Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
 • SPORTIEVE TEAMBUILDING BIJ TENNISCLUB ZEEBRIES
 • TWEE ROMMELMARKTEN IN EEN WEEKEND
 • JAARLIJKS TOERISTENTORNOOI PETANQUE
 • FEESTCOMITEE ZEEBRUGGE ORGANISEERT EEN PETANQUETORNOOI
 • JAARLIJKSE ROMMELMARKT ROND DE STATIONSWIJK

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  NIEUWSJES UIT ZEEBRUGGE...!

  26-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S-PLUS ZEEBRUGGE ORGANISEERDE EEN NIEUWJAARSMAALTIJD & DANSNAMIDDAG


   Op donderdag 25 januari organiseerde S-Plus Zeebrugge hun traditionele Nieuwjaarsmaaltijd en dansnamiddag. Maar liefst 120 ingeschrevenen mochten er genieten van een aperitief gevolgd door tomatenroomsoep met balletjes, Varkenshaasje met champignonsaus en Kroketjes. Als dessert werd er nog koffie en gebak opgediend.
  Om de heerlijke spijzen vlot te verteren kon men de beentjes strekken en een dansje wagen. Natuurlijk was er ook nog de gebruikelijke tombola met mooie prijzen.

  Bekijk enkele sfeerbeelden van Paula Ceulenaere waarvoor onze dank.....KLIK HIER of wel...HIER!

  26-01-2018, 21:56 geschreven door tlissewegenartje  


  22-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAMPIOENENVIERING BIJ PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'


  In 'Den Artist' te Lissewege werden afgelopen zondagmiddag 21 januari de kampioenen 2017 gevierd van 'petanqueclub Stella Maris'. Voorzitter Georges Allaert mocht heel wat leden verwelkomen en hield er zijn korte toespraak tijdens de gebruikelijke Nieuwjaarsreceptie.
  Georges had het tevens over de club die momenteel 25 jaar bestaat, dank zij Ere Schepen Eric Cardon en de leden. Ook dankte Georges ere-lid Monique, die hen toeliet gebruik te maken van de toiletten.
  Eveneens dankte hij William voor zijn mooi schilderwerk op het plein en het schuilhokje. Verder dankte Georges ook nog Victor en Marcella voor hun bewezen diensten en om het bestuur te vertegenwoordigen op de vergaderingen van de Sportraad, teneinde subsidies te ontvangen.
  Ook wordt Georges een jaartje ouder en stelde voor aan jongere kandidaten om het voorzitterschap over te nemen.
   Tevens waren Schepen Mieke Hoste en Ere-Schepen Cardon Eric aanwezig om de trofeën aan de kampioenen te overhandigen. Na het officiele gedeelte was het aanschuiven voor een heerlijk diner. 

  KAMPIOENEN 2017

  Dames: 1. Valerie Hoevenaars - 2. Agnes Steyaert - 3. Marcella Seurinck

  Heren: 1. William Tanghe - 2. Leopold Jacobs - 3. Raoul Delaere

  Wisselbeker 2017: Guido De Craemer

  Supercup: Freddy Verstraete

  Enkele sfeerbeelden...............KLIK HIER of anders...............HIER!

  22-01-2018, 20:44 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WARME BEENHAM BIJ DE OELIEBOELIES


  Op zaterdag 20 januari organiseerde carnavalvereniging 'de Oelieboelies' warme beenham met patatjes en groentjes in hun locaal café 'de Vrede'. Het café zat vol, het was lekker en het was gezellig, dus meer moest dat niet zijn. Bekijk enkele foto's van Eric 'T Jonck.......KLIK HIER of wel......HIER!

  22-01-2018, 17:13 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWJAARSCONCERT VAN SAMANA


  Op zaterdag 20 januari 2018 was er in de Sint – Donaaskerk te Zeebrugge een Nieuwjaarsconcert van Samana met de Koninklijke harmonie “ De Zeegalm ‘' Knokke Heist en Apollo Sluis ( NL ) onder artistieke leiding van Hans Vermeersch.
  In een goed verwarmde en gezellige kerk door onze Proost  Fernand , genoten meer dan 100 aanwezigen van een prachtig concert om U tegen te zeggen,en in de pauze kon iedereen genieten van een drankje aangeboden door het bestuur van Samana.

  Enkele momentopnames door Paula Ceulenaere.......KLIK HIER!

  22-01-2018, 00:07 geschreven door tlissewegenartje  


  21-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRINCES ELKE 1 TERUG AANGESTELD TIJDENS HET JAARLIJKS PRINSENBAL


  De carnavalsvereniging 'Orde van de Zeesluffer' organiseerde op vrijdag 19 januari hun jaarlijks Prinsenbal in Zeebrugge in zaal Albatros. Het was er volle bak met heel veel ambiance.
  Die avond werd 'Elke Pieters' terug aangesteld als Prinses Carnaval van Zeebrugge 2018, dit reeds voor het tweede jaar op een rij. Er was die avond tevens een optreden van Glenn Van Dijk en van DJ Ddouble D.

  Enkele sfeerbeelden...............KLIK HIER!

  21-01-2018, 23:53 geschreven door tlissewegenartje  


  18-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRINSENBAL TE ZEEBRUGGE


  ******************

  18-01-2018, 21:37 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA-ZEEBRUGGE


  *****************

  18-01-2018, 21:32 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUSSISCHE FOXTROT-ONDERZEEËR VERDWIJNT IN 2019 UIT HET ZEEBRUGSE STRAATBEELD


  Na  meer dan 20 jaar bewezen diensten  verdwijnt de Russische FOXTROT-onderzeeër in 2019 definitief uit het Zeebrugse straatbeeld. 


  Water en wind hebben hun sporen nagelaten en conservering in het water bleek onderhoudstechnisch op lange termijn niet mogelijk. Ons voorstel om de duikboot definitief in te plannen op de kaaimuren werd door de betrokken overheid niet als waardevol gepercipieerd.

  In de huidige moderne tijden heeft alles zijn houdbaarheidsdatum.  De duikboot mocht in haar carrière meer dan 1.185.000 (!!)  bezoekers van diverse leeftijden en pluimage ontvangen en kan dus uiterst  tevreden terugblikken op dit  indrukwekkend afgelegde parcours.  

  Dit kolossale vaartuig mag  een imposante staat van dienst voorleggen.
  Het ontwerp van de Foxtrot-klasse onderzeeërs was geïnspireerd op de succesvolle Duitse duikbootmodellen. Deze onderzeeërs werden in tal van missies gebruikt door de Russische marine. Tijdens de Koude Oorlog speelden de FOXTROT-onderzeeërs een prominente rol in de wapenwedloop van de jaren ’60. Na 1994 werden de onderzeeërs uit de vaart genomen en vervangen door moderne modellen. Drie modellen, waaronder de SEAFRONT-duikboot werd van verschroting gered en ingericht als museumboot.  

  Het Albert II-dok dat meer dan 20 jaar de thuisbasis was van dit in het oog springende vaartuig zal niet meer hetzelfde zijn.  Wellicht wordt de vrijgekomen plaats ingenomen door nieuwe jachten.

  Maar niet getreurd, er is leven na de duikboot!  We investeren in de toekomst en pakken al in 2019 uit  met een nieuw toeristisch concept.  Achter de schermen wordt hard gewerkt om een nieuwe state-of-the-art attractie te maken.  Op middellange termijn zal het nieuwe SEAFRONT 2.0 onderdeel  uitmaken van een ambitieus reconversieproject voor de volledige Oude Vismijnsite; deze wordt dé HOT-SPOT bestemming voor de kust, Brugge en ver daarbuiten.

  SEAFRONT voorziet dan ook voor 2018 een aanzienlijke stijging van het aantal bezoekers. Er wordt verwacht dat mensen komend jaar de <nu-of-nooit-opportuniteit> om de duikboot te bezoeken optimaal zullen benutten.  

  De toekomst oogt  dus veelbelovend maar ook op korte termijn staat er heel wat te gebeuren. Het jaar  2018 wordt een spectaculair afscheidsjaar met heel wat ‘de-laatste-keer-activiteiten’, alvorens de nieuwe attractie te lanceren in het seizoen 2019. Na ons jaarlijks verlof in januari (terug open op  zaterdag 27/01/2018) maakt SEAFRONT zich op voor een boeiend, spectaculair en bijzonder 2018.  Wees welkom!  Programmatie en speciale events kan u volgen op www.seafront.be of op onze seafront-zeebrugge FACEBOOK-pagina.  

  18-01-2018, 20:47 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


  Hierbij uitslag kaarting van vrijdag 12 januari:

  1.Rita Schram-André Desmidt

  2.Annie Buysse-Jan Couwyzer

  3.Danny Janssens-Michel M%onbaliu

  4.Sofie Bonte-Jozef Dournez

  5.Rina Monte-Willy Cornelis

  6.Marie-Therése Maes-Filip Crevits

   

  Volgende kaarting vrijdag 26 jan om 20.30 uur

  18-01-2018, 20:40 geschreven door tlissewegenartje  


  16-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWJAARSVIERING BIJ OKRA-ZEEBRUGGE


  Deze namiddag(16/1) organiseerde OKRA afdeling Zeebrugge hun Nieuwjaarsviering met taart, koekebrood met kaas en hesp, warme chocolademelk of koffie, een tombola met mooie prijzen en natuurlijk een gezellige sfeer. Tevens kon men de beentjes strekken op de muziek van Ingrid Pieters "My way music". Iedere aanwezige kreeg nog een heerlijke cake mee naar huis.

  Enkele sfeerbeelden:............KLIK HIER of anders................HIER!

  16-01-2018, 21:22 geschreven door tlissewegenartje  


  14-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACTIVITEITENKALENDER VAN CARNAVALVERENIGING 'DE OELIEBOELIES'


  *******************

  14-01-2018, 20:59 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEMMA-ZEEBRUGGE ORGANISEERDE EEN GEZELLIG DRIEKONINGENFEEST


  Op zaterdag 13 januari 2018 had Femma-Zeebrugge voor de tweede maal hun driekoningenfeest in het buurthuis d'Oude Stoasie'. Het was voor hen een zeer geslaagde avond met 28 enthousiaste deelnemers. Iedereen genoot van een lekkere wok maaltijd ( die men zelf mocht klaar maken) met een superlekker dessert gemaakt door hun profesionnele taartenbakster Florence en daarna werden de cadeautjes via een muzikaal pak uitgedeeld.
  Normaal gezien wilden zij dit traditioneel op 6 jan vieren maar omdat het buurthuis een driekoningenmarkt organiseerde waren ze genoodzaakt om deze te verplaatsen naar 13 januari 2018.

  Enkele sfeerbeelden................KLIK HIER of wel.................HIER!

  14-01-2018, 20:55 geschreven door tlissewegenartje  


  07-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SAMANA ZEEBRUGGE ORGANISEERT EEN NIEUWJAARSCONCERT


  ************************

  07-01-2018, 17:52 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAARLIJKSE KERSTBOOMVERBRANDING


  Op het einde van een feestelijke eindejaarsperiode wordt er naar aloude traditie een hemels warm vuurtje aangemaakt met de verdorde kerstbomen die even voordien menige huiskamer en straat tot een feeëriek decor hadden omgetoverd.
  Afgelopen zaterdag (6/1) organiseerde de 'Handelsgebuurtekring Zeebrugge-Bad' in samenwerking met het Feestcomité Zeebrugge de jaarlijkse 'Kerstboomverbranding' op het strand.
  Op de zeedijk was er tevens gratis bedeling van sprotjes bij aankoop van een drankje en omstreeks 16.30 uur was het de Kerstboomverbranding op het strand.
  De kerstbomen werden opgehaald in Zeebrugge-Dorp, Vismijnwijk, Stationswijk en de Strandwijk, alsook die van Zwankendamme en Lissewege.
  Onder het toeziend oog van verschillende Brugse prominenten werd het vuur onder de grote hoop kerstbomen ontstoken. De omringende mensen genoten alvast van de vlammenzee en daarmee gepaarde gezellige warmte. 

  Enkele sfeerbeelden door Paula en Rudi..........KLIK HIER of wel.......HIER!


  07-01-2018, 17:29 geschreven door tlissewegenartje  


  04-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


  Hierbij de uitslag van de kaarting 8 december 2017,

  1.Marie-Therése Maes-Rita Schram

  2.Annie Buysse-Leo Lambrecht

  3.Dirk Moens-Michel Monbaliu

  4.Thierry Catteeus-Filip Crevits

  5.Jozef Dournez-Patrick Gevaert

  6.Jan Couwyzer-Andre Desmidt

  7.Danny Janssens-Luc Savels

   

  Volgende kaarting vrijdag 12 januari 2018

  04-01-2018, 21:47 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LOCALEN ZEESCOUTS STELLA MARIS WORDEN VOLLEDIG GERENOVEERD


   De lokalen van de Zeescouts Stella Maris in Zeebrugge werden destijds afgekeurd door de brandweer. Ze moesten dan ook op zoek gaan naar een oplossing en hebben die samen met het Brugse stadsbestuur gevonden. 

  Er wordt gekozen voor een volledige renovatie van de vroegere school die dateert uit de jaren vijftig. Dat zal natuurlijk een pak geld kosten maar de leden van de Zeescouts hebben de lokalen reeds klaar gemaakt zodat de aannemer Artes Depret nog deze maand kan starten met de werken. Tegen het bouwverlof moeten de werken klaar zijn. Het stadsbestuur van Brugge trekt volgens schepen Franky Demon 82.645 euro uit en de parochie 55.000 euro. Alle ruimtes zullen voldoen aan de voorwaarden die opgelegd werden door de brandweer met brandwerende plafonds en nooduitgangen. De Zeescouts Stella Maris hoopt dat alles klaar is tegen dat ze terugkeren van hun zomerkamp.  

  Bron: "hetnieuwsvandaag"

  04-01-2018, 21:41 geschreven door tlissewegenartje  


  28-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA-ZEEBRUGGE


  *****************

  28-12-2017, 20:45 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN PINK STUDIO  ************************

  28-12-2017, 20:38 geschreven door tlissewegenartje  


  21-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SAMANA VIERDE HUN TRADITIONEEL KERSTFEEST


  Maandag 18 december 2017 ging het jaarlijks Kerstfeest van 'Samana' door in zaal Albatros.
   
  Er waren niet minder dan 135 tevreden mensen die deelnamen aan het kerstfeest .
  We begonnen de namiddag met een bezinning ,daarna was er taart met koffie,ontspanning , verkoop van lotjes ,een natje en een droogje ,en natuurlijk mocht de Kerstman en Kerstvrouw niet ontbreken want die hadden een groot pakket voor iedereen mee met voor elk 4 dozen koeken van Jules Destrooper .
  Daarna was er een kerstkoek met ham en kaas , koffie en chocolademelk tot de buikjes rond waren.
  Een zeer geslaagd kerstfeest voor het team van Samana Zeebrugge en alle aanwezigen.


  Bekijk enkele foto's van Paula Ceulenaere..............KLIK HIER of wel..........HIER!

  21-12-2017, 20:28 geschreven door tlissewegenartje  


  18-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN DE TWEEDE EDITIE VAN RAID OF VALOUR OBSTACLE RUN


  Op zaterdag 18 augustus 2018 is het weer zover. Raid Of Valour Obstacle Run te Zeebrugge. Dit jaar met een vernieuwd parcours zodat handelaars zoals bakkerij het putje, de carrefour market.. allemaal bereikbaar blijven. Hieronder kan u onze nieuwe website vinden met alle informatie waaronder ook het parcours. Zo kan u al zien of u moeiljkheden zal ondervinden. 

  Het parcours zal 5 km lang zijn met minstens 25 hindernissen die de deelnemers moeten overwinnen doorheen ons prachtige dorp. 

  Parking voor deelnemers zal voorzien zijn aan de marinebasis dus verwacht geen autos in het dorp. Dit zal ook zo gecommuniceerd worden naar de deelnemers. 

  We zijn er ook terug met een spetterende afterparty van onze wedstrijd op de markt van Zeebrugge. Dit jaar mogen we niet minder dan 5 dj's verwachten dus zorg dat je je dansschoenen aantrekt en eens komt piepen. 

  18-12-2017, 12:23 geschreven door tlissewegenartje  


  Foto

  Foto

  Dropbox

  Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 15/07-21/07 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 31/10-06/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 29/11-05/12 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010

  Blog als favoriet !

  Startpagina !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!