De eerste stevige winterprik hebben we al gehad, alle feestelijkheden zullen ook verteerd zijn dus tijd voor stevige winterkost van bij ons!!!
Ik maak elke week (van maandag tot zaterdag) een gerecht klaar uit het keukenboekje van mijn grootmoeder
laat ons zeggen min of meer vergeten gerechten of feestmenu's, van konijn met pruimen en ossetong met tomatensaus
tot hutsepot of bouilli, dit voor 15 euro pp. à volonté .
week van 10 tot 15 januari 2011
Vlaamse hutsepot met worst, ribbetjes, spek, spiering en varkenspoot
~~~~~~~~~~
week van 17 tot 22 januari 2011
gezien het succes vorige keer maken we nog eens
bloedworst met stoofappelen en gevulde aardappel
~~~~~~~~~~
Gezien de bereidingstijd van deze gerechten is reservatie de dag voordien wenselijk
tel. 050545759 om mee te nemen: 10 euro per persoon
06-01-2011 om 20:32 geschreven door tlissewegenartje
|