Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
  • WEER SAMEN GENIETEN BIJ S-PLUS ZEEBRUGGE
  • KERSTBOMENVERKOOP VOOR DE TWEEDE MAAL EEN SUCCES TE ZEEBRUGGE
  • FEMMA-ZEEBRUGGE ORGANISEERT: 'GEHEIME SANTA CLAUS'
  • FEESTCOMITEE VAN ZEEBRUGGE HOUDT VERKOOP VAN KERSTBOMEN
  • NIEUWS VAN SAMANA ZEEBRUGGE

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    NIEUWSJES UIT ZEEBRUGGE...!
    download
    10-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONLINE BUURTEN VIERT TWEEDE VERJAARDAG MET WANDELING


    Samen met enkel andere partners zette het OCMW Brugge twee jaar geleden zijn schouders onder ONLINE buurten, dat verschillende buurtgerichte projecten omvat die senioren in contact brengen met nieuwe technologieën. Om de tweede verjaardag te vieren werden de projecten gisteren voorgesteld aan professionelen uit de zorgsector. “De vergrijzende samenleving doet de zorgvraag stijgen. Innovatieve projecten zoals die van ONLINE buurten kunnen daar mee een antwoord op bieden”, wijst OCMW-voorzitter Dirk De fauw op het belang.


    In juni 2014 schoot ONLINE buurten als zogenaamde ‘Zorg Proeftuin’ uit de startblokken, gesteund door de Vlaamse regering. Het OCMW Brugge nam een voortrekkersrol op en sloeg de handen in elkaar met het Sociaal Huis Oostende, het bedrijf Aristoco, de vzw BlueAssist en de twee West-Vlaamse hogescholen, de Hogeschool West-Vlaanderen en de Katholieke Hogeschool VIVES. “Deze diverse actoren hebben elk hun
    specifieke expertise. Hen laten samenwerken, zorgt voor een grote meerwaarde”, beklemtoont voorzitter De fauw. “In die vruchtbare context moest het dus mogelijk zijn om innovaties voor de ouderenzorg uit te denken en op te starten.”


    En dat bleek ook: op die twee jaar is er heel wat gerealiseerd. Die realisaties werden gisteren dan ook niet zonder trots gedeeld met een twintigtal geïnteresseerden uit de zorgsector. Dat gebeurde in Zeebrugge, één van de drie plekken waar ONLINE buurten actief is, naast Assebroek en Oostende. Behalve presentaties was er ook een wandeling voorzien die het publiek kennis moest laten maken met elkaar én met de buurt.
    Voorzitter De fauw: “Per locatie is er een testpanel van 40 kwetsbare ouderen samengesteld, die dankzij het sterke partnernetwerk zijn gedetecteerd. Zij nemen deel aan buurtgerichte projecten, met nieuwe technologieën als spil en een centrale plaats voor henzelf.”



    Concreet gaat het onder meer om het project ‘iPad, da’s straffe koffie’. “Daarbij leren de senioren samen op een ongedwongen manier met een iPad werken. Zo leren de deelnemers nieuwe mensen uit de buurt kennen én kunnen ze makkelijker contact leggen met hun bestaande netwerk”, verklaart voorzitter De fauw. Een ander project dat ontwikkeld werd binnen de schoot van ONLINE buurten, draagt de naam ‘Burenhulp’.
    “Hiermee wordt ingespeeld op de schroom die soms heerst onder ouderen om hulp te vragen aan buurtbewoners. Nochtans kunnen zij voor kleine taken, zoals het buitenzetten van de vuilnisbakken of het vervangen van een lamp, af en toe een helpende hand gebruiken. Om het helpen te faciliteren, kunnen buren simpelweg een herkenbare kaart aan hun raam hangen waarmee ze hun behulpzaamheid tonen, maar er is ook een digitale tool gemaakt die vraag en aanbod samenbrengt”, aldus voorzitter De fauw.


    De projecten van ONLINE buurten zijn eerder eenvoudig van opzet, maar kunnen, mede dankzij hun digitale link, een groot verschil maken in het dagelijkse leven van de senior. “Bovendien bewijzen ze wat een partnerschap teweeg kan brengen. Ook al zal de overheid altijd een belangrijke omkaderende en trekkende rol spelen, toch is het duidelijk dat de toekomst van de ouderenzorg deels ligt in samenwerkingsverbanden zoals dat achter ONLINE buurten”, besluit voorzitter De fauw.

    10-06-2016, 17:42 geschreven door tlissewegenartje  


    08-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEZINSBOND ORGANISEERDE SUCCESVOLLE BASISCURSUS KINDERGRIME


    De plaatselijke Gezinsbond organiseerde de afgelopen 2 woensdagen een cursus kindergrime in het Buurtcentrum 'd Oude Stoasie. Onder begeleiding van instructrice Tine van de Oscarcrew vzw. konden de dames oefenen met elkaar en kon men reeds in de tweede sessie mooie figuren schideren zoals tijgers, konijnen, princessen, enz. op elkaars snoet.
    De deelnemers en de organisatoren waren dan ook uiteraard tevreden met deze geslaagde en leuke bassiscursus kindergrime.

    Enkele sfeerbeelden......KLIK HIER!

    08-06-2016, 22:58 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S-PLUS SPEELT KROLF


    **********************

    08-06-2016, 22:06 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUURTOVERLEG MET DE VERENIGINGEN IN 'D OUDE STOASIE


    Het buurtoverleg in d'Oude Stoasie Zeebrugge was terug een schot in de roos. Heel wat verenigingen tekenden present. Voor deze editie mochten we meer vernemen over het project 'De Toekomst van (Zee)Brugge', Burenhulp en Cubigo van Online Buurten en het fotoproject 'Waar is de tijd'. Daarnaast kwamen de zomerprogramma's van het verenigingsleven ruimschoots aan bod. Het is steeds een tof weerzien en leuk om horen dat Brugge Noord dynamisch en actief is! Meer info binnenkort in de Buurtkrant die volgende week van de persen rolt...

    08-06-2016, 20:52 geschreven door tlissewegenartje  


    06-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK' SLUIT ZESTIGSTE SEIZOEN AF


    Dit jaar was het 60ste seizoen van de kaartersclub "Na taak Vermaak" in café Abri.
    Algemeen kampioen werd Dirk Moens voor Michel Monbaliu en Jurgen Debrabandere. De kampioenstitel bij de dames ging naar Rita Schram. Op de foto zien we tevens uittredend voorzitter Jozef Vlieghe die ook bedacht werd met een geschenk.
    Het nieuwe kampioenschap start de tweede vrijdag van september.

    06-06-2016, 22:27 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S-PLUS ORGANISEERT BARBEQUE


    **********************

    06-06-2016, 22:10 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPENDEUR BIJ SEAMEN CENTRE ZEEBRUGGE


    **********************

    06-06-2016, 22:08 geschreven door tlissewegenartje  


    05-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET BUURTHUIS ORGANISEERT VIERDE WANDELING


    De vierde wandeling komt eraan op 13 juni 16 , we wandelen van het buurthuis Zeebrugge venetiestraat 1,  richting blankenberge via het Zeebos , er is een stop voorzien aan de Duinse Polders ,vanaf hier zijn er twee mogelijkheden ; terug via de fonteintjes of verder wandelen via de dijk tot de tramhalte van de pier en terug met de tram , het is een wandeling van ongeveer 4.5 km , we starten om 9.30 uur aan het buurthuis , halfweg voorzien we een sanitaire ”stop”, en gelegenheid om iets te drinken, wie achteraf wil genieten van de soep ,  een seintje vooraf is wenselijk ,aan Willy , Romain , Jaqueline , Marie-Louise of in  het buurthuis ,ook als je geen soep wenst, Voor deze wandeling is de deelname gratis.

    05-06-2016, 22:25 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'

    TORNOOI HOTEL MONACO




    *******************

    05-06-2016, 21:57 geschreven door tlissewegenartje  


    30-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLUISBRUGGEN BINNENKORT IN STEIGERS


    Sluisbruggen binnenkort in steigers, weer fileleed naar haven Zeebrugge.....
    zie artikel van het Nieuwsblad.....KLIK HIER!

    30-05-2016, 21:06 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 JAAR ONLINE BUURTEN


    “Na twee jaar presenteren we met enige trots de lopende projecten en dit op een unieke manier in een reële setting. Met onder andere een begeleide wandeling doorheen de ‘proeftuinen’ Assebroek, Zeebrugge en het Westerkwartier (Oostende) maak je kennis met de projecten die ONLINE buurten de afgelopen twee jaar heeft ondersteund en kan je tegelijk op een aangename manier netwerken met andere lokale spelers. Ook kom je meer te weten over de vernieuwende digitale dienstverlening van de lokale dienstencentra Brugge. Dus een warme oproep aan alle (lokale) actoren actief in welzijn en zorg, om ONLINE buurten beter te leren kennen. Wees er snel bij, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Inschrijven en meer info via onderstaande link:
     

    30-05-2016, 21:00 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THAISE DAG IN HET BUURTCENTRUM


    Afgelopen vrijdag vond in het buurtcentrum een 'Thaise dag' plaats.
    Je kon er ’s middags terecht voor een Rot-tie (Thaise pannenkoek) met koffie.
    ’s Avonds kon er aangeschoven worden voor een Thaise maaltijd (pikant of minder pikant…)
    Doorlopend was er kans tot Thaise massage, informatie over Thailand, een Thais hapje en drankje.

    Khop Khun Khab

    30-05-2016, 20:53 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE


    Als je altijd al thuis hebt cocktails willen maken, maar gewoon niet weet waar je moet beginnen, is deze workshop je steun en toeverlaat. 
    Een cocktail moet echter niet alleen lekker smaken, hij moet er ook verleidelijk uitzien. 
    Kom naar de workshop en leer hoe je mixt, roert of schud , en hoe je een overheerlijke cocktail maakt, met of zonder alcohol, prikkelend fris, romig zoet of geurig kruidig. Je brengt gegarandeerd afwisseling in je eigen cocktailbar, leuk voor iedere amateur barkeeper. 
    Leden 10 € niet -leden 12 €

    30-05-2016, 20:49 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


    Afgelopen vrijdag ging de kampioenkaarting in café de vrede door.
    Kampioen is Jacques Depoorter voor André Desmidt en Marc Vandecasteele.

    30-05-2016, 20:44 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN CARNAVALVERENIGING 'DE OELIEBOELIES'


    *************************

    30-05-2016, 20:37 geschreven door tlissewegenartje  


    23-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'



    TORNOOI 'HOTEL ATLAS'

    23-05-2016, 22:05 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN DE ORDE VAN DE ZEESLUFFER


    *********************

    23-05-2016, 21:51 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERLIJDENSBERICHT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrijdag a.s. nemen we afscheid van ons vroeger bestuurslid van 'Tuinhier Zeebrugge': 'Norbert De Cae', plots overleden in Ashford (GB) op 23 april 2016.
    De gebedsdienst gaat door in de aula van het uitvaartcentrum Lambrecht, Albrecht Rodenbachstraat 14 in Blankenberge ( naast het A.Z. Zeno) vrijdag 27 mei 2016 om 14 uur, gevolgd door de as uitstrooiing op zee.
    Condoleren kan digitaal op  www.dela.be/nl/lambrecht of bij zijn echtgenote Anita Truyaert, Rouaanstraat 37, 8380 Zeebrugge.

    23-05-2016, 21:48 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEILIG VORMSELVIERING


    Zondag 22 mei 2016 ontvingen volgende kinderen hun Heilig Vormsel toegediend samen op de foto. De namen van de 21 vormelingen zijn : Janne Baert / Milan Bultinck / Shakira Claerhoudt / Febe De Baets / Laura De Cock / Levi Godderis / Britt Helsen / Mellis Kanu / Jonas Lievens / Kiara Maertens / Noah Montens / Lennert Rijckaert / Britt Roels / Jules Roels / Jaimy Savels / Tristan Savels / Bert Smessaert / Imany Trotteyn / Youandi Van Helsland / Brayden Van Landschoot / Sarah Volckaert! 

    23-05-2016, 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


    20-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'


    Op 1mei organiseerde petanqueclub 'Stella Maris' hun tornooi 'José'



    Enkele sfeerbeelden.....KLIK HIER!

    20-05-2016, 10:32 geschreven door tlissewegenartje  


    Foto

    Foto

    Dropbox

    Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per week
  • 14/02-20/02 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 07/12-13/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 31/12-06/01 2019
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 31/10-06/11 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 29/11-05/12 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010

    Blog als favoriet !

    Startpagina !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs