Net terug thuis van te gaan eten bij de ouders van Ferko: mmmmmmmmmm! Het mexicaanse eten is nog een beetje lekker, niet te doen. Ik heb al enkele recepten gevraagd. De vriend van Ferko vraagt ook enkele typische Belgische gerechten, dus als jullie er goeie kennen, stuur ze zeker maar door, hij is kok en zou dat zeker de max vinden. Na het eten gepasseerd aan een indoor markt en ik kon het niet laten om 2 Mexicaanse worstelmaskers te kopen en ook een suiker doodskop die ze gebruiken op de dia de la muerte, supercool!!
Straks dus naar een kunst expositie, waar er ook een werk staat van Ferko.
Me gusta Mexico!
Reacties op bericht (3)
11-10-2010
belgisch recept
jupla!!
klinkt allemaal zeer goed daar! kon het niet laten om dit fantastische belgische recept door te sturen hoewel ik betwijfel of ze daar wel st bernardus abt bier hebben. tja,belgie is toch ook nie slecht e geniet er met volle teugen van! nelex
recept:stoofvlees met sint bernardus bier ingredienten voor 4 personen: 2kg Zenuwstuk;in gelijke stukken 2 flesjes Sint Bernardus Abt 12!!zeer belangrijk rosjille :) 2 eetlepels appelstroop 4uien,grof gehakt 2teentjes knoflook 2eetlepels boter paar takjes tijm 4kruidnagels 2blaadjes laurier 2bruine boterhammen;met mosterd besmeren natuurazijn bereiding: uien aanstoven in boter tot glazig en bruin samen met de look,tijm,laurier en kruidnagels de uien niet bruin laten worden vlees dichtschroeien in bruisende boter en afkruiden met peper en zout toevoegen aan de uien de pan deglaceren met het sint bernardus bier het opgewarmde bier bij het stoofvlees gieten.de stroop erdoor roeren. bedekken met bruine boterhammen met mosterd voor meer saus regelmatig wat water toevoegen eventueel met een bouillonblokje erbij een paar uren laten stoven zonder deksel afkruiden met peper en zout
als het stoofvlees te zwaar is,wat natuurazijn aan toevoegen en vergeet de lekkere frietn niet e!en mayonaisse hihhi
have fun in the sun!!:)))
11-10-2010, 11:31 geschreven door nele vanthomme
03-10-2010
ai crowoatje
ja godver,
kben gelijk daje over da eten klapt krijg ik water in mijne mond. ei oveel est voe nen aap? we missen ier jin in boavekove. ei oa diene ska een bikke goe es kunje een cdeetje mee bringn.
de complimentos gunter en tamusent nog é grtz
03-10-2010, 18:45 geschreven door sam
02-10-2010
verdikzakken
Dag lieve hapshard, bere hier regelmatig fantastisch nieuws te lezen over je trip! Het ziet er allemaal fantastisch uit! Belgische recepten; een paar tips: mosselen natuur, zwins in sjarzen, biefstuk-friet, tomate-crevettes, .... Oj de volledige beschrijving moet hebben, ga'k wel ne keer googlen. We moaken nen dealio: gij zorgt dat ge wat mexicaans kunt koken als ge terug komt en ik maak uw lievelingsgerecht als ge thuis komt (en ja ja, met de juste kaas!). Nen aap in de vitrine, nen tijger .... wukke toestanden daere! Normaal gezien ga'k morgennamiddag bij a-lieze langs om onze trip voor de herstvakantie te plannen. 't is ier nu 11u30 in de voormiddag en ben nog maar net uit mijn nest gevallen... vele rusten é nog alsan!
==> gaat ge verdikzakken peis je deur de mexicaanse levensstijl??