De U17 geraken niet verder dan een 1 - 1 gelijkspel tegen FC Muizen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    20-11-2011, 09:57 geschreven door HVA
    13-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaterdag 12 november 2011

Volgens de compitiekalender zijn onze jongens bye maar er werd een oefenwedstrijd gepland tegen SP Kortenberg.
    Onze jongens verloren deze wedstrijd met 0 - 2, ondanks dat ze toch een goede wedstrijd speelden. Kortenberg was een sterke ploeg.
    KSK speelden goed in blok maar er ontbreekt afwerking.

13-11-2011, 19:10 geschreven door HVA
    05-11-2011
    FC Hever - KSK, 1 - 1.
    Hierbij enkele sfeerbeelden van de match.

05-11-2011, 21:55 geschreven door HVA
    30-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 29 oktober 2011
    KSK - VO Steenokkerzeel, 2 - 0.
    30-10-2011, 12:25 geschreven door HVA
    23-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaterdag 22 oktober 2011
    Verb. Hofstade - KSK Kampenhout, 4 - 3
    23-10-2011, 21:43 geschreven door HVA
    16-10-2011
    KSK Kampenhout - Zemst SP eindigd op een gelijkspel, 0 - 0.
    16-10-2011, 21:43 geschreven door HVA
    09-10-2011
    Onze jongens maken een verplaatsing naar VC Haacht en sluiten het burenduel af met een gelijkspel, 2 - 2.
    09-10-2011, 09:41 geschreven door HVA
    03-10-2011
    Na de zware nederlaag van vorige week nemen onze jongens deze week revanche en schuiven KFC Herent opzij met een  5 - 0 score.
    Proficiat!

03-10-2011, 20:56 geschreven door HVA
    26-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen U17 Regionaal
    Afgelopen weekend waren er wat misverstanden i.v.m. de trainingsuren van de U17 regionaal.
    Even nagevraagd bij trainer Meuris Dirk en deze uren blijven zoals medegedeeld begin augustus, dus ongewijzigd:
    Woensdag 19u30 - 21u00 en vrijdag van 19u30 - 21u00

26-09-2011, 09:00 geschreven door HVA
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalender seizoen 2011 - 20121
    2 - 2
    15/10/2011 15:30 KSK.KAMPENHOUT B ZEMST SP.
    0 - 0
    22/10/2011 14:00 V.HOFSTADE KSK.KAMPENHOUT B
     4 - 3
    29/10/2011 15:30 KSK.KAMPENHOUT B K.STEENOKKERZEEL VO.
    -

Bye worden vervangen door oefenwedstrijden.

25-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 24 september 2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag bye in de competitie dus plannen we een vriendschappelijke wedstrijd.
    KV Tremelo - KSK
    Start om 9u30, wat is dat vroeg!!!  Het was gisterenavond strand fuif in Kampenhout.
    En ....... dat zaggen we aan de eindstand ..................................................10 - 0!!!!!

20-09-2011
    De U17 regionaal hebben met zware cijfers verloren van SC Keerbergen, 1 - 4.
    20-09-2011, 11:18 geschreven door HVA
    12-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 11 september 2011
    Zondag 11 september verliezen onze jongens hun wedstrijd tegen CS Machelen, 3 - 2.
    12-09-2011, 15:28 geschreven door HVA
    07-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede start van het nieuwe seizoen.
    Na een maand van trainen en oefenwedstrijden waren de U17 jongens zaterdag 3 september klaar om de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen te starten.
    KSK - RC Schaarbeek, 2 - 1

07-09-2011, 13:44 geschreven door HVA
    08-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voetbalseizoen 2011 - 2012
    Nog 3 weken en het nieuwe seizoen gaat van start.
    De eerste voorbereidingen zijn aan iedere speler via mail bekend gemaakt.
    Even opsommen:
    - Gelieve uw maat voor de nieuwe trainingspakken voor 11juli door te geven.
    - Eerste training op 3augustus om 19u30, terreinen De Hutte.
    - Gelieve de info fiche, in bijlage bij de mail, ingevuld terug te bezorgen aan de trainer.

KSK komt dit seizoen met 2 U17 ploegen aanzetten:
    - U17 provenciaal C-reeks onder leiding van trainer Dirk Van Eycken
    - U17 gewestelijk I onder leiding van trainer Dirk Meuris

Deze blog gaat vooral de gewestelijke jongens volgen.
    Je kan op deze blog vooral foto's en wedstrijdverslagen verwachten.

we staan allen terug vanaf 3 augustus paraat in een goede conditie
    voor een tof, sportief seizoen zonder al teveel blessures..... hoop ik.
    Tot dan.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    08-07-2011, 17:19 geschreven door HVA
    02-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd zaterdag 2 april SK Kampenhout - OHL C

De eerste zomerdag en volgende spelers staan aan de aftrap van de laatste wedstrijd van het seizoen: Jonathan, Arne, Danforth, Frederik, Jasper, Sören, Stijn, Walt, Sander, Steven en Kevin. Bedankt Sören ,provinciale speler, om ons te komen versterken.
    Een makkelijke wedstrijd zal het zeker niet worden.
    OHL zet onmiddelijk de aanval in en 15 min verder staat het al 0 -3. OHL is de volgende 15 min duidelijk de betere ploeg alhoewel KSK zich niet gewonnen geeft. In de 30e min ziet Fabian zijn kans en scoort , 1 - 3.
    Met deze stand gaan we ook rusten.
    De tweede helft begint fantastich voor KSK. Sander zet al in de eerste minuut de 2 - 3 op het scorebord. Onmiddelijk volgt er een nieuwe aanval van KSK maar ernaast. Enkele minuten later zet Steven de 3 - 3 op het scorebord. Onze jongens spelen goed en gaan ze voor een stunt zorgen? ... Spijtig genoeg niet. Bijna halfweg de tweede helft treed het noodlot echt toe voor onze jongens. Eerst Frederik een fout op een bezoeker, penalty, 3 - 4.
    Nadien een owngoal door Arne, 3 - 5. Fysiek zijn onze jongens ten einde. De bezoekers kunnen nog 2x scoren.
    Eindstand, 3 - 7.
    Toch knap gespeeld, jongens.
    OHL was zowel fysiek als tactisch veel sterker, alleen een echte doelman heeft deze ploeg niet. Onvoorstelbaar voor z'n club.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    02-04-2011, 16:54 geschreven door HVA
    31-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd woensdag 30 maart SK Kampenhout - SC Keerbergen B
    De U15 speelden woensdagavond een inhaalwedstijd tegen SC Keerbergen B.  Na een aantal mooie lentedagen kregen we die avond af te rekenen met maartse buien.  Ook door de examenperiode was het moeilijk een ploeg samen te krijgen.  We proberen het met volgende 10 spelers: Jonathan, Stijn, Sören, Siemen VL, Arne, Danforth, Walt, Sander M, Steven en ?.  Bedankt aan de 2 provinciale spelers.
    Onze jongens hadden blijkbaar nood om hun examenstress af te reageren op het veld.  Kampenhout nam onmiddelijk de leiding over de match.  Het was amper te merken dat ze maar met 10 spelers waren.  Al vrij vroeg viel dan ook het eerste punt voor de thuisploeg, 1 - 0.  De volgende 20 min was Kampenhout vrij veel in balbezit maar scoren zat er niet meer in.  De enkele momenten dat Keerbergen balbezit had waren dan ook de spannenste momenten voor onze keeper, want uit onze vorige wedstrijd tegen Keerbergen A wisten we "Keerbergen balbezit = doelpunt".  Tot 10 min voor het einde van de eerste helft wist Jonathan zijn goal goed te verdedigen.  Maar het spelen met 10 spelers begint stilaan zwaar te worden.  Al vrij vlug kunnen de bezoekers 2x scoren in enkele minuten.
    Ruststand 1 - 2.
    De tweede helft begint onmiddelijk met een punt voor de bezoekers, 1 -3. Halfweg de tweede helft scoort Keerbergen terug 2x in enkele minuten.  Ondanks de vermoeidheid vecht Kampenhout toch nog door, maar scoren zit er niet meer in.
    De wedstrijd eindigd met een 1 - 5 score.
    Proficiat voor onze 10 jongens die met de examen toch even de tijd vonden om aan ontspanning te doen.
    Veel succes met de examen en voor onze laatste wedstrijd van dit seizoen, zaterdag tegen OHL!!!

31-03-2011, 14:02 geschreven door HVA
    26-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd vrijdag 25 maart SC Keerbergen B - SK Kampenhout
    Onze jongens spelen vandaag, vrijdagavond, een uitgestelde wedstrijd tegen SC Keerbergen B.  Dit zal geen makkie worden en inderdaad er loop vanavond vanalles mis.
    1. Wegenwerken in de Raambeekweg zodat het al 18u20 is als iedereen er uiteindelijk geraakt.
    2. Wie heeft er de uitrusting?  Niemand!?!?  Geen uitrusting te vinden.  Keerbergen bezorgt ons truitjes, waarvoor dank en Eddy onze jeugdcoördinator komt nog net voor 19u met een reserve uitrusting langs, waarvoor ook onze dank.
    3. Fabian heeft zijn paspoort niet bij. Gelukkig mag hij van de ref meespelen.  Zijn paspoort wordt in de loop van de wedstrijd binnengeleverd.

Eindelijk om 19u05 gaan volgende spelers van start: Jonathan, Arne, Sidney, Danforth, Kevin, Frederik, Walt, Sören, Fabian, Stijn, Sander, Jochem, Jasper, Steven en NielsVP.
    Zoals we van onze jongens gewend zijn beginnen zij heel rustig maar Keerbergen daarentegen vliegt er direkt in.  Na 5 min 1 - 0.  SK drijft het tempo stilaan op maar toch na 10 min 2 - 0.  Na 15 min speelt Kampenhout goed mee met een knappe aanval maar spijtig, ernaast.
    Sander blijft niet bij de pakken zitten en lokt 10 min later een aanval uit maar over de lat.  Enkele minuten later Keerbergen balbezit = doelpunt, 3 - 0.  Hierna is het 2x aan Fabian om proberen te scoren maar het geluk zit ons vanavond niet mee.  Net voor het einde van de eerst helft is Keerbergen nog heel stevig voor doel maar met een knappe redding van Jonathan en direkt daarop nog eens 2 knappe reddingen van Jonathan en Sidney die beletten Keerbergen om te scoren.
    Ruststand 3 - 0.  Eigenlijk zijn onze jongens niet slecht aan het spelen.  Met 4 knappe aanvallen.  Er ontbreek alleen afwerking voor doel.
    De eerste  helft werd gespeelt met balmaat 5 en op vraag van ons wil de ref deze voor de tweede helft wisselen voor balmaat 4.
    Maar de tweede helft begint ook al direkt met tegenslag.  Keerbergen krijgt van de ref een penalty (onterecht) cadeau.  Jonathan raakt de bal maar kan niet verhinderen dat hij toch nog in de goal verwijnt, 4 - 0.  De volgende 20 min verloopt de wedstrijd vrij rustig.  Daarna is het Keerbergen die als eerste nog eens 2x probeert te scoren, maar Jonathan zorgt bij de eerste bal voor de redding maar de tweede bal is binnen, 5 - 0.   In de laatste minuten wordt er door beide ploegen nog stevig gestreden om te scoren.  Eerst de thuisploeg, 6 - 0 en daarna eindelijk Kampenhout 6 - 1.  VERDIENT!!!  De nul is eindelijk weg dankzij Sidney.  Dit doelpunt was verdient voor gans onze ploeg.  De allerlaatste minuut kan Jonathan nog 2x een knappe redding neerzetten.
    Eindstand 6 -1
    Jongens, ondanks de nederlaag hebben jullie toch knap gepresteerd.  Proficiat!!

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    26-03-2011, 00:00 geschreven door HVA
    13-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd zaterdag 12 maart 2011 DVK Haacht - SK Kampenhout
    Een stralende zaterdagmiddag en door de krokusvakantie nipt genoeg spelers voor beide ploegen.
    Volgende spelers nemen het vandaag op tegen de vrouwenploeg van Haacht: Jonathan, Arne, Danforth, Frederik, Kevin, Stijn, Sander M, Tjorben, Jochem, Sören en Siemen.  Bedankt Tjorben (miniem) en bedankt Sören (provinciaal U15) om ons uit de nood te helpen.
    De dames van Haacht staan als derde voorlaatste in de rangschikking en al vrij vlug blijkt dat onze jongens de wedstrijd veel te licht opnemen.  De eerste helft is ronduit zwak gespeeld.  Amper duels en geen stevige aanvallen. We gaan dan ook rusten met 0 - 0.
    In de tweede helft gaat Kampenhout er iets steviger tegen aan. Verdediger Danforth gaat mee in de aanval.  Achteraan kunnen Jonathan, Arne en Fredrik de dames goed de baas.  De dames gaan zelfs in de fout (?).  Penalty voor Kampenhout.  Sören zet hiermee gemakkelijk het eerste doelpunt, 0 -1.  Hierdoor proberen de vrouwen van Haacht hun enigste gevaarlijke aanval om te zetten in een punt.  Maar Jonathan en Arne weten dit goed te verhinderen.  Even later weet Kampenhout de 0 -2 te maken en de vrouwen worden boos met een gele kaart als gevolg.  De vrouwen laten hun hoofdje hangen en hoe hun trainer hun ook aanmoedigd er zit geen fut meer in en net voor het einde kan Danforth de 0 - 3 op het bord plaaatsen.
    Kampenhout heeft weer een overwinning op zak ondanks hun zwakke prestaties.
    Hopelijk zijn onze jongens voor de 3 laatste wedstrijden van het seizoen veel sterker dan vandaag, want het zal nodig zijn,