Inhoud blog
  • project fruitjuice
  • project fruitjuice
  • project fruitjuice
  • project fruitjuice
  • project fruitjuce
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    De lessen techniek

    19-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.project fruitjuice
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De trap van Lansink

    Het is beter als je doet wat boven op de trap staat. (voorkomen)
    En dan pas denkt aan hergebruiken.
    Dan aan recycleren.
    Dan in ergere gevallen verbranden.
    En dan als je echt niets anders kan doen storten.

    19-05-2015 om 18:22 geschreven door Hanne  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.project fruitjuice
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het verschil "tussen ten minste houdbaar tot" en "te gebruiken tot".

    Ten minste houdbaar tot
    Dat het product houdbaar is van 5 dagen of meer na de datum zijn ze meestal nog geschikt voor gebruik .(niet geopend)

    Te gebruiken tot
    Bewaartijd is meer dan 5 dagen en zijn na de datum niet meer geschikt.

    19-05-2015 om 18:16 geschreven door Hanne  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.project fruitjuice
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sommige producten hebben een bewaartechniek.
    Melk heeft als bewaartechniek UHT 
    Dat betekend: Ultra hoge temperatuur (kort aan zeer hoge temperatuur (140 graden))Shocked
    Augurk en leggen ze op in azijn dat betekend dat ziektekiemen geen kans hebben om te overleven door het azijnzuur.Surprised

    19-05-2015 om 18:07 geschreven door Hanne  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.project fruitjuice
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Fruitjuice
    Vandaag hebben we groepjes gemaakt met 3 en hebben we besloten welke dingen dat we in onze fruitjuice gaan doen. En kozen we een naam voor ons drankje. Volgende les gaan we de drankjes maken en de leerkracht techniek laten oordelen.

    19-05-2015 om 17:58 geschreven door Hanne  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.project fruitjuce
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weetjes

    -Sommige tennissers eten tussen de matchen in druivensuikers of  bananen.
    -Er bestaan 4 smaken:
    1. zoetVery Happy
    2. zuurLaughing
    3. bitterShocked
    4. zoutConfused
    -Vitaminen en mineralen zijn de meest voorkomende voedingsstoffen in fruit

    19-05-2015 om 17:47 geschreven door Hanne  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Archief per week
  • 18/05-24/05 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs