Vertaalbureau alle talen
Inhoud blog
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Vertalen is meer dan het omzetten van woorden!
    18-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    GATIM Language Services is een professioneel vertaalbureau met een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van vertalingen, website vertalingen, tolkdiensten & meertalige communicatie in meer dan 60 talen waaronder Arabisch, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Pools, Turks, Russisch, Japans, Koreaans & Chinees.

     

    GATIM

    GATIM (the Global Affiliation of Translators & Interpreters & Multilingual Manpower) is een unieke formule voor een vooruitstrevend vertaal- en tolkenbureau waarin verschillende disciplines samengebracht zijn binnen de brede spectra van taal en vakspecialisme. Door deze bijzondere combinatie zijn we in staat taaldiensten te leveren die nauw aansluiten bij alle facetten van de bedrijfsvoering van bedrijven & organisaties; van marketing tot public relations en van onderzoek tot HRM. Ook vakspecialistische vertalingen binnen de advocatuur, de gezondheidszorg en de medische wereld vallen onder onze expertise.

     

    Netwerk

    Met ons groeiende wereldwijd netwerk van inmiddels meer dan 1500 vertalers, tolken, redacteurs, tekstschrijvers, onderzoekers & marketeers die bekwaam zijn in meer dan 60 talen, kunnen we volmondig zeggen: we kunnen bijna alles. Van tekstschrijven tot vertalen en tolken, en van website vertalingen en software lokalisatie tot het uitvoeren van meertalige onderzoeken en marketingcampagnes.

     

    Diensten

    We leveren hoge kwaliteit taaldiensten aan gerenommeerde organisaties en bedrijven in het binnen- en buitenland, zoals:

     

     

    Prijzen

    Dankzij ons gebruik van de modernste technologieën op het gebied van communicatie, hebben we relatief lage overhead- en administratiekosten. Dit stelt ons in staat om een concurrerend prijsbeleid te hanteren met snelle levertijden en behoud van de hoge kwaliteit.

     

    Bezoek website op:                http://www.gatim.nl/

    Bel ons op:                             +31 070 7855061

    Of stuur ons een e-mail naar: info@gatim.nl  

     

    We zien uw offerteaanvraag met belangstelling tegemoet...

     

     

    Onze talen

     

    <

    18-10-2010, 23:44 Geschreven door GATIM  

    Afar

    Afrikaans

    Akan

    Albanees

    Amhaars

    Arabisch (Klassiek)

    Arabisch (MSA)

    Aramees

    Armeens

    Assamees

    Assyrisch

    Azeri (Azerbeidzjaans)

    Bahasa

    Bantoe

    Baskisch

    Belarussisch (Wit-Russisch)

    Bemba

    Bengaals

    Berbers (Marrokaans)

    Bosnisch

    Bretons

    Bulgaars

    Birmaans

    Cambodjaans (Khmer)

    Catalaans

    Cebuano

    Chinees (Simplified)

    Chinees (Traditioneel)

    Creools

    Deens

    Dari

    Duits

    Dinka

    Dzongkha

    Dhivehi

    Engels (GB)

    Engels (Internationaal)

    Engels (VS)

    Esperanto

    Estisch (Ests)

    Faeröers

    Farsi

    Fijisch

    Filippijns

    Fins

    Frans (Frankrijk)

    Frans (Canada)

    Frans (België)

    Frans (Zwitzerland)

    Fries

    Fula

    Iers

    Gaelisch (Schots)

    Ganda (Luganda)

    Georgisch

    Ghanees

    Gikuyu (Kikuyu)

    Grieks

    Gujarati

    Haïtiaans (Creools)

    Hawaïaans

    Hausa

    Hebreeuws

    Herero

    Hindi

    Hmong

    Hongaars

    Ijslands

    Igbo (Nigeria)

    Inuit

    Italiaans

    Japans

    Kanji (Japans)

    Kannada (Indië)

    Karen (Thailand)

    Kashmiri

    Katharevousa

    Kazachs

    Kikongo

    Khmer

    Kirgizisch

    Kirundi (Burundi)

    Kisii

    Kiswahili

    Koreaans

    Krio

    Koerdisch

    Koerdisch (Kurmanji)

    Koerdisch (Sorani)

    Kroatisch

    Laotiaans

    Latijn

    Lets

    Lingala

    Litouws

    Lozi

    Luganda

    Luo

    Lutora

    Luxembourgs

    Macedonisch

    Malagasi (Madagaskar)

    Maleis

    Malayalam (Indië)

    Maltees

    Maldivisch

    Mandinka

    Maori

    Marathi

    Mongools

    Mende

    Montenegrijnse

    Morisyen (Mauritius)

    Nauruaans

    Nederlands

    Niueaans

    Ndebele

    Nepalees

    Noors

    Occitaans

    Oekraiëns

    Oezbeeks

    Oriya

    Oromo

    Pahari

    Palauaans

    Papiaments

    Pashto

    Patois

    Pedi

    Perzisch

    Pools

    Portugees

    Portugees (Brazilië)

    Punjabi

    Roemeens

    Rotumaans

    Russisch

    Rwandees

    Samoaans (Samoa)

    Sanskriet

    Sardisch (Sardijns)

    Servisch

    Servo-Kroatisch

    Seychellen-Creools

    Shona (Zimbabwe)

    Sindhi

    Singalees

    Sloveens

    Slowaaks

    Somalisch

    Sotho

    Spaans

    Spaans (Mexico)

    Spaans (L.A.)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:vertalen, vertaler, vertaling, vertaalburo, vertaalbureau, vertaalbureau nederlands engels, tarieven vertaalbureau, vertaalbureau tarieven, vertaalbureau arabisch, vertaalbureau chinees, vertaalbureau zweeds, vertaalbureau grieks, beedigd vertaalbureau, v
    20-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/vertaalbureaus

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    Bloggen.be-team

    20-04-2010, 17:19 Geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Archief per week
  • 18/10-24/10 2010
  • 19/04-25/04 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs