Gisteren was het een zware en warme dag.
Ik ben om 5 uur opgestaan om het ontbijt klaar te zetten. Het was leuk te zien dat ze zelf foto's namen van de ontbijttafel.
Om 7 uur heb ik samen met Hendrik ontbeten. Hij had niet goed geslapen. Al kunnen we zeggen dat we ervaring hebben, toch ben je er steeds mee bezig. Je werkt hier niet in de zelfde omstandigheden.
Op het programma van Hendrik stonden gisteren broodjes met noten, gedroogde mango en rozijnen, volkorenbroden, stokbroden en pizzadeeg. Bij mij opnieuw het ontbijt en dessertjes maar ook pizzadeeg..
Zoals ik al zei, het was echt warm, de chocolade smolt op de tafel, bij het toeren en verwerken van de croissants moet je het deeg telkens in de koeling leggen. Deeg werd gemaakt met ijsblokjes.
Om 16 uur hadden we onze middaglunch, ik moet jullie niet zeggen dat dit gesmaakt had en zeker die frisse pint erbij.
Om 18 uur hebben we samen in het hotel getoond hoe men een echte pizza moet maken. De directeur van het hotel waas de eerste proever. " vanaf nu wil ik altijd zo een pizza's"
Nadien zijn we nog naar de bakkerij gegaan waar hendrik de opleiding geeft. Ook daar Pizza. Je kan je misschien afvragen, konden zij dat dan niet? Wel hun degen waren te droog, ook de manier van beleggen was verkeerd.
Na nog een frisse pint lagen rond 23 uur in ons bed. Mijn wekker staat op 5 uur :-(





|