Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Gratis superleuke blog

    01-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

      Als je fruit nog wat onrijp is, leg je bijvoorbeeld een overrijpe banaan              
                                                           samen in een zakje met een ander
    stuk fruit die
                                                                         onrijp is. De banaan heeft dan een soort gas af, en van
                                                           dat gas wordt het andere stuk fruit sneller rijp. 

    01-12-2011 om 17:52 geschreven door jonas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
       Voordat we het fruit gaan mixen, moeten we het eerst nog snijden.                       
                                                                 Soms is het fruit nog niet rijp, maar dat kan wel niet zo veel kwaad.
                                                                 Wanneer het gesneden is, kan je het mixen, en daarna kan je lekker genieten!!!

    01-12-2011 om 17:29 geschreven door jonas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    30-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

         We hebben ook veel materiaal nodig om onze fruitjuice te maken
                                                        zoals je hier ziet. En nog veel ander materiaal, o.a. een keukenmixer,
                                                        een mesje, een sinaasappelperser, ...

    30-11-2011 om 17:04 geschreven door jonas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fruitjuice
         Het is heel leuk om fruitlimonade te maken,
                                                          maar je moet wel aanlengen met water, anders is het net een brij.
                                                          Je kon ook aanlengen met bruisend water, dan had je bruisende limonade.
                                                          We mochten achteraf ook wat kleurstof bijvoegen, omdat het anders een
                                                          witte kleur was.

    30-11-2011 om 16:45 geschreven door jonas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)


    Archief per week
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs