Twelve Points...Douze Points...Kiev 2017...

Deze website wordt niet meer geüpdatet! Volg ons via https://twitter.com/12_TPDP_12.....

25-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Christer Björkman.

Christer Björkman Christer Björkman (25 augustus 1957) is geboren in het Zweedse Borås. Deze stad ligt in het westen van het Scandinavische land. In 1992 neemt hij deel aan de nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival, 'Melodifestivalen'. Met "I morgon är en annan dag" verzamelt hij vierenzestig punten bij elkaar en haalt zo de overwinning binnen. Hij mag in eigen land (Malmö) Zweden vertegenwoordigen maar de thuismatch brengt hem geen voordeel op. Met amper negen punten legt hij beslag op een tweeëntwintigste en voorlaatste plaats.

Een jaar later, in 1993, wil hij opnieuw zijn kans wagen om naar het Songfestival afgevaardigd te worden. Met "Välkommen till livet" haalt hij de tweede ronde niet en is daarmee meteen uitgeschakeld om zijn land te vertegenwoordigen in het Ierse Millstreet. In 1999 is hij opnieuw van de partij tijdens de Zweedse selectie voor het jaarlijkse liedjesfestival. Met "Välkommen hem" eindigt hij op een tiende en allerlaatste plaats. Zijn derde deelname aan 'Melodifestivalen' is meteen ook zijn laatste wapenfeit om Zweden een tweede maal te kunnen vertegenwoordigen. Vanaf 2002 is hij verantwoordelijk voor de artiesten die deelnemen aan 'Melodifestivalen'. Maar begin 2005 krijgt hij bakken kritiek op zijn wijze van selecteren, velen noemen het 'vriendjespolitiek'.
Intussen is hij sinds midden maart 2009 lid van de Referentiegroep van de EBU.

25-08-2010 om 00:00 geschreven door Redactie  


24-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESF 2011 : Per Sundness en Anne Rimmen leiden volgend jaar 'Melodi Grand Prix' in goede banen.

 De Noorse omroep NRK heeft eerder vandaag, dinsdag 24 augustus, bekendgemaakt dat Per Sundness en Anne Rimmen volgend jaar de nationale selectie voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival in goede banen gaan leiden. Met Anne Rimmen krijgt Sundness voor het derde jaar op rij een nieuwe co-presentatrice.

Anderzijds blijft het in de familie want Anne Rimmen, werkzaam als sportanker en -journaliste bij de Noorse omroep, is de jongere zus van Marte Stokstad die samen met Sundness eerder dit jaar de nationale selectie presenteerde.

Verder heeft de omroep nogmaals bevestigd dat 'Melodi Grand Prix 2011' wordt afgetrapt op zaterdag 15 januari 2011 met de eerste voorronde die dan plaatsvindt in Ørland. De plaatsen waar de tweede (zaterdag 22 januari) en de derde voorronde (zaterdag 29 januari) plaatsvinden zijn op dit ogenblik nog niet bekend.

Op zaterdag 05 februari gaat de herkansingsronde, 'Siste Sjansen' door in Sarpsborg en een week later, op zaterdag 12 februari, vindt dan de finale plaats. Net als de voorgaande jaren gaat die door in het Spektrum in de hoofdstad Oslo.

De uiterste inschrijvingsdatum voor het insturen van nummers voor 'Melodi Grand Prix 2011' is vastgesteld op woensdag 15 september eerstkomende. In tegenstelling tot de voorbije twee jaar zijn ook composities uit het buitenland toegelaten tot de nationale selectie. Daarnaast gaat de omroep zelf ook op zoek naar componisten en/of tekstschrijvers en het is eveneens de omroep zelf die de artiesten zal aanduiden. Maar componisten en tekstschrijvers uit eigen land worden door NRK aangemoedigd om nummers in te sturen.

In de loop van de maand september gaat men aan de slag en uit alle inzendingen zullen dan de nummers worden gekozen die begin volgend jaar gaan strijden om het Noorse ticket voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival.

 In eigen land eindigde Didrik Solli-Tangen eerder dit voorjaar met "My heart is yours" op een ietwat teleurstellende twintigste plaats met vijfendertig punten. (bron, foto Per en Anne : NRK ; foto Didrik : Giel Domen, EBU)

24-08-2010 om 23:42 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Dinsdagshow' : vanavond stelt Philippe Geubels zijn nieuwe rubriek voor.

 'De Maandagshow’ is het nieuw rechtstreeks magazine, dat gisteren, maandag 23 augustus, bij vtm in première ging onmiddellijk na 'Het Nieuws' van 19.00. Sinds gisterenavond wordt het programma elke werkdag uitgezonden en krijgt het telkens de titel van de dag : 'De Dinsdagshow', 'De Woensdagshow', 'De Donderdagshow' en 'De Vrijdagshow'. De focus van het programma ligt op beroemde mensen en wat ze doen.

Live actualiteit

 Meteen na 'Het Nieuws' van 19.00 serveren Evi Hanssen en Bram Van Deputte een nieuwe portie dagvers nieuws over bekende mensen uit binnen- en buitenland. Speciale gast vandaag : Philippe Geubels! De stand-up comedian stelt zijn rubriek 'Weduwe voor een dag' voor, want voortaan ontfermt hij zich wekelijks over de vrouw van een man die het erg druk heeft.

Vandaag is dat Jasmine Vangrieken, de vrouw van profwielrenner Johan Vansummeren, die mee rijdt in de Eneco Tour. Hij kwam maandag zwaar ten val en moest opgeven. Dat weerhoudt Philippe er niet van om Yasmine eens goed te verwennen en de wielrennersvrouw voor één keer de aandacht te geven die ze verdient.


'De Dinsdagshow', een programma van De Filistijnen (productiehuis van Bruno Wyndaele), vanavonddinsdag 24 augustus, onmiddellijk na 'Het Nieuws' van 19.00, rond de klok van 19.35. Het programma wordt later vanavond herhaald en dit tussen 23.00 en 23.30. (bron, logo en foto : vtm)

24-08-2010 om 19:15 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Junior Eurosong 2010 : Ben Roelants wees nieuwe presentatieopdracht nationale selectie af.

 Dit jaar wordt 'Junior Eurosong 2010', de nationale selectie voor de komende editie van het Junior Eurovisie Songfestival, voor de eerste maal in goede banen geleid door Kristien Maes (31). De drie voorbije edities gaf ze reeds co-commentaar tijdens de internationale finale van de liedjeswedstrijd en vorig jaar was ze zelfs coach, onder meer van winnares Laura Omloop.

Nochtans was Ben Roelants (29) opnieuw gevraagd om 'Junior Eurosong' in goede banen te leiden, net als de voorbije drie jaar trouwens. "Ik was door de VRT gevraagd om het samen met Kristien te doen, maar ik ben daar dus niet op ingegaan", zegt hij vandaag, dinsdag 24 augustus, in het weekblad Dag allemaal.

 "Ik zal de toffe sfeer missen, maar ik verkies andere uitdagingen, bij 'Vlaanderen Vakantieland' en MNM" gaat hij verder. "Ik beleefde veel plezier aan de live-uitzendingen van 'Junior Eurosong'. Dit jaar wordt het echter vooral een docusoap en dat heeft mijn beslissing makkelijker gemaakt." (foto's : VRT)

24-08-2010 om 13:31 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Junior Eurosong 2010 : 'Junior Eurosong' is een afgesloten hoofdstuk voor Oliver Symons.

 Eind volgende maand vindt in eigen land de nationale selectie plaats voor de komende editie van het Junior Eurovisie Songfestival. Dit jaar beslissen een vakjury en de kijkers wie ons land mag gaan vertegenwoordigen op zaterdag 20 november tijdens de achtste editie van het festival.

In die vakjury zitten ook een aantal oud-deelnemers zoals Eva van de groep Trust (JESF 2007), Thor! (JESF 2006) en onze kandidate van vorig jaar, Laura Omloop. Een naam die in dit lijstje ontbreekt is die van Oliver Symons (17) die ons land twee jaar geleden vertegenwoordigde met "Shut up!".

"Oliver zingt nu in een andere stijl en wil een volwassener publiek aanspreken" zegt vader Erik (zoon van Hugo Symons) deze week in Dag allemaal.

"Hij treedt op met een groep en brengt Engelstalige songs in de stijl van Studio Brussel. Oliver zal de VRT altijd dankbaar blijven, maar beschouwt 'Junior Eurosong' als een afgesloten hoofdstuk. (foto : VRT)

24-08-2010 om 12:54 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' : Nicoline Dossche en Erik Burke duiken binnenkort op in de vtm-serie.

 Aanstaande maandag, 30 augustus, gaat bij vtm het nieuwe seizoen van start van de soap 'Familie'. Ook dit seizoen, inmiddels al het twintigste, zullen de kijkers, zoals eerder al werd aangekondigd, afscheid moeten nemen van een aantal acteurs.

Zo verdwijnen minstens al drie vertrouwde gezichten, namelijk Vicky Versavel (Brenda), Tine Laureyns (Morgane) en Ruth Bastiaensen (Leen). Tegelijkertijd maken een aantal nieuwkomers hun opwachting zoals Magda Cnudde (bekend van 'Spoed') en Britt Van der Borght ('De Kotmadam').

Daarnaast versterken maar liefst vier 'Wittekerke'-acteurs de ploeg. Dat zijn Erik Burke, die in 'Wittekerke' agent Geert speelde, Hans De Munter (Dimitri), Heidi De Grauwe (Heidi) en Nicoline Dossche (Nikki).

Net als vorig seizoen brengen we ook het komende seizoen, en dit telkens op zondag, al de korte inhoud van de afleveringen die de komende week op het scherm zullen komen. (bron : Dag allemaal ; foto : vtm)

24-08-2010 om 12:45 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Siska Schoeters en Tomas De Soete verwachten een eerste kindje.

 Tomas De Soete (coach 'Junior Eurosong 2007') en zijn vriendin Siska Schoeters verwachten begin maart 2011 een eerste kindje. Dat heuglijke nieuws bracht het weekblad Dag allemaal vanochtend, dinsdag 24 augustus, in absolute primeur.

Zowel Schoeters (28) als De Soete (33) zijn beiden werkzaam bij Studio Brussel en dit najaar gaat Siska een avontuurlijk programma presenteren op muziekzender MTV. Ze zal dat dan wellicht doen met een bol buikje.

De komst van de kleine spruit is een bijzonder heugelijke gebeurtenis waar het presentatorduo erg naar uitkijkt. "Begin maart komt onze baby", zeggen ze in het weekblad. "We zijn héél gelukkig."

 De twee zijn intussen al drie jaar samen, voor Siska is het haar eerste kindje, Tomas heeft al twee kinderen uit een vorige relatie. (foto's : VRT)

24-08-2010 om 12:29 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Weg met De Soete' : Tomas is vanavond te gast in de Britse hoofdstad.

 Tomas De Soete (coach 'Junior Eurosong 2007') is sinds twee weken op Canvas opnieuw te zien met zijn programma 'Weg met De Soete'. In 2008 moesten de luisteraars van Studio Brussel hem acht weken lang missen. Heel die periode was hij 'weg' : op reis voor Canvas. Deze zomer zendt het tweede net van de openbare omroep deze reeks opnieuw uit, dit telkens op dinsdagavond.

Voor 'Weg met De Soete' bezocht hij in totaal acht steden : Marseille, Napels, Madrid, Istanbul, Berlijn, Kopenhagen, Londen en Casablanca. In elke stad was hij een aantal dagen en nachten overgeleverd aan de smaken en grillen van iemand die er woont, leeft en werkt. En die een heel eigenzinnige mening heeft over wat de stad zo bijzonder maakt. Waarom we weg moeten zijn van hun stad, dat zien we in 'Weg met De Soete'.

* zevende aflevering - Londen (gaststad ESF 1960-1963-1968-1977) :

Tomas loopt door Londen met een diepgevroren biefstuk. Een voorliefde voor Belgisch vlees, dat is alles wat hij weet over Malin Wallen. Malin is productiemanager van Why Not Associates, het grafisch bureau dat het logo van Canvas heeft ontworpen. Ze is daardoor de enige vrouw ter wereld die weet hoeveel dat witte vierkant heeft gekost. Maar er is nog meer dat Tomas te weten wil komen. Wat zijn tegenwoordig de places to be in de Britse hoofdstad bijvoorbeeld? Geen gemakkelijke vraag, want Londen is voortdurend in beweging. Het is de steeds veranderende stad bij uitstek.

'Weg met De Soete', vanavond, dinsdag 24 augustus, op Canvas tussen 23.40 en 00.10. Meer nieuws en informatie krijg je op de website. Daar kan je eveneens de muzieklijst van deze aflevering bekijken. (bron : Canvas ; foto : VRT)

24-08-2010 om 00:02 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Villa Vanthilt' : een jarige Marcel ontvangt vanavond Barbara Gandolfi, Guy Swinnen, Bea Van der Maat, Ray Cokes en The Kids.

 Op maandag 31 mei opende Marcel Vanthilt (presentator JESF 2005, lid vakjury 'Eurosong') de deuren van zijn nieuwe villa in 'Villa Vanthilt'. Tien weken lang ontvangt hij er boeiende praatgasten en artiesten; de eerste vijf weken vanop het Kolonel Dusartplein in Hasselt, daarna vanop de Grote Markt in Kortrijk.

Een driehonderdtal boeiende gasten, twee bruisende steden, elke dag helemaal live uitzenden en een prettig gestoorde presentator; alle elementen die van 'Villa Vanthilt' vorig jaar een succes maakten, komen terug in het tweede seizoen.

een gloednieuwe villa

 Vijf maanden na de wedstrijd is het ontwerp werkelijkheid geworden. Een heus botsautokraam staat overeind op het Kolonel Dusartplein en oogt ronduit indrukwekkend. De studio is 26 bij 13 meter groot en 7,5 meter hoog. Elke toeschouwer kan de gesprekken perfect volgen door de ramen en op het grote scherm. Voor de muzikale acts gaat het zeildoek open en weerklinkt de muziek over het hele plein.

driehonderd gasten

Marcel praat graag met mensen en mensen praten graag met Marcel. En dat zal deze zomer niet anders zijn. Iedereen die een boeiend en actueel verhaal heeft, zal te gast zijn in 'Villa Vanthilt'.

Net als vorig jaar plukt Marcel elke ochtend iemand uit de krant, die 's avonds zijn verhaal komt vertellen. Ook het webcamgesprek krijgt opnieuw een prominente plaats. Qatar, China, het WK in Zuid-Afrika, het tennistoernooi van Wimbledon en de wereldtentoonstelling in Sjanghai komen plots heel dichtbij.  En naar goede traditie wordt het programma afgesloten met een sterke muzikale slotact. Van Tom Dice (ESF 2010) over Vaya Con Dios tot Admiral Freebee. Met af en toe een verrassende internationale act er bovenop. Er zal 49 keer muziek zitten in 'Villa Vanthilt' en de toeschouwers op het plein zullen er meer dan ooit van kunnen genieten.

nieuwe generiek

De generiek heeft een nieuwe swingende look gekregen. Marcel kruipt zelf aan boord van een botsauto en leeft zich uit in een botsautokraam vol bekende gezichten.

op zondag

 Net als vorig jaar pakt Marcel Vanthilt op zondag uit met een luxeversie. 'Villa Vanthilt' in het groot, met minder gesprekken en meer spektakel op het plein. Het eerste thema werd het WK voetbal, aanleiding om een eigen WK te organiseren : 'om ter hardst tegen een bal trappen'. Alle voetbalgekke kijkers waren alvast uitgenodigd om te zorgen voor het grootste fluitconcert ooit in Vlaanderen.

'Villa Vanthilt' : zesenveertigste aflevering VANAVOND :

Oude vrienden Ray Cokes en Marcel Vanthilt lopen elkaar weer tegen het lijf in 'Villa Vanthilt'. Ray heeft besloten om Belg te worden en Marcel wil hem alles bijbrengen om te overleven in ons land.

Het leven van Barbara Gandolfi kan meteen verfilmd worden. Haar veelbesproken vriendschap met de Franse topacteur Jean-Paul Belmondo, clubs en snelle wagens … Maar klopt het plaatje dat in de media van haar wordt opgehangen? Marcel vraagt het haar zelf.

1960 is niet enkel het geboortejaar van Guy Swinnen en Bea Van der Maat. Vanaf september wordt het ook de titel van een theatertournee waarmee ze door Vlaanderen trekken. '1960' wordt het een persoonlijk jaarverslag. Ooit stonden ze samen aan te schuiven in hetzelfde stempellokaal, nu staan ze samen op een podium. Of, zoals ze het zelf zeggen : "De vooruitgang werkt!"

En een unieke muzikale afsluiter op deze dinsdag 24 augustus. Speciaal voor de verjaardag van Marcel speelt de legendarische punkband The Kids op de Grote Markt van Kortrijk.

'Villa Vanthilt',
de zesenveertigste aflevering van het tweede seizoen, vanavonddinsdag 24 augustus, tussen 21.35 en 22.25 op Eén. (bron, logo en foto : Eén)

24-08-2010 om 00:02 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Juiste Prijs' : zes nieuwe kandidaten strijden vanavond om de overwinning.

 Een arsenaal aan prijzen, een prettige mix van ludieke spelletjes, een energiek studiopubliek, enthousiaste kandidaten en leuke prijzenstreelsters : 'De Juiste Prijs' is terug en wordt sinds gisteren, maandag 23 augustus, vijf weken lang van maandag tot vrijdag uitgezonden op vtm om 17.55.

'De Juiste Prijs' is zonder meer een legendarisch programma. In de Verenigde Staten is het al sinds 1956 onafgebroken op de buis en blijft het een klassieker. En in de beginperiode van vtm was 'De Juiste Prijs' met wijlen Jan Theys (presentator 'Canzonissima 1967-1971', 'Eurosong 1975') één van de populairste spelprogramma's.

 Anno 2010 is 'De Juiste Prijs' gerestyled en in een modern jasje gestopt. Koen Wauters (Eurosong 1989, ESF 1991) leidt de prijzenshow met hoog meespeelgehalte in goede banen. Hij wordt daarbij niet bijgestaan door een onbekende prijzenstem, maar door een collega die in de studio lijfelijk aanwezig is om de prijzen en de kandidaten aan te kondigen. Deze rol neemt Sergio (ESF 2002) met plezier op zich.

* Programma :

Vier kandidaten worden uit het publiek aangeduid en mogen meteen deelnemen aan een eerste ronde waarin ze zo exact mogelijk de prijs van een product moeten raden. Diegene die de prijs het dichtste benadert, zonder erover te gaan, mag op het grote podium.

Vanaf dat moment moet hij/zij deelnemen aan één van de ludieke proeven en maakt hij/zij kans op schitterende prijzen. Spelletjes zoals 'Matterhorn', 'minigolf', 'gelijkspel', 'mag het iets meer zijn' en 'het spurtspel' zullen zeker aan bod komen.

Het grote wiel zal dan bepalen wie de uiteindelijke finale speelt, waarin de kandidaat de prijs van een vitrine tot op de euro juist moet raden. Slaagt hij/zij daarin, dan wint hij/zij de volledige inhoud van de vitrine.

 * De streelmeisjes :

Onmisbaar in 'De Juiste Prijs' zijn de streelmeisjes, de jonge en aantrekkelijke dames die de al zeer fraaie prijzen – van flatscreens, huishoudtoestellen en keukens tot gadgets zoals tuinslangen of vliegenmeppers - nog een extra cachet geven. In deze reeks zijn dat Neédra, Nathalie en Kathleen.

 Neédra Soltani

Neédra zag 27 jaar geleden het levenslicht in Brugge. Haar Tunesische ouders wisten al snel dat Neédra zich zou ontpoppen tot een heuse Dance Queen. Zo heeft ze, ondanks haar jonge leeftijd, al heel wat op haar palmares. Ze danste in verschillende videoclips van o.a. Brahim (Eurosong 2006-2008), Nailpin (met Sean D'hont, coach 'Junior Eurosong 2009'),… En ze fungeerde als assistente van Bart Peeters (presentator 'Eurosong', commentator ESF) in 'De generatieshow'. Daarbuiten werkt deze bezige bij de kansspelcommissie en is ze gemeenteraadslid.

 Nathalie Van Bocxlaer

Nathalie is 22 jaar en woont in Aalst. Ze studeerde Secretariaat-Talen en momenteel gaat ze voor een diploma Office Management. Daarnaast werkt Nathalie veel als hostess en is ze ook actief als danseres. Af en toe kruipt deze jonge vrouw ook voor de lens. Dit jaar dingt Nathalie ook mee naar het kroontje van Miss Oost-Vlaanderen!

 Kathleen Luyts

Kathleen werd 19 jaar geleden geboren in Heusden-Zolder. Deze Limburgse schone studeerde Moderne Talen– Wetenschappen en is momenteel volop bezig met haar lerarenopleiding Lager Onderwijs. Tussen het studeren door houdt Katleen zich vooral bezig met modellenwerk en miss-verkiezingen. Zo werd ze in 2008 winnares van 'Perfect Model' en is ze op dit moment 'Teen Queen of Europe'.

* vanavond, dinsdag 24 augustus, de tweede aflevering met de volgende kandidaten :

Anneleen Meert (28) uit Buggenhout, Steven Delmotte (32) uit Schendelbeke, Nancy Philipsen (34) uit Tienen, Bob Dhondt (38) uit Sint-Niklaas, Luc Claes (46) uit Koersel, Christine Wielandts (43) uit Zwijndrecht.

'De Juiste Prijs', telkens van maandag tot vrijdag, tussen 17.55 en 19.00 op vtm. (bron en foto's : vtm)

24-08-2010 om 00:01 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Marcel Vanthilt.

 Marcel Vanthilt (24 augustus 1957) is geboren in het Limburgse Lommel. Hij is een veelzijdig man : muzikant, televisiepresentator, mediafiguur, jurylid, je kan het niet bedenken of Marcel is het (geweest). Tijdens zijn middelbare schooltijd is Marcel al bezig met media en dit samen met zijn jeugdvriend Dominique Deruddere. In 1981 richt hij samen met Jan Van Roelen de groep Arbeid Adelt! op. Later breidt de groep uit met o.a. Luc Van Acker, Willy Willy en Dani Klein. Later wordt hij zanger bij de groep The Yéh-yéhs en in 2004 probeert hij het met de groep Z. Voor de grap stuurt hij zelfs een nummer in voor de nationale selectie van het Eurovisie Songfestival.

Tussen 1987 en 1990 is Marcel vj bij de muziekzender
MTV en tussen 1995 en 1997 woont hij in de Verenigde Staten en wil het daar gaan maken in de televisiewereld, maar als het hem daar niet lukt keert hij terug naar Vlaanderen. Hij hervat zijn carrière in Vlaanderen bij de VRT en presenteert programma's als 'De lage landen', 'Tien voor taal', de zomerse kwis 'Quix' en begin 2006 neemt hij de 'De thuisploeg' over van Rob Vanoudenhoven. Tussen 1999 en 2008 is Marcel ook jurylid tijdens de nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival 'Eurosong'. Hij geeft er ongezouten zijn mening en eenieder herinnert zich nog de genadeslag in 1999 voor de meiden van K3. Ook voor 'Eurosong for Kids' wordt hij als jurylid gevraagd en in november 2005 mag hij het Junior Eurovisie Songfestival vanuit Hasselt presenteren.

Ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag trad hij in augustus van 2007 samen met de andere leden van Arbeid Adelt op in Oostende. Nog tot en met aanstaande zondag29 augustus, kan je hem aan het werk zien als presentator van 'Villa Vanthilt', de zomerse talkshow op Eén. Volgend seizoen zal hij de opnieuw de presentatie voor zijn rekening nemen van 'Ook getest op mensen' en het ziet er naar uit dat 'Villa Vanthilt' ook volgende zomer van de partij zal zijn.

24-08-2010 om 00:00 geschreven door Redactie  


23-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit'.

 Op deze voorlaatste maandag van de zomervakantie hebben we weer een aflevering van onze rubriek 'Een avondje uit' klaargestoomd. Fans die eens een concert willen bijwonen of op zoek zijn naar een plaats in de buurt waar hun favoriete artiest zal optreden zitten bij ons op de eerste rij.

 Michael Flatley’s 'Lord of the Dance' komt eind dit jaar naar ons land en dit op zaterdag 11 en zondag 12 december eerstkomende.

Danser, performer, muzikant. Voor vele miljoenen fans in alle uithoeken van de wereld wordt Michael Flatley (intervalact ESF 1994) gezien als een genie van zijn kunst. Hij mag verantwoordelijk genoemd worden om het magische van de Ierse volksdans naar een internationaal niveau verheven te hebben. Samen met de precisie van de choreografie komt een intimiderend set design en de visuele complexiteit van de dansen het geheel vervolledigen.

Sinds de openingsvertoning in '
The Point' in Dublin in 1996, werd 'Lord of the Dance' overal ter wereld met veel succes onthaald. Het is de eerste show van die aard die niet minder dan 21 uitverkochte vertoningen voorstelde in de Wembley Arena van London. Vandaag toeren niet minder dan vier gezelschappen tegelijkertijd in Japan, Zuid-Afrika, Europa en de Verenigde Staten.

Laat u op zaterdag 11 december en zondag 12 december betoveren door de magie van Michael Flatley's 'Lord of the Dance' in het Congrestheater,
Grenslandhallen in Hasselt.

Tickets (tussen 60,00 en 75,00 €, inclusief reservatiekosten, exclusief verzendingskosten) voor één van de voorstellingen (aanvang : 20.00) kunnen worden aangekocht via de website van 
Sherpa of telefonisch via 070 34 50 50 (Nederland : 0900 34 50 500). Ook bij Mediamarkt of Essec kunnen tickets worden aangekocht.


 De 'Musikantenstadl Tour' telde in 2010 meer dan 100.000 bezoekers. Begin 2011 gaat dit populaire evenement weer op tournee. Van 20 januari tot 21 februari brengt 'Musikantenstadl' 25 concerten in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België en Zwitserland. Zondag 30 januari (aanvang : 20.00) is het voor alle fans van de Duitstalige volksmuziek weer verzamelen geblazen in de Lotto Arena.

Andy Borg, de gevierde gastheer van 'Musikantenstadl', stelt tijdens de 'Tour 2011' de volgende gasten voor :

- Martin.
- Patrick Lindner ('Countdown Grand Prix 1999').
- Stefanie Hertel.
- Alpentrio Tirol.
- Markus Wolfahrt, de vroegere zanger van Klostertaler.
- Herlinde, de jodelkoningin.
MDR Deutsches Fernsehballett.
- Stadl-Orchestra Wolfgang Lindner Jr..
- e.a.

Andy Borg ging in de lente van 2008 voor het eerst op tournee met zijn succesvolle tv-format. Met zijn hoogstaande livetournee oogstte hij grote successen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Inmiddels toert hij al drie jaar, tot grote vreugde van vele honderdduizenden muziekfans.

Nadat hij in 2006 gastheer werd van 'Musikantenstadl', groeide Andy Borg uit tot de 'Koning van de Volksmuziek'. Met zijn levenslust en hartelijkheid, zijn naturel en humor, zijn optredens met telkens dat tikkeltje typisch Weense charme, heeft hij het hart veroverd van muziekliefhebbers van alle leeftijden.

Kaarten kosten 3547 en 60 euro, exclusief service- en portokosten. Interessen in een sfeervolle VIP-avond ? Klik hier voor informatie en reservering. Kaarten kunnen besteld worden via de website van Tele Ticket Service ofwel telefonische op het nummer 070 345 345 (vanuit Nederland : 0900 45 000 45 - vanuit andere landen : +32 34 0000 34).

Logo Schlagerfestival Begin april stroomde de Ethias Arena in Hasselt opnieuw vol voor 'Het Schlagerfestival', dé jaarlijkse hoogmis voor liefhebbers van schlagers en meezingers. En het was feest, want 'Het Schlagerfestival' bestond vijf jaar en speciaal voor die gelegenheid mocht het trouwe publiek na afloop van de vorige editie stemmen voor de affiche van dit jaar.

Vele duizenden brachten hun stem uit om hun favoriete artiest te zien op dit populaire liedjesfeest. Het resultaat was een indrukwekkende affiche : Laura Lynn, Willy Sommers, Christoff (Eurosong 1993-2002), zijn zus Lindsay, De Romeo's (Davy Gilles, De Gouden Zeemeermin 1996 en Eurosong 1999 - Gunther Levi, De Gouden Zeemeermin 1996Chris Van Tongelen, Eurosong 1993 en De Gouden Zeemeermin 1996), Mieke (Eurosong 1993, De Gouden Zeemeermin 1996), Dennie Christian, Eddy Wally, The Sunsets, Yves Segers (De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 1999), Paul Severs, Koos Alberts, Sergio (ESF 2002) en niemand minder dan Vader Abraham, oftewel Pierre Kartner (componist en tekstschrijver Nederlandse inzendingen ESF 1973-2010), maakten hun opwachting.
 
Intussen raakte bekend dat er volgend jaar een nieuwe editie zit aan te komen en dit op zaterdag 02 en zondag 03 april 2011. Meteen werden ook alvast drie namen bekendgemaakt van artiesten die hun opwachting zullen maken. Zo koos de organisatie voor twee nieuwkomers, namelijk Sam Gooris en Danny Fabry, en voor 'oude getrouwe' Luc Steeno. De namen van andere artiesten worden later wereldkundig gemaakt.

Tickets voor één van beide shows kunnen nu reeds worden aangekocht via de 
website van Sherpa of telefonisch (070 34 50 50).

23-08-2010 om 23:27 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Andrea Croonenberghs maakt binnenkort haar opwachting in lopende reeks.

 Vanavond was Andrea Croonenberghs (voorzitter vakjury 'Eurosong 2002', commentatrice ESF 1998) te gast in 'Villa Vanthilt', de zomerse talkshow van Marcel Vanthilt (presentator JESF 2005, lid vakjury 'Eurosong').

Aan het einde van het gesprek liet ze zich ontvallen dat ze binnenkort haar opwachting maakt in een lopende serie. Naar alle waarschijnlijkheid zien we haar aan het werk in de dagelijkse Eén-reeks 'Thuis'.

Naast omroepster is Croonenberghs ook zangeres en actrice en zo maakte ze eerder reeds haar opwachting in onder meer 'Flikken', 'Emma', 'Flikken Maastricht', 'Kinderen van Dewindt' en 'Windkracht 10'. (foto : VRT)

23-08-2010 om 22:43 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Pretshow' : Saartje Vandendriessche met Pretman vanaf oktober op Ketnet.

 Vanavond komt VRT-omroepster Saartje Vandendriessche (coach 'Junior Eurosong 2008') in 'Villa Vanthilt' meer vertellen over haar nieuwe programma. Vanaf oktober gaat ze samen met Pretman 'De Pretshow' presenteren op Ketnet. 'De Pretshow' is een ludieke show over geschiedenis voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

In elke aflevering van 'De Pretshow' komen drie historische feiten aan bod. Pretman zal op zijn geheel eigen wijze de feiten uit de doeken doen.

Saartje Vandendriessche zal er als presentatrice op moeten toezien dat Pretman zijn boekje niet te buiten gaat. "Werken voor Ketnet is gewoon super", reageert de omroepster, die zal debuteren op de jongerenzender.

Pretman wordt vertolkt door Kevin Bellemans. De prettig gestoorde superheld was eerder te zien in "De Pretroulette" op Ketnet. Nu krijgt hij de kans om met "zijn lievelingsster" Saartje Vandendriessche een programma te maken. (bron : deredactie.be ; foto : VRT)

23-08-2010 om 20:53 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hallo K3!' : eerste sitcom met Karen, Kristel en Josje vanaf het voorjaar van 2011 op vtmKzoom.

 De kogel is door de kerk : de nieuwe komische reeks 'Hallo K3!' zal in het voorjaar van 2011 in Vlaanderen worden uitgezonden door vtmKzoom. Dat nieuws werd eerder vanavond bekendgemaakt tijdens de eerste aflevering van het nieuwe magazine 'De Maandagshow'.

Eerder deze zomer raakte al bekend dat de reeks door de Nederlandse zender 
TROS in het voorjaar van 2011  zal worden uitgezonden. De reeks, die gaat over het dagelijkse leven van het trio, bestaat uit dertien afleveringen en één van de rollen wordt gespeeld door Jacques Vermeire.

In die serie maken de meiden de gekste dingen mee en komen ze steeds in bizarre situaties terecht. "Karen en ik wonen in de serie samen in een appartement", zegt Kristel. "Josje woont aan de overkant van de gang. We hebben een knappe buurman Bas (gespeeld door Winston Post). Onze verschillende karakters zijn heel erg uitvergroot, wat voor grappige momenten zorgt."

Hoewel K3 al eerder in verschillende films speelde, zoals 'K3 en het IJsprinsesje', was het volgens de meiden toch een andere vorm van acteren. "Het is een comedyshow waarin vooral de timing erg belangrijk is", zegt Josje. "We hebben geen acteerlessen genomen, maar repeteren met de tips die we krijgen van de regisseur."

 Buurman Bas zorgt voor spannende en grappige momenten. "Winston is onze hunk", roepen de meiden uit. "We hebben in de serie allemaal een oogje op hem." "Maar", zegt Kristel, "we hebben een pact gesloten. Wij zullen nooit, zowaar wij Karen, Kristel en Josje zijn, alleen afspreken met Bas."
(bron : vtm, Het NieuwsbladHet Laatste Nieuws)

23-08-2010 om 19:51 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Maandagshow' : nieuw vtm-magazine gaat vanavond van start met Evi Hanssen en Bram Van Deputte.

 'De Maandagshow’ is het nieuw rechtstreeks magazine, dat vandaag, maandag 23 augustus, bij vtm in première gaat onmiddellijk na 'Het Nieuws' van 19.00. Vanaf vanavond wordt het programma elke werkdag uitgezonden en krijgt het telkens de titel van de dag : 'De Dinsdagshow', 'De Woensdagshow', 'De Donderdagshow' en 'De Vrijdagshow'. De focus van het programma ligt op beroemde mensen en wat ze doen.

Live actualiteit

 Met 'De Maandagshow' duiken Evi Hanssen en Bram Van Deputte dagelijks live de actualiteit in om zo telkens opnieuw vers nieuws te brengen. Ze doen dat op een lichte en vrolijke toon, met veel aandacht voor positieve nieuwtjes. Of zoals Evi het stelde : "'Het Nieuws' brengt het nieuws dat je moet gezien hebben, 'De Maandagshow' het nieuws dat je wíl gezien hebben." De focus van het programma ligt op beroemde mensen en wat ze doen. We kijken daarbij in eigen boezem, maar halen ook de verrekijker boven voor de rest van de wereld. In elke uitzending zitten eigen reportages, wordt er geput uit het internationale beeldenaanbod en is er ruimte voor een rubriek.

Stylist Jani Kazaltzis

Behalve de actuele reportages is er in 'De Maandagshow' ook ruimte voor rubrieken. Zo krijgen Evi en Bram vanavond stylist Jani Kazaltzis ('De Heren maken de Man', 'Mooi Bloot', 'Benelux Next Top Model') over de vloer. Hij neemt een fashion-rubriek voor zijn rekening en gaat wekelijks naar een première om de outfits van de aanwezige prominenten en VIP's te bekijken.

Wie is gekleed naar de gelegenheid en wie lijkt eerder op weg naar de tuin voor een rondje onkruid wieden? Wie volgt de laatste mode en wie staat met klassiek? Jani geeft ook handige tips : Hoe kom je goed voor de dag? Welk stuk werkt voor welke gelegenheid? Welke kleuren werken deze zomer en is een roze broek echt een modeflater?

'De Maandagshow', een programma van De Filistijnen (productiehuis van Bruno Wyndaele), vanaf vanavondmaandag 23 augustus, onmiddellijk na 'Het Nieuws' van 19.00, rond de klok van 19.35. (bron, logo en foto : vtm)

23-08-2010 om 13:43 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Junior Eurosong 2010 : verzamelalbum 'Junior Eurosong 2010' vanaf aanstaande vrijdag, 27 augustus, beschikbaar.

 Tradities zijn er om in ere te worden gehouden en dus komt er ook dit jaar een album met daarop alle nummers die gaan strijden om het Belgische ticket voor de komende editie van het Junior Eurovisie Songfestival.

Normaal gezien is de dubbelcd en dvd vanaf aanstaande vrijdag, 27 augustus, beschikbaar. Op het eerste schijfje krijg je het gezamenlijke nummer "Superidee", de acht liedjes die deelnemen aan 'Junior Eurosong 2010' en een bonusnummer, "Het liedjesalarm".

Op het tweede schijfje staan de karaoke-versies van de tien nummers zodat iedereen uit volle borst kan meezingen met zijn/haar favoriet.

Nieuw dit jaar is de extra-dvd met daarop de videoclips van de acht liedjes alsook de videoclip van "Superidee". Deze clips worden nog aangevuld met beeldmateriaal 'achter de schermen' bij de opname van de videoclip van het nummer.

* tracklist cd 1 "Junior Eurosong 2010" :

01. "Superidee" (radioversie) - Junior Eurosong 2010.
02. "Power aan de kids" (radioversie) - DnA.
03. "Diep in m'n lijf" (radioversie) - Emile.
04. "Jamanee" (radioversie) - Emma.
05. "Vive la fête" (radioversie) - Ymke.
06. "(Met mijn) ogen toe" (radioversie) - Ferre.
07. "Get up!" (radioversie) - Jill & Lauren.
08. "In mijn dromen" (radioversie) - Luís.
09. "Kusje van mij" (radioversie) - Ine.
10. "Het liedjesalarm" (radioversie) - deelnemers Junior Eurosong 2010.

* tracklist cd 2 "Junior Eurosong 2010" :

01. "Superidee" (karaoke) - Junior Eurosong 2010.
02. "Power aan de kids" (karaoke) - DnA.
03. "Diep in m'n lijf" (karaoke) - Emile.
04. "Jamanee" (karaoke) - Emma.
05. "Vive la fête" (karaoke) - Ymke.
06. "(Met mijn) ogen toe" (karaoke) - Ferre.
07. "Get up!" (karaoke) - Jill & Lauren.
08. "In mijn dromen" (karaoke) - Luís.
09. "Kusje van mij" (karaoke) - Ine.
10. "Het liedjesalarm" (karaoke) - deelnemers Junior Eurosong 2010.

De zoektocht naar de opvolger van Laura Omloop gaat van start op maandag 27 september eerstkomende, de finale vindt plaats op vrijdag 01 oktober. Alle uitzendingen zijn te volgen via Ketnet. (bron : Ketnet)

23-08-2010 om 12:19 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Recht op recht' : vanavond de dertiende aflevering - 'Illegaal'.

 Tussen 1998 en 2002 zond de openbare omroep de advocatenserie 'Recht op Recht' uit. De eerste reeks van de serie bestond slechts uit zes afleveringen maar de reeksen twee, drie en vier bestonden telkens uit dertien afleveringen zodat er uiteindelijk vijfenveertig afleveringen op de buis kwamen.

Sinds maandag 17 mei brengt 
Eén deze Vlaamse fictiereeks over de gebeurtenissen in en om een Brussels advocatenkantoor opnieuw op het scherm.

Leducq & Partners is een kleinschalig maar succesvol advocatenkantoor in Brussel. De zestigjarige Paul Emile Leducq (Tuur Deweert) is de oprichter van het kantoor en heeft als partners de 31-jarige Gabriël Nukerke (Stany Crets) en de 30-jarige Chris Haagdoorn (Veerle Dobbelaere). Hoewel de zaak vooral drijft op lucratieve financiële en burgerlijke dossiers en echtscheidingen, voelt Chris zich als een magneet aangetrokken tot strafzaken.

Rechterhand van Chris Haagdoorn is de tedere macho Hugo Van Eyk (Filip Peeters), voorheen werkzaam bij de Gerechtelijke Politie.  Hij is een stoere jongen met een peperkoeken hartje die altijd voor zijn vrienden en collega's klaarstaat. Hij schrikt niet terug voor wat actie en vindt overal een oplossing voor. De moeilijke relatie met de moeder van zijn zoon Jelle zorgt vaak voor spanningen tussen hem en Chris. Officieel is hij administratief secretaris bij Leduc & Partners - maar hij kan het speurwerk niet laten.

Gabriël Nukerke profileerde zich als een goed echtscheidingsadvokaat en een winnaar. Paul Emile haalt hem weg bij een groot kantoor, en bied hem aan vennoot te worden. Gabriel hapt toe en ontplooit zich, dank zij de klantenkring van Paul Emile tot een uitstekend en zeer succesvol echtscheidingsadvokaat. Hij gaat er prat op dat hij de enige advokaat in België is die nog nooit een zaak verloren heeft.

* dertiende aflevering : Illegaal.

Na een lange lijdensweg slaagt Anna Mukandori Muka Mageza erin om met haar zoon Simon van Rwanda naar België te vluchten. Ze strandt echter in de transitzone van Zaventem en mag het Belgische grondgebied niet betreden. Anna hoopt in ons land een nieuw leven te beginnen met haar man Désiré Mageza, die tijdens de Rwandese genocide naar België gevlucht is en hier al vele jaren woont. Anna vraagt Chris Haagdoorn om Désiré op te sporen. De man lijkt van de aardbodem verdwenen.

Andere hoofdrollen zijn er voor Robbie Cleiren (Luc Lievens), Pascale Michiels (Jessie Vinck)(backing vocal Belgische inzending ESF 1996) en Blanka Heirman (Louise Haagdoorn).

Gastacteurs : Tom Van Dyck (Wout Lefever), Carole Karemera (Anna Mageza), Bodé Owa (Désiré Mageza), François Beukelaers (Giovanni Busso), Guy Van Sande (Johan Delbeke) e.a.

'Recht op Recht', de dertiende aflevering vanavond, maandag 23 augustus op Eén tussen 22.45 en 23.35. (bron en foto : Eén)

23-08-2010 om 00:03 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Villa Vanthilt' : Saartje Vandendriessche, Andrea Croonenberghs en Della Bosiers maken vanavond hun opwachting bij Marcel.

 Op maandag 31 mei opende Marcel Vanthilt (presentator JESF 2005, lid vakjury 'Eurosong') de deuren van zijn nieuwe villa in 'Villa Vanthilt'. Tien weken lang ontvangt hij er boeiende praatgasten en artiesten; de eerste vijf weken vanop het Kolonel Dusartplein in Hasselt, daarna vanop de Grote Markt in Kortrijk.

Een driehonderdtal boeiende gasten, twee bruisende steden, elke dag helemaal live uitzenden en een prettig gestoorde presentator; alle elementen die van 'Villa Vanthilt' vorig jaar een succes maakten, komen terug in het tweede seizoen.

een gloednieuwe villa

 Vijf maanden na de wedstrijd is het ontwerp werkelijkheid geworden. Een heus botsautokraam staat overeind op het Kolonel Dusartplein en oogt ronduit indrukwekkend. De studio is 26 bij 13 meter groot en 7,5 meter hoog. Elke toeschouwer kan de gesprekken perfect volgen door de ramen en op het grote scherm. Voor de muzikale acts gaat het zeildoek open en weerklinkt de muziek over het hele plein.

driehonderd gasten

Marcel praat graag met mensen en mensen praten graag met Marcel. En dat zal deze zomer niet anders zijn. Iedereen die een boeiend en actueel verhaal heeft, zal te gast zijn in 'Villa Vanthilt'.

Net als vorig jaar plukt Marcel elke ochtend iemand uit de krant, die 's avonds zijn verhaal komt vertellen. Ook het webcamgesprek krijgt opnieuw een prominente plaats. Qatar, China, het WK in Zuid-Afrika, het tennistoernooi van Wimbledon en de wereldtentoonstelling in Sjanghai komen plots heel dichtbij.  En naar goede traditie wordt het programma afgesloten met een sterke muzikale slotact. Van Tom Dice (ESF 2010) over Vaya Con Dios tot Admiral Freebee. Met af en toe een verrassende internationale act er bovenop. Er zal 49 keer muziek zitten in 'Villa Vanthilt' en de toeschouwers op het plein zullen er meer dan ooit van kunnen genieten.

nieuwe generiek

De generiek heeft een nieuwe swingende look gekregen. Marcel kruipt zelf aan boord van een botsauto en leeft zich uit in een botsautokraam vol bekende gezichten.

op zondag

 Net als vorig jaar pakt Marcel Vanthilt op zondag uit met een luxeversie. 'Villa Vanthilt' in het groot, met minder gesprekken en meer spektakel op het plein. Het eerste thema werd het WK voetbal, aanleiding om een eigen WK te organiseren : 'om ter hardst tegen een bal trappen'. Alle voetbalgekke kijkers waren alvast uitgenodigd om te zorgen voor het grootste fluitconcert ooit in Vlaanderen.

'Villa Vanthilt' : vijfenveertigste aflevering VANAVOND :

Saartje Vandendriessche (coach 'Junior Eurosong 2008') maakt in oktober haar debuut op Ketnet. Acteur Jan Van Looveren verrast in 'Zot van A', de nieuwe film van Jan Verheyen. Hij speelt in de film de rol van een homoseksuele badmeester.

Twintig jaar geleden overleed Wim De Craene (Eurosong 1983), een van de grootste singer-songwriters van Vlaanderen. Andrea Croonenberghs (voorzitter vakjury 'Eurosong 2002', commentatrice ESF 1998), Della Bossiers (Eurosong 1981), Lander, Mira en Tom Van Landuyt (Eurosong 2006) brengen een hommage aan de legendarische muzikant.


'Villa Vanthilt',
de vijfenveertigste aflevering van het tweede seizoen, vanavondmaandag 23 augustus, tussen 21.30 en 22.20 op Eén. (bron, logo en foto : Eén)

23-08-2010 om 00:02 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Juiste Prijs' : Koen Wauters en Sergio vanaf vanavond vijf weken lang op vtm.

 Een arsenaal aan prijzen, een prettige mix van ludieke spelletjes, een energiek studiopubliek, enthousiaste kandidaten en leuke prijzenstreelsters : 'De Juiste Prijs' is terug en wordt vanaf vandaag, maandag 23 augustus, vijf weken lang van maandag tot vrijdag uitgezonden op vtm om 17.55.

'De Juiste Prijs' is zonder meer een legendarisch programma. In de Verenigde Staten is het al sinds 1956 onafgebroken op de buis en blijft het een klassieker. En in de beginperiode van vtm was 'De Juiste Prijs' met wijlen Jan Theys (presentator 'Canzonissima 1967-1971', 'Eurosong 1975') één van de populairste spelprogramma's.

 Anno 2010 is 'De Juiste Prijs' gerestyled en in een modern jasje gestopt. Koen Wauters (Eurosong 1989, ESF 1991) leidt de prijzenshow met hoog meespeelgehalte in goede banen. Hij wordt daarbij niet bijgestaan door een onbekende prijzenstem, maar door een collega die in de studio lijfelijk aanwezig is om de prijzen en de kandidaten aan te kondigen. Deze rol neemt Sergio (ESF 2002) met plezier op zich.

* Programma :

Vier kandidaten worden uit het publiek aangeduid en mogen meteen deelnemen aan een eerste ronde waarin ze zo exact mogelijk de prijs van een product moeten raden. Diegene die de prijs het dichtste benadert, zonder erover te gaan, mag op het grote podium.

Vanaf dat moment moet hij/zij deelnemen aan één van de ludieke proeven en maakt hij/zij kans op schitterende prijzen. Spelletjes zoals 'Matterhorn', 'minigolf', 'gelijkspel', 'mag het iets meer zijn' en 'het spurtspel' zullen zeker aan bod komen.

Het grote wiel zal dan bepalen wie de uiteindelijke finale speelt, waarin de kandidaat de prijs van een vitrine tot op de euro juist moet raden. Slaagt hij/zij daarin, dan wint hij/zij de volledige inhoud van de vitrine.

 * De streelmeisjes :

Onmisbaar in 'De Juiste Prijs' zijn de streelmeisjes, de jonge en aantrekkelijke dames die de al zeer fraaie prijzen – van flatscreens, huishoudtoestellen en keukens tot gadgets zoals tuinslangen of vliegenmeppers - nog een extra cachet geven. In deze reeks zijn dat Neédra, Nathalie en Kathleen.

 Neédra Soltani

Neédra zag 27 jaar geleden het levenslicht in Brugge. Haar Tunesische ouders wisten al snel dat Neédra zich zou ontpoppen tot een heuse Dance Queen. Zo heeft ze, ondanks haar jonge leeftijd, al heel wat op haar palmares. Ze danste in verschillende videoclips van o.a. Brahim (Eurosong 2006-2008), Nailpin (met Sean D'hont, coach 'Junior Eurosong 2009'),… En ze fungeerde als assistente van Bart Peeters (presentator 'Eurosong', commentator ESF) in 'De generatieshow'. Daarbuiten werkt deze bezige bij de kansspelcommissie en is ze gemeenteraadslid.

 Nathalie Van Bocxlaer

Nathalie is 22 jaar en woont in Aalst. Ze studeerde Secretariaat-Talen en momenteel gaat ze voor een diploma Office Management. Daarnaast werkt Nathalie veel als hostess en is ze ook actief als danseres. Af en toe kruipt deze jonge vrouw ook voor de lens. Dit jaar dingt Nathalie ook mee naar het kroontje van Miss Oost-Vlaanderen!

 Kathleen Luyts

Kathleen werd 19 jaar geleden geboren in Heusden-Zolder. Deze Limburgse schone studeerde Moderne Talen– Wetenschappen en is momenteel volop bezig met haar lerarenopleiding Lager Onderwijs. Tussen het studeren door houdt Katleen zich vooral bezig met modellenwerk en miss-verkiezingen. Zo werd ze in 2008 winnares van 'Perfect Model' en is ze op dit moment 'Teen Queen of Europe'.

* vanavond, maandag 23 augustus, de eerste aflevering met de volgende kandidaten :

Mark Lerno (45) uit Sint-Katharina-Lombeek, Carrie Ghools (29) uit Mortsel, David Eeckels (29) uit Zandhoven, Kris Dierckx (35) uit Geel, Sabine Liekens (46) uit Sint-Truiden, Ravic Dennen (63) uit Lier.

'De Juiste Prijs', telkens van maandag tot vrijdag, tussen 17.55 en 19.00 op vtm. (bron en foto's : vtm)

23-08-2010 om 00:01 geschreven door Redactie  




VOLG ONS OOK OP TWITTER & FACEBOOK.



Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs