Mexico !
Een reis van 28 september 2010 tot 6 december 2010
Inhoud blog
  • Heel wat te vertellen, heel wat gezien!
  • Terug in Monterrey
  • Oaxaca, hier kom ik
  • Ik ben er nog ne keer opgeraakt
  • jah, de foto´s
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    02-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug thuis
    Hey hey, 

    Net terug thuis van te gaan eten bij de ouders van Ferko: mmmmmmmmmm! Het mexicaanse eten is nog een beetje lekker, niet te doen. Ik heb al enkele recepten gevraagd. De vriend van Ferko vraagt ook enkele typische Belgische gerechten, dus als jullie er goeie kennen, stuur ze zeker maar door, hij is kok en zou dat zeker de max vinden.
    Na het eten gepasseerd aan een indoor markt en ik kon het niet laten om 2 Mexicaanse worstelmaskers te kopen en ook een suiker doodskop die ze gebruiken op de dia de la muerte, supercool!!

    Straks dus naar een kunst expositie, waar er ook een werk staat van Ferko.

    Me gusta Mexico!






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    11-10-2010
    belgisch recept
    jupla!!

    klinkt allemaal zeer goed daar!
    kon het niet laten om dit fantastische belgische recept door te sturen hoewel ik betwijfel of ze daar wel st bernardus abt bier hebben.
    tja,belgie is toch ook nie slecht e
    geniet er met volle teugen van!
    nelex

    recept:stoofvlees met sint bernardus bier
    ingredienten voor 4 personen: 2kg Zenuwstuk;in gelijke stukken
                                                  2 flesjes Sint Bernardus Abt 12!!zeer belangrijk rosjille :)
                                                  2 eetlepels appelstroop
                                                  4uien,grof gehakt
                                                  2teentjes knoflook
                                                  2eetlepels boter
                                                  paar takjes tijm
                                                  4kruidnagels
                                                  2blaadjes laurier
                                                  2bruine boterhammen;met mosterd besmeren
                                                  natuurazijn
    bereiding: uien aanstoven in boter tot glazig en bruin samen met de look,tijm,laurier en kruidnagels
                   de uien niet bruin laten worden
                   vlees dichtschroeien in bruisende boter en afkruiden met peper en zout
                   toevoegen aan de uien
                   de pan deglaceren met het sint bernardus bier
                   het opgewarmde bier bij het stoofvlees gieten.de stroop erdoor roeren.
                   bedekken met bruine boterhammen met mosterd
                   voor meer saus regelmatig wat water toevoegen eventueel met een bouillonblokje erbij
                   een paar uren laten stoven zonder deksel
                   afkruiden met peper en zout

                   als het stoofvlees te zwaar is,wat natuurazijn aan toevoegen
                   en vergeet de lekkere frietn niet e!en mayonaisse hihhi

    have fun in the sun!!:)))


    11-10-2010, 11:31 geschreven door nele vanthomme
    03-10-2010
    ai crowoatje
    ja godver,

    kben gelijk daje over da eten klapt krijg ik water in mijne mond. ei oveel est voe nen aap? we missen ier jin in boavekove.
    ei oa diene ska een bikke goe es kunje een cdeetje mee bringn.

    de complimentos gunter en tamusent nog é
    grtz

    03-10-2010, 18:45 geschreven door sam
    02-10-2010
    verdikzakken

    Dag lieve hapshard,
    bere hier regelmatig fantastisch nieuws te lezen over je trip! Het ziet er allemaal fantastisch uit!
    Belgische recepten; een paar tips:  mosselen natuur, zwins in sjarzen, biefstuk-friet, tomate-crevettes, .... Oj de volledige beschrijving moet hebben, ga'k wel ne keer googlen.
    We moaken nen dealio: gij zorgt dat ge wat mexicaans kunt koken als ge terug komt en ik maak uw lievelingsgerecht als ge thuis komt (en ja ja, met de juste kaas!).
    Nen aap in de vitrine, nen tijger .... wukke toestanden daere!
    Normaal gezien ga'k morgennamiddag bij a-lieze langs om onze trip voor de herstvakantie te plannen.
    't is ier nu 11u30 in de voormiddag en ben nog maar net uit mijn nest gevallen... vele rusten é nog alsan!

    ==> gaat ge verdikzakken peis je deur de mexicaanse levensstijl??

    alléé, peteetje,
    stel het daar nog hiel wel

    dikke zoen
    zie je gern

    02-10-2010, 11:38 geschreven door Kaat
    Archief per week
  • 29/11-05/12 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs