2tassen griessuiker+pakje vanillesuiker+1tas maisolie+6eieren(dit eerst een weinig kloppen)daarna voeg je 2 tassen zelfrijzende bloem toe+1/2 pakje bakpoeder.Dit alles goed mengen.Bakken op 190gr ,50min.
Dit in een bakvorm van 24 cm diameter.
03-04-2010 om 17:02
geschreven door Simone
29-03-2010
zuiderse soep
3 ajuinen 1 rode +1 groene paprika- zout -cayennepeper -2 l bouillon +1 doos aspergeroomsoep,Laat de fijngesneden ajuin en groenten stoven in boter,voeg er de bouillon erbij en breng het op kookpunt .doe er 1 koffielepel cayenp .aan toe en mix de soep. Afwerken met een doos aspergesroomsoep.(maar niet meer laten koken) smakelijk
29-03-2010 om 19:14
geschreven door mariette
Aardappelbolletjes
Per kg aardappelen 2 a' 3 soeplepels maïszetmeel .De aardappelen gewoon koken,doordoen kruiden met peper +muskaatnoot alles goed mengen en bolletjes van maken terwijl het nog warm is. bakken in frituurvet. Ge kunt ze ook invriezen (leg ze naast elkaar en als ze vervrozen zijn kunt ge ze in een zak steken. smakelijk
29-03-2010 om 18:35
geschreven door mariette
Rijsttaart
2 dozen bosto rijst
6 lepels zelfrijzende bloem
6 lepels suiker
4 eieren alles goed mengen
20 min bakken op 180°c
29-03-2010 om 17:57
geschreven door mariette
24-03-2010
Kippewit
Heel gemakkelijk voor iemand die niet kan koken.
Je neemt een vuurvaste schotel -per pers 1kippewit Je leg het vlees naast elkaar ,doe er p+z op giet een glas witte porto over,dan doe je een doos championsoep erop dat alles goed bedekt is .Bestrooi met gemalen kaas . En leg hier en daar wat boter.Zet het in de oven 1uur op 180gr of iets lager het kan geen kwaad smakelijk
24-03-2010 om 17:26
geschreven door mariette
17-03-2010
Al dat lekkers...
mmmmm.....
Laat die lekkere recepten maar komen...
En nu nog uitproberen hé...
Bedankt!