" Ferme Framboos" met verse frambozen uit Sint-Agatha-Rode. (www.fermeframboos.be) of zijn" Gulden Delle" die een heerlijk zuur-zoet balans heeft door de toevoeging van zelfgemaakte vlierbloesemsiroop. De vlier "Brut" is dan weer een ideaal alternatief voor de fles cava of champagne, dit bekomt hij door de hergisting met champagnegist te laten gebeuren.
Voor mij persoonlijk was het een echte speeltuin om in te mogen rondlopen. Top. Een origineel en prachtig concept waar ik persoonlijk nog vaak van ga genieten