Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U7 KVV Schelde - Vlierzele
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
    19-10-2008, 17:55 geschreven door Werner
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U7 Bambrugge - KVV Schelde
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    12-10-2008, 21:48 geschreven door Werner
    04-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Voor onze U7'tjes stond er een verplaatsing naar E Houtem op het programma. Een prachtig zonnetje deed heel wat gezichtjes glunderen. De wedstrijd werd opgang gefloten door een oud SOS gediende, Peter Hendrickx. Vlotte combinaties werden op de grasmat getoverd, iets waar heel wat mensen zaten op te wachten. En inderdaad al dat samenspel werd beloond met een mandje vol met doelpunten. Ruststand 1 – 11

De voorbije weken werden we door onze blauwhemdjes telkens in de tweede periode verwent. Zou dit nu ook het geval zijn?

De 2de helft werd iets minder aangevat. De tegenstander kwam sterker opzetten en voor ons was de weg naar doel nauwelijks terug te vinden. Wat resulteerde in een gelijk opgaande wedstrijd. Eindstand 3 – 14.

Toch kunnen trainer Kristof en de zijnen terug spreken van een geslaagde overwinning.

PROFICIAT!

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-10-2008, 21:28 geschreven door Werner
    21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U7 Wetteren/Kwatrecht - KVV Schelde

Onze jongens, en meisje, hebben terug van zich laten horen. De uitwedstrijd tegen de buren uit Wetteren kon wel eens het tegengestelde worden van de vorige partijen.
    De eerste periode was gelijk opgaand. Beide teams zorgen elk op beurt voor doelpunten. Met een 6 - 8 voorsprong werden we de rust ingestuurd.
    In de tweede helft was het de thuisploeg die de bordjes in evenwicht bracht. Maar toen werden onze duiveltjes ontbonden. In een mum van tijd werd het verschil gemaakt. Een 9 - 13 werd als eindstand genoteerd, ingepakt en meegenomen naar het thuisfront.