Inhoud blog
  • Verpakkingsmaterialen
  • Alle voedingsstoffen
  • Alle soorten bewaartechnieken
  • Wat is het verschil tussen een windmolen en een windturbine?
  • Wat is een aarding?
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    TechnoBlog

    17-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle soorten bewaartechnieken
    Dit zijn alle soorten bewaartechnieken:

    Pasteuriseren: dit is een proces in de voedselindustrie dat schadelijke bacteriën aan bederf onderhevige voedselproducten vernietigt door het voedsel kort te verhitten (tot 72°C).

    Inleggen in azijn/alcohol: het zout/het zuur/de suiker/alcohol zorgen ervoor dat microben hun werk niet kunnen doen.

    Steriliseren: is het opzettelijk doden van micro-organismen, zoals bacteriën, virussen, schimmels en sporen.

    Drogen: is het (natuurlijke of kustmatige) proces waarin het watergehalte van een stof of voorwerp wordt verlaagd.

    Vacuüm verpakken: in dagelijks taalgebruik hanteert me ook wel de term luchtledig.

    Roken: is het bewerken van voedsel door het in rook van smeulend hout te hangen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 14/05-20/05 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs