Vandaag zijn we gestart om 8 uur. Voor mij voorgebakken stokbroden, cyabatta en bruine stokbroden. Dit tussen de productie door. Ik had er vandaag een cursist bij. Het meisje dat in de keuken werk van een restaurant ging de opleiding mee volgen.Hans ging zorgen dat er stoom kon zijn op de vloeroven. Zo kunnen we voor kwalitatieve producten gaan. Jan leerde opnieuw zijn banketbakkers koekjes maken. Bokkepootjes, rotsjes,... Op de foto's kan je zien dat we slaagde in ons opzet. Het is leuk om hier te werken. Er is opvolging van Hans. Kom je iets tekort staat hij klaar om in te springen. Je ziet dat er hier leiding is van een een Europeaan (Belg). Nu al een goed gevoel. Vandaag zal ik vooral de de nieuwe producten inpassen in de werkorganisatie. Er komt dan ook een nieuwe bakker bij. Ook in de winkel zal hij iemand aanwerven om belegde broodjes te maken. Het is de bedoeling dat Hans in de toekomst gaat investeren in bijkomend personeel. Is zeker een pluspunt voor deze regio waar meeer dan 80% werkloosheid is. 's Avonds hebben we een bijeenkomst meegemaakt van een vereniging die elke week samenkomt om te lopen en nadien hun studententijd herbeleven. Een leuke afsluiter voor deze dag.


|