Inhoud blog
 • afvallen buik
 • Afvallen in een week
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Alles over je gezondheid
  Gezonde recepten om af te vallen en meer
  07-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afvallen buik
  Het wegwerken van vet van je buik 

  Er zijn zoveel namen voor het vet dat zich ophoopt rond ons afval - buikvet, bierbuik, muffin top, love handles en honderden anderen. Het feit dat er zoveel namen weergeeft hoeveel preoccupatie die mensen hebben met dit deel van hun lichaam. In het artikel, zal ik schetsen enkele tips om u te helpen elimineren het afvallen van je buik. zie ook http://gezondheidweetjes.nl/blog/afvallen-bij-je-buik/afvallen-buik

  1. Vermindering van de calorieën die je eet

  Simpel gezegd, de nummer een manier om buikvet te verliezen is minder calorieën eet. Door het verminderen van uw calorie-inname, zal je totale lichaamsvet worden verminderd. De maagstreek is meestal de eerste om een ​​vermindering in omvang te zien en als je verliest meer en meer vet van de maag zal blijven kleiner geworden. Alles wat je doen moet de ondersteuning van uw inspanning in minder calorieën consumeren.

  2. Alleen kleine hoeveelheden van de oefening voor je buikspieren

  Waarom? Omdat ze niet daadwerkelijk enig effect hebben op de hoeveelheid buikvet dat bestaat rond je taille. Tuurlijk, het versterken van hen zal bieden wat hulp bij het maken van je maag platter, maar het zal vrijwel geen effect op het vet, dat zit op de top van je buikspieren te hebben. U dient uw hele lichaam, omdat dit tot meer algemene vetreductie leiden dan werken voor een klein deel van je lichaam.

  3. Kleine hoeveelheden van de oefening

  U hoeft niet naar de sportschool voor uren op een moment. Een stevige wandeling of een lichte jog is genoeg om u te helpen gewicht te verliezen op voorwaarde dat u correct te eten. U dient voeg wat lichte weerstand uitoefenen, omdat dit zal helpen vergroten van spiermassa.

  Deze drie tips zijn zeer eenvoudig, maar na hen kan een enorme impact op de hoeveelheid buikvet je meeslepen. Dus, maak een verbintenis om minder te eten en meer bewegen - in een vrij korte periode van tijd zie je resultaat.

  Fannie is een internet schrijver die onlangs het inrichten van een website op wachtkamer stoelen en kunnen mensen uit het bedrijfsleven te helpen bij het vinden van de beste receptie stoelen voor hun lobby.

  07-06-2011 om 23:15 geschreven door gezondheid  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Tags:Afvallen buik, afvallen bij je buik, afvallen,tips afvallen buik ,tips afvallen


  Archief per week
 • 06/06-12/06 2011
 • 23/05-29/05 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!