nu was de allerlaastste zelfstudie. DUS... hierna konden we eigenlijk onze lamp in elkaaar steken. maar eerst nog alles verbeteren. dus nog tamelijk veel werk.
persoonlijk vind ik de dingen studeren niet zo leuk . maar het eindresultaat is dan wel beter dan dat ik het niet geleerd zal hebben. dus na twee uur zelfstudie was de les gedaan.
bij ons nieuw project maken wij een "bureaulamp". dit zal zeer handig zijn maar zoals als bij alle andere projecten moeten we eerst de theorieën kennen; ditkeer deden we het uit een zelfstudie. dit zou enkele lessen mogen duren.
Vandaag hebben we de fruitjuice gemaakt die van ons hete "Juiceline". Eerst hadden we alles geschild en gesneden en dan gemixt. Daarna lieten we iedereen proeven en wij mochten ook van die van hun proeven; De lekkerste vond ik persoonlijk die van Ward,Natan,Ybo.
Hey, vandaag kregen we de opdracht om al eens voor te bereiden;BV: soorten fruit, materiaal, etiket,, naam,... mijn soorten fruit zijn: appel, banaan, sinaasappel Dit was dan weer mijn blog voor vandaag.
Vandaag leerden we hoe het tetra-brik in elkaar zit, zo hebben we geleerd dat dat brik uit 3 verschillende lagen bestaat
1.het karton: voor de stevigheid 2.plastiek: voor deperfecte sluiting en als tussenlaag tussen de andere 2 lagen 3.aluminium: als bescherming tegen licht en lucht.
Hey vandaag hebben we in het computerlokaal allemaal oefeningen moeten maken een paar daar van hebben we in groep mogen doen, Deze oefeningen hadden te maken met het bewaren en verpakken van voedselwaren Bv.: het opleggen in azijn ,vacuüm verpakken,...
mijn 2de blog is online; waarover gaat deze blog? deze blog gaat over ons 2de project onze "fruitjuice". vandaag hebben we gekeken wat er allemaal in fruitsap zit. dat moesten we dan weer vergeleiken met de basis producten.bv. water en fruisap.
ja dat was het zo'n beetje wat we vandaag gedaan hebben.
Deze blog moest ik maken voor het project techniek:my own blog! hier op komen dus regelmatig een paar updates(foto's en tekst)op terecht over de projecten die we maken. het hele jaar door dus altijd interessant deze blog.