Inhoud blog
  • Beroepen bij fruitsap maken
  • verpakking van fruitsap
  • smaken
  • Hoe wordt fruitsap gemaakt? + soorten friutsap in handel
  • bewaartechnieken
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Techniek@ school !

    16-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.smaken
    Hallo allemaal !
    Ik zal het hebben over smaken en waarom het belangrijk is in sommige jobs!

    er zijn 4 soorten smaken :

    Zoet (bv snoep)
    Zuur (bv citroen)
    Bitter (bv pompelmoes) 
    Zout  (bv zoutLaughing )



    Op je tong zitten duizendeeeeeen smaakpapillen die signalen sturen naar je hersenen .

    Voor bepaalde beroepen is smaakherkenning heel belangrijk!

    enkele voorbeelden : 
    -Sommelier => wijn proeven en smaak beschrijven.
    - kok/kokkin => eigen eten proeven om te smaken of het goed is of nog toevoegingen nodig heeft
    - verkoopster van voeding => beschrijven hoe het product smaakt 

    Bedankt voor het lezen!


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 14/05-20/05 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs