Twelve Points...Douze Points...Kiev 2017...

Deze website wordt niet meer geüpdatet! Volg ons via https://twitter.com/12_TPDP_12.....

15-08-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Tommy P.

Tommy P. Tommy P. (15 augustus 1947) is geboren in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Naast zanger is hij ook nog componist. Op vijftienjarige leeftijd start hij zijn eigen groepje. De jaren nadien is het een komen en gaan van bandleden en de groepen veranderen ook al wel eens van naam. In 1980 neemt hij deel aan de nationale selectie in zijn land, beter gekend als 'Dansk Melodi Grand Prix'. Met het door hemzelf gecomponeerde nummer "Syng en sang om evig fred" eindigt hij tijdens de nationale finale op een achtste plaats. In zijn koortje zingt een zekere Gry Johansen. Zij zal drie jaar later (in 1983) Denemarken vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met "Kloden drejer".

15-08-2006 om 00:00 geschreven door Redactie  


14-08-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In memoriam : begrafenis Guido Depraetere vrijdag in Sint-Michiels.

 De begrafenis van Guido Depraetere, de mede-oprichter van de commerciële omroep VTM, vindt aanstaande vrijdag 18 augustus om 11.00 plaats in de Sint-Michielskerk in Sint-Michiels (Brugge), aan de hoek van de Rijselstraat en de Leiselestraat. Dat werd vandaag vernomen in de omgeving van de familie van Depraetere. De televisiemaker overleed zaterdagavond aan de gevolgen van longkanker.

Guido Depraetere begon zijn mediacarrière in 1978 als producer en productieleider bij de toenmalige BRT. Hij produceerde heel wat populaire programma's zoals 'Hoger Lager', 'TV Touché' en 'Spel Zonder Grenzen'. In 1989 richtte hij samen met Mike Verdrengh de commerciële zender
VTM op. Hij was algemeen directeur en presenteerde ook programma's als 'Klasgenoten' en 'HT&D'. In 1996 nam hij na een meningsverschil ontslag bij de VTM. Hij bleef er wel adviseur en werkte ook als consultant voor buitenlandse televisiestations. In 2005 werd bij Depraetere longkanker vastgesteld. Zaterdagavond bezweek de televisiemaker op 59-jarige leeftijd aan de ziekte (lees hier de volledige biografie
). (bron : Belga)

14-08-2006 om 20:04 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2006 : Nieuwe single "Gotitas de amor" van Belle Perez vanaf vandaag te downloaden.

Belle Perez Gisteren verscheen volgend persbericht van Free Record Shop :

"Gotitas de amor" is de titel van het nieuwe album van Belle Perez (Eurosong 1999-2006) dat op 24 augustus in de winkelrekken zal liggen. De eerste single "El mundo bailando" begin dit jaar knalde meteen op nummer één binnen in de Ultratop 50. "Ave Maria", de tweede single uit het nieuwe Perez-album werd officieel voorgesteld tijdens de succesvolle Mega Latino Concerten in het Antwerpse Sportpaleis en kan bestempeld worden als een ware zomerhit ! De gelijknamige single "Gotitas de amor" kent intussen alvast bijzonder veel bijval én er is verregaande buitenlandse interesse voor zowel deze song als voor het album. Op "Gotitas de amor" staan stuk voor stuk nieuwe pareltjes van dé Latino-Trots van de Lage Landen zoals "Ay mi vida", "Fiesta", "Salomé" en "Amor latino". Het is vooral ook uitkijken naar de schitterende ballade "Hoy (Le pido a dios)" en de akoestische versie van "El mundo bailando" recht van de tafels van Het Sportpaleis op Belle's nieuwe album !
Dankzij
Free Record Shop kan jij vanaf vandaag 14 augustus de single in ware 'exclusiviteit' voorbeluisteren ! De single zal op 24 augustus ook in de winkelrekken liggen maar de single "Gotitas de amor" kan je sinds vandaag dus al downloaden. Snel naar de website van Free Record Shop voor latinohits zoals alleen Belle ze kan laten klinken en swingen !

Jean-Pierre Demeuter, Commercieel Manager
Free Record Shop is verheugd over de downloadmogelijkheid van de single. "De single van "Gotitas de amor" wordt een regelrechte hit en een smaakmaker  van het album dat opnieuw veelbelovend én erg latino klinkt.  Alles wat Belle Perez aanpakt is een succes. Wij zijn dan ook verheugd dat we meewerken aan dit succesverhaal en de nieuwe single op deze unieke manier kunnen aanbieden." (bron : persbericht Free Record Shop)

 UPDATE : Via de website van de krant 'Het Laatste Nieuws' kan je een aantal tracks van het jongste album van de ZOMERHIT 2006-winnares beluisteren. Ga snel naar de site via deze 
krant en geniet van het jongste album van deze Spaans/Limburgse schone.

14-08-2006 om 15:51 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2006 : Bart Kaëll (Eurosong 1983-1987) heeft grootse plannen.

 Bart Kaëll heeft grootse plannen voor 2007, het jaar waarin hij 25 jaar op het podium staat. In Het Laatste Nieuws van vandaag (maandag) zegt hij : "Er komt een dubbelalbum uit. De éne helft zal nieuwe songs bevatten, op de andere helft komen mijn grootste hits." De vroegere presentator van  de 'Soundmixshow' en het 'Rad van Fortuin' heeft volgens de krant zijn televisiedromen nog steeds niet opgeborgen : "Als ze me nodig hebben voor een programma dat me ligt, dan hoeven ze me maar te bellen."
Afgelopen zaterdag ging hij tijdens ZOMERHIT 2006 (een organisatie van Radio 2) met 'De prijs voor de Ambiancemaker van het Jaar' (een nieuwe trofee) lopen. Na een aantal jaren van afwezigheid staat hij weer in de belangstelling. Voor Songfestivaliefhebbers is Bart geen onbekende. Hij waagde tweemaal zijn kans om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. In 1983 neemt hij voor het eerst deel aan de nationale selectie. Met het door Tony Kolenberg en Guy Grammant geschreven nummer "Symfonie" eindigt hij op een vierde plaats. Vier jaar later doet hij opnieuw een gooi naar het ticket voor het Eurovisie Songfestival. Met "Carrousel" eindigt hij op een tweede plaats na winnares Liliane Saint-Pierre. De tekst van dat nummer is samen geschreven met Hubert Hugo, de muziek komt van Bart zelf. (foto : Radio 2)

14-08-2006 om 11:29 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2006 : Kate Ryan en Hadise op achtste Flikkendag.

 De Flikkendag zal dit jaar nog meer op een eendaagse versie van de Gentse Feesten lijken dan voorheen. Muziek is op 24 september namelijk het thema van de achtste 'openluchtdag' van politie- en hulpdiensten in de Gentse binnenstad. Het programma is nog niet volledig bekend, maar de eerste namen sijpelen toch door. Natuurlijk zal korpschef Freddy Carlier van de gelegenheid gebruik maken om zijn klarinet op te blinken. Hij speelt met enkele jazzvrienden in de Lullyzaal van de Vlaamse Opera. Op het hoofdpodium op het Emile Braunplein zullen o.a. Pim en Katerine (beiden Eurosong 2006), De Romeo's (Chris Van Tongelen : Eurosong 1993 en De Gouden Zeemeermin 1996, Gunther Levi : De Gouden Zeemeermin 1996, Davy Gilles : De Gouden Zeemeermin 1996 en Eurosong 1999), Get Ready (Jimmy - Eurosong 2002) en Mama's Jasje (Peter Van Laet - Gouden Zeemeermin 1996) optreden. Twee topvrouwen ronden de Flikkendag af. Dat zijn Hadise en Kate Ryan (ESF 2006). De activiteitenzone wordt nog uitgebreid. Voor het eerst valt er dit jaar ook wat te beleven op de Vlasmarkt. (bron : Het Nieuwsblad)

14-08-2006 om 10:57 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malta : opnieuw een halve finale in 2007.

 De selectieprocedure voor het Eurovisie Songfestival in Malta zal volgend jaar lichtjes gewijzigd zijn ten opzichte van dit jaar. Het enige verschil met dit jaar is dat er opnieuw een halve finale zal plaatsvinden. Het is momenteel echter nog niet duidelijk hoeveel nummers er aan die halve finale zullen meedoen en hoeveel er uiteindelijk zullen gekozen worden om in de finale te strijden voor het Maltese ticket richting Helsinki. Ook de talentenjacht 'Opportunity Two Challenge' komt terug dit najaar en dit gezien het grote succes tijdens de eerste editie. Aan deze wedstrijd mogen enkel artiesten deelnemen die nog nooit deelgenomen hebben aan 'Malta Song For Europe Festival', de nationale Maltese selectie. Deze show zal dus opnieuw twee kandidaten leveren maar ze zullen ook moeten aantreden in de halve finale. Er zijn nog geen data bekend gemaakt maar het staat al wel vast dat 'Opportunity Two Challenge' ergens in de maand oktober zal starten.

 Wegens het slechte resultaat van Fabrizio Faniello dit jaar in Athene, is Malta genoodzaakt om volgend jaar in de halve finale van het 52e Eurovisie Songfestival aan te treden op donderdag 10 mei. (bron :
ESC Malta)

14-08-2006 om 09:48 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2006 : morgenavond opnames achtsteTOTZ van het zomerseizoen.

Tien om te Zien Morgenavond, feestdag of niet, vinden in Blankenberge de opnames plaats voor de achtste en laatste (gewone) 'Tien om te Zien' van het zomerseizoen. De eigenlijke opnames gaan door vanaf 21.00 maar tijdens de namiddag zijn er al een aantal repetities. De algemene repetitie is gepland voor 19.00. Net als vorig jaar zijn Anne De Baetzelier en Elke Vanelderen gastvrouwen van dienst. De achtste aflevering komt volgende week woendag (23 augustus) op het VTM-scherm vanaf 21.00.

Treden op tijdens de achtste aflevering van dit seizoen :

* Isabelle A met "Zelfs al kwam je terug" (Eurosong 1999).
* K3 met "Ya ya yippee" (Eurosong 1999).
* Henkie met "Lief klein konijntje".
* Jo Vally met "Si si si (kerida)" (Eurosong 1981).
* Clouseau met "En dans" (Eurosong 1989 - ESF 1991).
Kate Ryan met "Alive" (ESF 2006).
* Will Tura met "Vlaanderen zingt".
* Katerine met "Cat fight" (Eurosong 2006).
* Kaye Styles en Johnny Logan met "Don't cry" (Kaye - Eurosong 2006 ; Johnny - ESF 1980-1987, jurylid Eurosong 2006).
* Udo met "Back against the wall".
* Bart Peeters met "Er kan nog altijd een tandje bij" (GORDELLIED 2006)(Presentator Eurosong 1999-2002-2004-2006).
* Willy Sommers met "Laat de zon in je hart".
* Eddy Wally met "Loco loco".

(bron en foto :
VTM)

14-08-2006 om 09:25 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Franck Pourcel.

 Franck Pourcel (14 augustus 1913) werd geboren in de Zuidfranse stad Marseille. Zijn vader gaf hem de voornaam Franck (met -ck) omdat hij een grote bewondering had voor de componist César Franck. Pourcel zelf was een Franse orkestleider, componist en violist. Naast Raymond Lefevre en Paul Mauriat behoorde hij met zijn orkest tot één van de leidinggevende muzikanten van Frankrijk. Volgens sommige bronnen (o.a. het 'Billboard Book of One-Hit-Wonders' van Wayne Jancik) verkocht hij wereldwijd meer dan 15 miljoen platen. Pourcel had niet alleen oog en oor voor klassieke muziek maar ook voor popmuziek. Zo nam hij albums op met muziek van onder meer The Beatles en de Zweedse groep ABBA (ESF 1974). Maar ook schlager-, country- en filmmuziek stonden op zijn repertoire. Velen kennen Franck Pourcel meer dan waarschijnlijk als dirigent bij het Eurovisie Songfestival. Tussen 1956 en 1972 stond hij bij maar liefst 22 nummers als dirigent op het podium. Artiesten uit Frankrijk, Monaco, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland deden zestien jaar lang een beroep op hem. Op 12 november 2000 overleed Franck Pourcel op de leeftijd van 87 jaar in het Franse Neuilly-sur-Seine aan de ziekte van Parkinson. Meer over deze grootse componist kan je terugvinden op zijn in aanbouw zijnde website.

14-08-2006 om 00:00 geschreven door Redactie  


13-08-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2006 : morgenavond opnames zevende TOTZ van het zomerseizoen.

Tien om te Zien Morgenavond (14 augustus) vinden in Blankenberge de opnames plaats voor de ondertussen al zevende en voorlaatste (gewone) 'Tien om te Zien' van het zomerseizoen. De eigenlijke opnames gaan door vanaf 21.00 maar tijdens de namiddag zijn er al een aantal repetities. De algemene repetitie is gepland voor 19.00. Net als vorig jaar zijn Anne De Baetzelier en Elke Vanelderen gastvrouwen van dienst. De zevende aflevering komt aanstaande woendag (16 augustus) op het VTM-scherm vanaf 21.00.

Treden op tijdens de zevende aflevering van dit seizoen :

* Helmut Lotti met "I don't know how to love you".
* Sandrine met "Story of us".
* K3 met "Ya ya yippee" (Eurosong 1999).
* Michael Lanzo met "C'est la vie".
* Luc Steeno met "Diep in mijn hart".
* Belle Perez met "Ave Maria" (Eurosong 1999-2006 - cover van David Bisbal - Operación Triunfo-2002).
* Kim Wilde met "Kids in America".
* Kim Wilde met "You came".
* Jeason met "Buleria" (Eurosong 2006).
* Bart Kaëll met "'t Is volle maan vannacht" (Eurosong 1983-1987).
* Kaye Styles en Johnny Logan met "Don't cry" (Kaye - Eurosong 2006 ; Johnny - ESF 1980-1987, jurylid Eurosong 2006).
* Sam Gooris met "Een sms'je doet geen zeer".
* Laura Lynn met "Jij bent de mooiste".

(bron en foto :
VTM)

13-08-2006 om 21:21 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suomen neljäkymmentä vuotta Eurovision laulukilpailussa (afl. 7 - 1967).

 In deze zevende aflevering van 'Suomen neljäkymmentä vuotta Eurovision laulukilpailussa' gaan we terug naar het jaar 1967. Dat jaar neemt Finland opnieuw deel aan het Eurovisie Songfestival.

De nationale finale wordt op zaterdag 11 februari 1967 gehouden in de
YLE-studio in de hoofdstad Helsinki. Deze editie wordt gepresenteerd door Jaakko Jahnukainen. Tijdens deze finale treden in totaal acht liedjes aan waarbij elke artiest twee nummers voor zijn/haar rekening neemt.  De winnaar wordt gekozen door een jury van 'experten' en er zijn twee stemrondes. In de eerste stemronde vallen vijf van de acht nummers af, in de tweede stemronde wordt opnieuw gekozen voor de drie beste nummers uit de eerste stemronde. In beide stemrondes zijn er 108 punten te begeven.

De acht nummers tijdens de finale :

01. "Revontuli" door Laila Kinnunen : 8 punten (zesde plaats).
02. "Kesän laulu" door Marion Rung : 0 punten (achtste plaats).
03. "Keskiyölla" door Danny : 17 punten (vierde plaats).
04. "Unohdusta ei ole" door Laila Kinnunen : 10 punten (vijfde plaats).
05. "Goodbye" door Marion Rung : 5 punten (zevende plaats).
06. "Oi tuntematon" door Fredi : 18 punten - 27 punten (derde plaats).
07. "Sua kutsun Maarit" door Danny : 20 punten - 36 punten (tweede plaats).
08. "Varjoon-suojaan" door Fredi : 30 punten - 45 punten (eerste plaats).

Dit jaar doen oud-deelneemsters Laila Kinnunen en Marion Rung mee aan de nationale finale. Maar geen van de dames kan opnieuw voor een tweede maal naar het Eurovisie Songfestival. Het is zanger Fredi die beide rondes wint en met "Varjoon-suojaan" naar het liedjesfestival mag.

 (foto : YLE)

Fredi is als Matti Siitonen geboren op 23 juli 1942 in het Finse Mikkeli. Tijdens het Eurovisie Songfestival in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen mag hij als achtste op zeventien kandidaten aantreden. Met "Varjoon-suojaan" eindigt hij op een gedeelde twaalfde plaats met drie punten. Het zal niet bij deze ene keer blijven dat Fredi op het Eurovisie Songfestival te zien zal zijn. Maar hier komen we in latere afleveringen nog terug. De componist van het nummer is oud-festivaldeelnemer
Lasse Mårtenson. Hij bezorgde Finland in 1964 met "Laiskotellen" een zevende plaats op het Eurovisie Songfestival (archief).

13-08-2006 om 19:58 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitparade : een rondje Europa (week 32).

 Ook tijdens dit voor velen verlengde augustusweekend schotelen we U een overzichtje van de buitenlandse hitlijsten voor. Lordi met "Hard rock hallelujah" blijft het behoorlijk doen in Europa. En ook Texas Lightning blijft het in de Duitstalige landen nog steeds behoorlijk doen. Akcent daalt lichtjes bij onze Noorderburen met hun inzending voor de Roemeense nationale finale. Tot slot nog even aanstippen dat er in Zwitserland en Oostenrijk een aantal compilatiecd's op de markt zijn waar Kate Ryan met "Je t'adore" op terug te vinden is.

DUITSLAND (week 32 - 11/08) (bron : Viva) :

TOP 100 SINGLES :

15. (11) "Hard rock hallelujah" - Lordi (11 weken).
18. (13) "No no never" - Texas Lightning (23 weken).

TOP 50 ALBUMS :

40. (37) "The Arockalypse" - Lordi (23 weken).
47. (34) "Meanwhile, back at the ranch" - Texas Lightning (22 weken).

FINLAND (week 32) (bron :
Finnish charts) :

TOP 40 ALBUMS :

04. (01) "The arockalypse" - Lordi (23 weken).



GRIEKENLAND (bron : IFPI) :

Wegens de verlofperiode wordt de Griekse hitparade niet meer aangepast tot en met 23 augustus eerstkomende.

NEDERLAND (week 32) (bron : Mega Charts, Radio 538) :

TOP 40 SINGLES :

21. (18) "Jokero" - Akcent (5 weken).

TOP 100 SINGLES :

32. (27) "Jokero" - Akcent (6 weken).
97. (93) "Hard rock hallelujah" - Lordi (10 weken).



OOSTENRIJK (week 32 - 11/08) (bron : Austrian charts) :

TOP 75 SINGLES :

05. (05) "Hard rock hallelujah" - Lordi (11 weken).
23. (23) "No no never" - Texas Lightning (21 weken).

TOP 75 ALBUMS :

32. (21) "The Arockalypse" - Lordi (11 weken).
68. (58) "Meanwhile, back at the ranch" - Texas Lightning (12 weken).

TOP 20 COMPILATIES :

01. (NW) "Bravo Hits 54" - Diversen (met o.a. Lordi).
03. (02) "The Dome - Summer 2006" - Diversen (met o.a. Texas Lightning)(3 weken).
07. (04) "Future Trance - vol. 36 - Diversen (met o.a. Kate Ryan)(9 weken).
11. (10) "The Dome - vol. 38 - Diversen (met o.a. Kate Ryan)(9 weken).
12. (08) "Bravo Hits 53" - Diversen (met o.a. Texas Lightning en Kate Ryan)(13 weken).

17. (11) "Megahits 2006 - die Zweite" - Diversen (met o.a. Texas Lightning, Lordi en Kate Ryan)(6 weken).



ROEMENIE (week 31 - 07/08-13/08) (bron : RT 100) :

TOP 100 SINGLES :

04. (04) "Loca" - Arsenium & Connect-R feat. Natalia (12 weken).
96. (83) "Tornero" - Mihai Trăistariu (13 weken).

ZWITSERLAND (week 32 - 13/08) (bron : Hitparade.ch) :

TOP 100 SINGLES :

14. (12) "Hard rock hallelujah" - Lordi (11 weken).
22. (21) "No no never" - Texas Lightning (18 weken).

TOP 100 ALBUMS :

36. (29) "The Arockalypse" - Lordi (11 weken).
89. (85) "Meanwhile, back at the ranch" - Texas Lightning (16 weken).

TOP 25 COMPILATIES :

01. (NW) "Bravo Hits 54" - Diversen (met o.a. Lordi).
05. (01) "The Dome - Summer 2006" - Diversen (met o.a. Texas Lightning)(3 weken).
11. (06) "RTL Sommerhits 2006" - Diversen (met o.a. Texas Lightning en Kate Ryan)(5 weken).

13-08-2006 om 15:08 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In memoriam : Guido De Praetere (1946-2006) (biografie).

 In Roeselare is zaterdagavond televisiemaker Guido Depraetere (vader van Jeroen - hoofd live events bij de EBU) overleden. Hij werd 59 jaar. Depraetere kende een lange carrière in het Vlaamse radio- en televisielandschap en zal voor altijd bekend blijven als de man die mee aan de basis lag van het succes van de VTM. Vorig jaar werd bij hem longkanker vastgesteld. Depraetere werd op 26 november 1946 geboren in Izegem, maar woonde het grootste deel van zijn leven in Brugge. Na een loopbaan van tien jaar als leraar wiskunde aan het Koninklijk Atheneum Assebroek in Brugge, stapte hij in 1978, na deelname aan een talentenjacht, over naar de toenmalige BRT. Voordien maakte hij ook naam als disc-jockey bij Studio Barcka. Daar ging hij als producer aan de slag bij de toenmalige omroep Brabant. Depraetere stapte nadien over naar de televisie en schopte het tot producer van verscheidene succesvolle programma's, zoals 'Spel zonder Grenzen', 'Hoger Lager' met Walter Capiau, 'Micro Macro' en het satirische 'TV Touché' met Herman Van Molle. 
Bij het grote publiek zal hij wellicht het meest bijblijven aan de zijde van zijn buddy Mike Verdrengh, met wie hij aan de wieg stond van de Vlaamse Televisie Maatschappij (
VTM). Met de zender, die op 1 februari 1989 voor het eerst in de ether ging, presteerden beiden wat weinigen voor mogelijk achtten : vanuit het niets een succesvolle commerciële zender oprichten. VTM was een schot in de roos. Als algemeen directeur televisie zag hij het marktaandeel van 'zijn' net al snel pijlsnel omhoog gaan. Depraetere deed behalve als directeur zelf zijn duit in het zakje als producer en op het scherm als presentator van het drukbekeken 'Klasgenoten' en het moppenprogramma 'HT&D'. Het succes bleef nog geruime tijd duren, maar halfweg de jaren negentig kwam het tot een conflict aan de Medialaan. In 1996 zetten Mike en Guido een stap opzij als programmadirecteur na onenigheden met de toenmalige raad van bestuur en de VMMa-aandeelhouders. Tot een breuk kwam het niet. Ze bleven adviseur van de zender, maar ook voor buitenlandse stations. Even was er sprake van dat het onafscheidelijke duo zouden meedoen aan het project TV 2000 van Roland Lommé en Gaby Feyaerts, die eveneens de begindagen van de VTM meemaakten. Zo ver kwam het echter niet. Beiden bleven adviseur en later, in 2004, strategen, waardoor ze weer nauwer bij het beleid van VTM betrokken werden. Intussen trad Depraetere op met zijn komisch Brugs typetje Baziel. 
Begin 2005 werd bij de Bruggeling kanker vastgesteld. Even leek hij de ziekte te zullen overwinnen, maar de kanker sloeg terug. In juni tekende hij nog present bij de voorstelling van de Vlaamse Televisie Academie in Hasselt. "Ik ben weer in behandeling. Het gaat behoorlijk met me. De vermoeidheid speelt me vooral parten. Ik zou moeten rusten, maar dat ligt niet in mijn aard. Stilzitten en niets doen lukt niet zo goed", zei hij toen aan
Het Laatste Nieuws. Zaterdagavond werd de ziekte hem fataal. Hij overleed in een ziekenhuis in Roeselare. (bron : Belga)

13-08-2006 om 13:43 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMERHIT 2006 (Radio 2) : een overzicht van de winnaars.

 Gisterenavond vond ZOMERHIT 2006 (een organisatie van Radio 2) plaats in Westende. Meer dan 40 artiesten gaven er het beste van zichzelf en tussen dat aantal zaten ook een heleboel artiesten die op de één of andere manier een binding hebben met het Eurovisie Songfestival. Tijdens de show werden er ook vijf prijzen uitgereikt.

 'De prijs van De Doorbraak' ging naar zanger Udo en werd uitgereikt door Gunther Verspecht van Stash (winnaar van deze prijs in 2005). Ook Eurosongrevelatie Kaye Styles en zanger Reborn waren in de categorie genomineerd.

 'De prijs voor de Ambiancemaker van het Jaar' (een nieuwe trofee) ging naar spring-in-'t-veld Bart Kaëll en werd uitgereikt door de Vlaamse schlagerkoningin Laura Lynn. Na een aantal jaren van afwezigheid staat hij er weer in de belangstelling. Voor Songfestivaliefhebbers is Bart geen onbekende. Hij waagde tweemaal zijn kans om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. In 1983 neemt hij voor het eerst deel aan de nationale selectie. Met het door Tony Kolenberg en Guy Grammant geschreven nummer "Symfonie" eindigt hij op een vierde plaats. Vier jaar later doet hij opnieuw een gooi naar het ticket voor het Eurovisie Songfestival. Met "Carrousel" eindigt hij op een tweede plaats na winnares Liliane Saint-Pierre. De tekst van het nummer is samen geschreven met Hubert Hugo, de muziek komt van Bart zelf.

 Een opvallende (en vooral voor velen een verrassende) gaste was zangeres Natalia (Eurosong 2004). Uit handen van Bart Peeters (presentator Eurosong 1999-2002-2004-2006) kreeg zij 'de prijs voor het Beste Concert'. Ze zette eerder dit jaar een fantastische reeks van maar liefst tien concerten neer samen met The Pointer Sisters. Zoals al eerder bekend raakte zijn alle concerten/optredens van de zangeres minstens tot oktober afgelast wegens stemproblemen (archief).

 "Als ik je morgen ergens tegenkom", het enige Nederlandstalige nummer in de finale van 'Eurosong 2006' werd beloond met 'de prijs van Het Lied'. Els De Schepper mocht de prijs in ontvangst nemen uit handen van Ronny Mosuse (winnaar in 2005). Aan presentator Herbert Verhaeghe wist ze in een allereerste reactie te vertellen dat ze heel blij is met deze award en dat ze er nu eindelijk eentje heeft om in haar glazen kast te zetten. Verder waren in deze categorie genomineerd : "Ik heb hem zo lief" van Isabelle A (Eurosong 1999) en "De jager" van Eva De Roovere.

 'De prijs voor de Lieveling van het Publiek' ging naar zangeres Belle Perez. In avant-première bracht ze haar nieuwste single (en tevens titeltrack van haar gloednieuwe CD) "Gotitas de amor". Deze nieuwe CD verschijnt op 24 augustus aanstaande. Jan Cnudde (netmanager) kwam dan op het podium en kondigde aan wie de 'ZOMERHIT 2006' wint en voor de VIJFDE maal op rij is het Belle Perez geworden met een cover van David Bisbal "Ave Maria". Dus gaat de jongste 'Zomerhit' ook een klein beetje naar de Spaanse hartenbreker. Andere genomineerden waren "Zomer" van Pita ft Baz Shockproof en Drei en Kate Ryan met "Je t'adore". Het is toch heel opmerkelijk dat Belle dit jaar de 'ZOMERHIT 2006' op haar naam mag schrijven. Haar nummer "Ave Maria" heeft niet eens de top tien van de Vlaamse hitparade gehaald, iets wat bijvoorbeeld Laura Lynn of de dames van K3 (Eurosong 1999) wel gelukt is (ze staan trouwens nog steeds in de top 3 met hun jongste single). Dat Kate Ryan de award niet in ontvangst mocht nemen is niet eens zo verwonderlijk, haar Songfestivalbijdrage stond trouwens maanden geleden wekenlang in de hoogste regionen van de hitparade en het Eurovisie Songfestival ligt ondertussen ook al drie maanden achter ons. En Kate kan met trots terugkijken op haar ervaring in Athene en de Europese hitnotering en awards achteraf. Dat heeft ze toch al voor op Belle Perez die met haar nieuwe CD opnieuw het buitenland wil veroveren, iets wat haar tot op heden enkel in Nederland gelukt is. (foto's : Radio 2)

13-08-2006 om 12:53 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In memoriam : Guido Depraetere (update).

 (10.50) Tv-persoonlijkheid Guido Depraetere is gisterenavond overleden. Samen met Mike Verdrengh heeft hij de commerciële zender VTM opgericht. Guido was ook de vader van Jeroen Depraetere (hoofd live events bij de EBU). (bron : VRT Nieuws.net)

UPDATE  (11.40) :

Televisiemaker Guido Depraetere is zaterdagavond overleden. Dat bevestigt de persdienst van VTM deze voormiddag. Depraetere was samen met Mike Verdrengh medeoprichter van VTM. Guido Depraetere werd op 26 november 1946 geboren in Izegem. Hij groeide op in Brugge. Van 1968 tot 1978 werkte hij onder meer als leraar wiskunde. Hij begon zijn mediacarrière in 1978 als producer en productieleider bij de toenmalige BRT. Hij produceerde heel wat populaire programma's zoals 'Hoger Lager', 'TV Touché' en 'Spel Zonder Grenzen'. In 1989 richtte hij samen met Mike Verdrengh de commerciële zender VTM op. Hij wordt algemeen directeur en presenteerde ook programma's als 'Klasgenoten' en 'HT&D'. In 1996 nam hij na een meningsverschil ontslag bij VTM. Hij bleef er wel adviseur en werkte ook als consultant voor buitenlandse televisiestations. In 2005 werd bij Depraetere longkanker vastgesteld. Zaterdagavond bezweek de televisiemaker op 59-jarige leeftijd aan de ziekte. (bron : Belga)

13-08-2006 om 11:43 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Jo Leemans.

 Zangeres, actrice en presentatrice Jo Leemans (13 augustus 1927) is geboren in Mechelen als Josephine Verbustel. Als ze drie jaar oud is krijgt ze kinderverlamming en daardoor zal haar gezondheid haar later nog parten blijven spelen. Ze vangt studies aan het conservatorium aan maar wegens een opstoot van de polio moet ze die hals over kop afbreken. In 1953 komt ze bij de voorloper van de VRT, het N.I.R., terecht, ook mede dankzij haar huwelijk met Marc Leemans die op dat moment bij het dramatisch gezelschap van de radio zit. In die jaren krijgt ze de titel van de Vlaamse Doris Day. Ze zingt bij de orkesten van Francis Bay en Raymond Terby en haar succesjaren als zangeres situeren zich van midden de jaren vijftig tot halverwege de jaren zestig. In 1956 heeft ze een nummer één-hit te pakken met de Vlaamse vertaling van "Que sera, sera". Later volgen nog o.a. "Heel mijn hart", "Marjoleintje", "Ik ben verliefd op heel de wereld" en "Diep in mijn hart". In 1959 neemt ze deel aan de Belgische selectie voor het Eurovisie Songfestival. In een finale met twee (de andere kandidaat is Bob Benny) zingt ze "Levenssymphonie". Twee jaar later neemt ze opnieuw deel en met "Af en toe" eindigt ze op een derde plaats. In 1963 probeert ze het opnieuw maar ook deze maal lukt het haar niet om ons land te vertegenwoordigen. Met "Zo mooi" eindigt ze tijdens de nationale finale op een vijfde en voorlaatste plaats. Naast haar zangcarrière is ze ook presentatrice op radio en televisie. Zo presenteert ze o.a. de populaire show 'Eén tegen allen'. Begin jaren zeventig keert ze Vlaanderen de rug toe en gaat ze in het Spaanse Benidorm wonen en dit wegens haar gezondheidsproblemen. In 1990 keert ze terug naar ons land en gaat weer als presentatrice en actrice aan de slag. Zo zien we haar onder meer aan het werk in 'Benidorm' en 'Familie' (VTM) en op de radio presenteert ze programma's zoals '78-toeren tijd', 'De tafel van Jo en Jo' (met Jo de Poorter op Studio Brussel) en 'Weet je nog wel'.

13-08-2006 om 00:00 geschreven door Redactie  


12-08-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMERHIT 2006 (Radio 2) : Belle Perez opnieuw winnares nu met een cover van David Bisbal !

 Vanavond vond het jaarlijkse zomerse hoogfeest van Radio 2 weer plaats : ZOMERHIT 2006. Net als vorig jaar stond het podium op het Sint-Laureinsstrand in Westende alwaar alles live te volgen was. Voor het eerst werd het programma ook via het internet uitgezonden. Om iets over achten kwamen presentatoren Anja Daems en Herbert Verhaeghe op het podium en mocht Will Tura (Koning van het Vlaamse lied) het drie uur durend programma openen met zijn jongste single.

 (foto :
Radio 2)

Er waren in het bijwijlen natte Westende ook een aantal artiesten te gast die in het verleden voor ons land deelnamen aan het Eurovisie Songfestival of aan één van de voorbije edities van 'Eurosong'. Tijdens de uitzending werden er ook een aantal prijzen uitgereikt : 'de prijs van De Doorbraak', 'de prijs voor de Ambiancemaker van het Jaar', 'de prijs voor het Beste Concert', 'de prijs van Het Lied", 'de prijs voor de Lieveling van het Publiek' en de 'Zomerhit 2006'. De buitenlandse artiesten kregen 'de Makes my Summer Award'.

Traden vanavond op tijdens de  drie uur durende uitzending :

* "Vlaanderen zingt" - Will Tura.
* "Here I am" - Raf Van Brussel (Eurosong 2002-2004) & Sarah (Eurosong 1999).
* "Je danst met jezelf" - Gene Thomas.
* "Jong en eigenwijs" - Gene Thomas en Eurokids '06 (de Eurosong for Kids-single 2006).
* "Watch me move" - Katerine (Eurosong 2006).
* "Winter in July" - Udo.

'De prijs van De Doorbraak' ging naar zanger Udo en werd uitgereikt door Gunther Verspecht van Stash (winnaar van deze prijs in 2005). Verder waren in deze categorie Reborn en Kaye Styles (Eurosong 2006) genomineerd.

* "Isn't it time" - Udo.
* "Alles wat je doet" - Ronny Mosuse.
* "Eenmaal komt voor jou die dag" - Christoff (Eurosong 1993-2002).
* "Laat de zon in je hart" -Willy Sommers.

'De prijs voor de Ambiancemaker van het Jaar' (een nieuwe trofee) ging naar Bart Kaëll en werd uitgereikt door de Vlaamse schlagerkoningin Laura Lynn. Na een aantal jaren van afwezigheid staat hij er weer helemaal. Hij waagde tweemaal zijn kans om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. In 1983 neemt hij voor het eerst deel aan de nationale selectie. Met het door Tony Kolenberg en Guy Grammant geschreven nummer "Symfonie" eindigt hij op een vierde plaats. Vier jaar later doet hij opnieuw een gooi naar het ticket voor het Eurovisie Songfestival. Met "Carrousel" eindigt hij op een tweede plaats na winnares Liliane Saint-Pierre. De tekst van het nummer is samen geschreven met Hubert Hugo, de muziek komt van Bart zelf.



* "'t is volle maan vannacht" - Bart Kaëll (Eurosong 1983-1987).
* "Conga" - Xandee (ESF 2004).
* "You you you" - James Kakande.
* "Sing this song" - The Incredible Time Machine (Eurosong 2002).
* "Freefall" - Wouter. 
* "Zomer" - Pita ft Baz Shockproof en Drei.

Een opvallende (en vooral voor velen een verrassende) gaste was zangeres Natalia (Eurosong 2004). Uit handen van Bart Peeters (presentator Eurosong 1999-2002-2004-2006) kreeg zij 'de prijs voor het Beste Concert'. Ze zette eerder dit jaar een fantastische reeks van maar liefst tien concerten neer samen met The Pointer Sisters.

 Zoals al eerder bekend raakte zijn alle concerten/optredens van de zangeres minstens tot oktober afgelast wegens stemproblemen (
archief).

* "Er kan altijd nog een tandje bij" -
Bart Peeters (presentator Eurosong 1999-2002-2004-2006).
* "Nog een paar hete zomers" - Spring (Eurosong 2004).
* "Je hebt me duizendmaal belogen" - Laura Lynn.
* "Jij bent de mooiste" - Laura Lynn.
* "Toeval" - Mama's Jasje (Mama's Jasje bestaat tegenwoordig nog enkel uit Peter Van Laet - De Gouden Zeemeermin 1996).
* "Good times" - Reborn.
* "Expeditie naar mijn hart" - Els De Schepper (Eurosong 2006).

"Als ik je morgen ergens tegenkom", het enige Nederlandstalige nummer in de finale van 'Eurosong 2006' werd beloond met 'de prijs van Het Lied'. Els De Schepper mocht de prijs in ontvangst nemen uit handen van Ronny Mosuse (winnaar in 2005). Aan presentator Herbert Verhaeghe wist ze in een eerste reactie te vertellen dat ze heel blij is met deze award en dat ze er nu eindelijk eentje heeft om in haar glazen kast te zetten. Verder waren in deze categorie genomineerd : "Ik heb hem zo lief" van Isabelle A (Eurosong 1999) en "De jager" van Eva De Roovere.

 (foto :
Eén)

* "Als ik je morgen ergens tegenkom" - Els De Schepper (Eurosong 2006).
* "Profile" - Kaye Styles (Eurosong 2006).
* "Don't cry" - Johnny Logan (ESF 1980-1987) & Kaye Styles (Eurosong 2006).
* "Automatic" - Afi (Eurosong 2006).
* "I am what I am" - Brahim (Eurosong 2006).
* "Si, si, si (Kerida)" - Jo Vally (Eurosong 1981).
* "Het dorp" - Dana Winner (juryvoorzitster Eurosong 2004).
* "Laat de zomer binnen" - Pim (Eurosong 2006).
* "Ik heb hem zo lief" - Isabelle A (Eurosong 1999).
* "Caterina" - Helmut Lotti.
* "Sadness" - Stash.
* "Crazy" - Barbara Dex (ESF 1993 - Eurosong 2004-2006).
* "I will be free" - Sandrine.
* "Er kan altijd nog een tandje bij" -
Bart Peeters (presentator Eurosong 1999-2002-2004-2006), Sandrine, Barbara Dex (ESF 1993 - Eurosong 2004-2006) en Belle Perez (Eurosong 1999-2006) (GORDELLIED 2006).
* "Wonderland" - La Sakhra (Eurosong 1993-1999-2006).
* "Die zomer gaat nooit voorbij" - Wim Soutaer.
* "The revelation" - Lalalover.
* "Vanbinnen" - Clouseau (Eurosong 1989 - ESF 1991).
* "Weg van jou" - Clouseau (Eurosong 1989 - ESF 1991).
* "You came" - Kim Wilde.
* "Kids in America" - Kim Wilde
* "Je t'adore" - Kate Ryan (ESF 2006).

'De prijs voor de Lieveling van het Publiek' ging naar zangeres Belle Perez. In avant-première bracht ze haar nieuwste single (en tevens titeltrack van haar gloednieuwe CD) "Gotitas de amor".

 Belle Perez

* "Gotitas de amor" - Belle Perez (Eurosong 1999-2006).

Jan Cnudde (netmanager) kondigde aan wie de 'ZOMERHIT 2006' wint en voor de VIJFDE maal op rij is het Belle Perez geworden met een cover van David Bisbal "Ave Maria". Dus gaat de jongste 'Zomerhit' ook een klein beetje naar de Spaanse hartenbreker. Andere genomineerden waren "Zomer" van Pita ft Baz Shockproof en Drei en ONZE SONGFESTIVALTROTS Kate Ryan met "Je t'adore".

* "Ave Maria" - Belle Perez (Eurosong 1999-2006).

 (foto : Doteurovision)

12-08-2006 om 23:29 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2006 : Sergio (ESF 2002) bijna ONTHOOFD !

Sergio en Sven Pichal Neen, Sergio (ESF 2002) heeft geen ongeval gehad met de wagen en er waren ook geen problemen met de zanger/presentator tijdens de opnames van een nieuwe aflevering van Fata Morgana. Afgelopen maandag berichtten we reeds dat Johan Terryn en Sven Pichal van het Radio 1-programma 'Naast de kwestie' een 'vreemde voorwerpen-experiment' hadden gelanceerd (archief). Komen vreemde voorwerpen ook gewoon op hun bestemming aan als je ze in een brievenbus dropt ? Dat was de vraag die ze zich stelden.

Reporter Sven Pichal verstuurde een vals gebit, een erotisch zweepje, een schilderij met bloemen erop en Sergio, alles met priorzegels. Dat kunstgebit adresseerde hij aan Bart Peeters (presentator Eurosong 1999-2002-2004-2006). "Het is toegekomen", liet Bart in de uitzending aan Johan Terryn weten. "En het past ook ontzettend goed bij mijn single "Er kan altijd nog een tandje bij". Ook het zweepje voor Annemie Peeters kwam toe, "al lijkt het alsof de postbode het zelf gebruikt heeft, want er is een klein stukje af," liet ze weten.

"Nein, nichts gesehen," klonk het bij de secretaresse van Jan Hoet in Herford. Het schilderijtje is dus voorlopig niet in Duitsland geraakt. Sergio daarentegen is wel bij de organisatoren van het Eurovisie Songfestival in Finland geraakt. "Alleen is hij bijna zijn hoofd kwijtgeraakt" liet Ilkka Talasantra van de Finse openbare omroep weten. Gelukkig ging het maar om een kartonnen versie van Sergio, onze eigen "Lordi" die België in 2002 vertegenwoordigde (met achteraf iets minder punten dan de Finse monsters).

Tenslotte wilde reporter Sven Pichal weten of hij zichzelf kon versturen naar
Q-Music, "om daar een babbeltje te slaan met Wim Oosterlinck." Maar Post-woordvoerder Fred Lens voorkwam dat : "Levende wezens kunnen we niet versturen." Verder hoopt Lens ook dat het versturen van vreemde voorwerpen geen rage wordt. "Jullie hebben geluk gehad dat alles op bestemming geraakt is, want normaal gezien weigeren we poststukken die niet op de juiste manier verpakt zijn," besloot hij. (bron en foto : Radio 1)

12-08-2006 om 17:33 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2006 : een nieuwe 'Tien om te Zien' CD.

 Vanaf deze week kan je 'Tien om te Zien 2006' kopen. De CD bevat de grootste hits van de artiesten uit het populaire muziekprogramma : K3 (Eurosong 1999), Jo Vally (Eurosong 1981), Patrick & Carina, Swoop (met Filip D'Haeze - Gouden Zeemeermin 1996 en Eurosong 1999), Laura Lynn, Christoff (Eurosong 1993 en 2002), Pita, Sam Gooris, Katerine (Eurosong 2006), Wim Soutaer, Belle Perez (Eurosong 1999 en 2006), Pim (Eurosong 2006)… allemaal kan je ze terugvinden op deze nieuwe 'Tien om te Zien 2006'. Naast de 20 tracks staat er ook één bonus-nummer op de CD en dat is het "Lief klein konijntje" van Henkie. Wil je de grootste Vlaamse zomerhits in huis hebben ren dan nu naar de platenzaak ! (bron :ARS Entertainment )

12-08-2006 om 15:47 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2006 : nieuws over Axel Devries en Filip D'Haeze (Swoop).

 ARS Entertainment heeft de samenwerking met Axel Devries alias Jürgen Coppieters opgezegd. In overleg met de artiest werd besloten dat beide partijen vanaf nu hun eigen weg zullen gaan. Axel Devries was in het voorjaar één van de kandidaten tijdens 'Eurosong 2006' met het nummer "Alleen jij".  Hij eindigde in de derde voorronde op een zevende en allerlaatste plaats. ARS Entertainment wenst Axel/Jürgen alvast veel succes toe in z'n verdere muzikale carrière en dankt hem voor de leuke samenwerking. (foto : Eén)

 Feest voor SWOOP frontman Filip D’Haeze. Op 9 november 2006 zal het precies 15 jaar geleden zijn dat hij z’n eerste single opnam. Uiteraard zal hij deze verjaardag niet zomaar laten voorbij gaan. Daarom organiseert hij op zaterdag 2 december 2006 een speciale show met collega’s van vroeger en nu en met vooral veel zang. Het feestje zal doorgaan in de Evenementenzaal te Eeklo. En misschien zien we zijn ex-Enzo collega’s nog eens terug. Enzo nam precies tien jaar geleden (in 1996) deel aan de nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival. Tijdens de finale van 'de Gouden Zeemeermin' werd de groep (bestaande uit Filip, Nicolas Gallo en Joffrey Van Snick) derde met "Mooi", een nummer geschreven door Filip zelf samen met Koen De Beir (Good Shape) en Adriaan Larsson (beter gekend als Adriaan Van Landschoot). In 1999 nam hij opnieuw deel aan 'Eurosong', nu als Matiz (samen met twee danseressen). Met "Negentien" strandde hij in de tweede voorronde op een derde plaats en was daarmee dus uitgeschakeld voor de finale. Meer nieuws krijg je via zijn 
website.

12-08-2006 om 15:06 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2006 : Nieuwe CD "Mijn mooiste Schlagers" van Jo Vally.

 Platenfirma ARS Entertainment gaat in zee met de populaire Vlaamse artiest Jo Vally (Eurosong 1981). Vanaf vandaag ligt de sublieme verzamelaar "Jo Vally – Mijn mooiste Schlagers" in de winkels. Uiteraard is platenbaas Patrick Busschots bijzonder opgetogen over deze samenwerking : "Wij willen al heel lang eens iets samen gaan doen met Jo Vally. Hij behoort tot de generatie van artiesten die al lang meedraaien in de muziekwereld en hij is en blijft bijzonder succesvol. Jo Vally mag gerust omschreven worden als de grondlegger van de huidige schlagermuziek. Hij was het die – samen met nog een aantal artiesten – aan de wieg stond van wat men tegenwoordig 'schlagermuziek' noemt. Het eerste resultaat van onze samenwerking is de verzamel-cd "Mijn mooiste Schlagers" geworden. We gaan nu bekijken of we in de toekomst nog samen dingen kunnen realiseren" aldus Patrick Busschots van ARS Entertainment.

De CD "Jo Vally – Mijn mooiste Schlagers" is meteen een dubbel-cd geworden met een bloemlezing van de allergrootste hits van de sympathieke zanger uit Meise. "Rosalinde", "Een festival van liefde", "Bianca" (in duet met keizer Freddy Breck), "Twee ogen zo blauw" en nog een resem hits kan je terugvinden op "Jo Vally – Mijn mooiste Schlagers". Ook z’n nieuwste hit-single "Si, si, si (Kerida)" is terug te vinden op het album. Vanaf vandaag ligt de cd in de winkels en met een enorme tv-campagne zal heel Vlaanderen weten dat de nieuwe CD overal te koop is.
 
Aanstaande dinsdag 15 augustus is Jo Vally te gast in Blankenberge voor de opnames van 'Tien om te zien'. Het concert in O.L.V.Waver dat later op de avond voorzien was, zal verplaatst worden naar november. Voor de fans van Jo Vally, op vrijdag 18 augustus geeft hij een bijzonder concert in het Casino van Middelkerke. 'Jo Vally intiem' is de titel van het optreden. Tickets en informatie kan je bekomen via Rita Verkeyn op 0476/39.47.32. Vanaf dinsdag 22 augustus trekt hij met een resem fans naar het prachtige Griekse eiland Rhodos voor een 8 à 10 daagse fanreis. (bron : ARS Entertainment)

12-08-2006 om 14:14 geschreven door Redactie  




VOLG ONS OOK OP TWITTER & FACEBOOK.



Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs