Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Alta Ripa
Uitslag 3-2 (1-0 Wannes, 1-1 , 1-2, 2-2 Kristof, 3-2 Wannes)

22-02-2009 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Blauwe haring
Uitslag 1-2 (1-0 Mark, 1-1, 1-2)

15-02-2009 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

07-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jong Oranje - Sk Schorisse
Uitslag 2-5 (0-1 Wannes, 0-2 Lange Mark, 0-3 Kristof, 1-3,2-3, 2-4 Tim, 2-5 Kurt) Eindelijk nog eens gewonnen (de laatste keer was gedateerd van 12-10-2008). Een koude zaterdagnamiddag op een zwaar veld, beginnen we heel goed aan de wedstrijd met een individule actie van Wannes die alleen voor de doelman komt maar de bal landt op de paal. Even later opnieuw een goeie actie van Wannes wat dit keer wel leidt tot een doelpunt. Het tweede doelpunt komt er na goeie doorsteekpass naar Tim, de doelman komt goed uit zijn doel waardoor Tim volledig moet uitwijken tot aan de achterlijn maar toch nog een voorzet aflevert tot aan de tweede paal waar 'lange' Mark goed gevolgd is en de bal maar tegen de netten te trappen heeft! Daarna krijgen we nog enkele kleine kansjes maar er worden geen doelpunten meer gescoord. De rust is welgekomen! De tweede helft begint heel goed voor ons met aan de rechterzijde een verre inworp van Kurt die via de dij van Tim bij Karel terecht komt aan de kleine rechthoek, Karel legt de bal mooi achteruit naar Kristof die zonder aarzelen de bal tegen de netten trapt! Even later een hoekschop, Karel trapt deze, geschilderd op het hoofd van Geert DC die net naast kopt maar ook een het hoofd van een tegenstander tegen zijn neus krijgt. Geert DC wordt afgevoerd naar het ziekenhuis, diagnose neus gebroken. Na het incident en wij die met 10 man verder moeten, is het de beurt aan de linksvoor van jong Oranje die zowat gans de verdediging voorbij loopt en de bal naast Thijs in doel deponeert, 1-3. Een minuut later is het opnieuw raak door dezelfde oranjees die nu wel met wat meer geluk de aansluitingstreffer maakt, 2-3. Daarna komt Jong Oranje nog dicht bij de gelijkmaker maar de bal landt naast het doel. Na een goeie actie van Marc en Karel op links, is er een perfecte doorsteekpass van Karel naar Tim die de doelman omspeelt en er 2-4 van maakt. Het laatste doelpunt hebben we te danken aan de linkervoet van Kurt, die na wat geharrewar in het strafschopgebied de bal krijgt toegespeeld van Kristof, eindstand 2-5!

07-02-2009 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

24-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kipstar - sk schorisse

24-01-2009 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

13-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Jong reserven KVVVArdennen
Uitslag 0-3

13-12-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

06-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kipstar - Sk Schorisse
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 3-4 (0-1 Tim, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3 Wannes, 4-3) Natte en koude zaterdagnamiddag maar dat kan ons niet deren om toch heel sterk aan de wedstrijd te beginnen. We maken mooie combinaties en komen geregeld voor doel maar de eerste kans wordt door doelkip Fré met de neus gered na een schot van Fernand. Even later is het dan toch raak na een mooie dieptepass van Kristof naar de op links vrijgelopen Wannes die Tim voor een leeg doel ziet staan en het staat 0-1. De kippen hebben het moeilijk met ons spel en ontsnappen even later aan de 0-2 nadat het schot van Kurt op de doellat eindigt! Daarna is het dan toch even tijd voor de kippen en maken eigenlijk bij hun eerste echte tegenprik direct de 1-1. Na balverlies van de Kippen op hun eigen helft, krijgt Tim de bal in de voeten, speelt die direct door naar Nicolas maar de bal botst te ver van zijn voet waardoor de doelkip de bal maar op te rapen heeft! Bij de volgende actie van de kippen, op slag van rust, komt de bal in de voeten van een spitskip die zich een paar keer vrijkapt en de bal mooi in de verste hoek binnenlegt! De rust is welgekomen!
Bij het begin van de tweede helft moet de doelkip al direct een prachtige redding doen na een schot van Tim die in bal bezit kwam na goed storen van Timo. Het wordt dan toch even bibberen als de kippen even het gaspedaal induwen maar ofwel staat de onze sterk spelende verdedeging in de weg ofwel is het de lat ofwel een sterk keepende Thijs die de kippen belet te scoren. Het is dan weer onze beurt, een mooie diepe bal van Kurt naar Wannes besluit in de handen van de Kipdoelman. Kurt, Kristof, Fernand, ... trappen nog een paar keer naar doel maar de kipdoelman is moeiljk te kloppen vandaag! Even later wordt Tim vlak voor het strafschopgebied omver geduwd, Tim neemt zelf de vrije trap,laag naast de muur (was trouwens zeer slecht opgesteld) in de linker benedenhoek, 2-2! Het wordt dan 3-2, voor de uitleg over dit doelpunt zie www.kipstar.be. We komen weer op gelijke hoogte na opnieuw een dieptepass naar Wannes die nu wel ijzig kalm blijft voor de doelman de bal mooi binnentrapt! Daarna komen we ei zo na op voorsprong na een dieptepass naar Tim maar de kipdoelman redt mooi met de voet! De 4-3 komt er na balverlies op het middenveld van Nicolas en na wat geharrewar kan de spitskip met het hoofd binnenkoppen! De laatste grote kans is voor ons, een mooie 1-2 tussen Tim en Fernand, bereikt Tim de achterlijn maar in plaats van de bal voor doel te passen, verdwijnt de bal in het zijnet!

06-12-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

28-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molecule - Sk Schorisse
Uitslag 3-5 (1-0, 0-2 ,1-2 Nicolas ,2-2 Tim,3-2,4-2,5-2,5-3 Wannes)

28-11-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

15-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Kipstar 2
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag  weer 3-5 (0-1, 1-1 Tim, 1-2, 2-2 Kristof, 2-3, 3-3 Kristof, 3-4, 3-5) Leuke zaterdagnamiddag, we beginnen goed en laten de bal goed rond gaan, toch zijn het de kippen die de eerste goede kans wat ook resulteert in het eerste doelpunt. Kort daarna glipt Tim door de buitenspelval na een goeie doorsteekpass van Geert DS, Tim komt alleen voor de doelman en maakt de 1-1. Het spel gaat erna goed op en neer met wat kleine kansen aan beide zijden maar het zijn toch weer de kippen die op voorsprong komen! We krijgen ook nog een reuzekans na opnieuw mooi samenspel waardoor Wannes alleen voor de doelman komt maar de bal wat ongelukkig raakt maar aan de tweede paal kan Nicolas toch nog de bal oppikken en voorzetten maar er loopt een Kip in de weg die de bal in de voeten van een andere Kip legt die in paniek de bal wegtrapt recht in de voeten van Tim die wat te overhaast wil schieten waardoor de bal naast gaat! (Wa nen zin!!). De rust is welgekomen! Het begin van de tweede helft is volledig in ons voordeel, Koen wordt na goed samenspel op het middenveld diep gestuurd op rechts door Karel, Koen levert een goede voorzet af op het hoofd van Tim, maar kopt over en naast! De gelijkmaker komt er via Kristof die de bal buiten het strafschopgebied in de voeten krijgt en hoog in doel binnnentrapt! We krijgen nog enkele goeie kleien kansen maar heet zijn toch de kippen die weer komen opzetten maar Thijs was in goeie doen en hield zijn netten schoon met een paar prachtige reddingen! De kippen komen toch weer op voorsprong ... We laten ons echter niet doen en gaan weer resoluut in de aanval met een goeie kans voor Koen maar de doelman duwt de bal in hoekschop. Karel trapt de hoekschop keihard laag voor doel, de doelmann grijpt naast de bal, komt op de voet van Tim terecht maar een Kip aan de eerste paal redt de bal op de lijn. Na nog wat geharrewar in het strafschopgebied komt uiteindelijk de bal in de voeten van Koen die mooi achteruiot legt voor Kristof die via een carambole de 3-3 op het scorebord zet! Daarna even verwarring wanneer scheidsrechter Luc het eindsignaal laat horen maar er moeten toch nog 5 minuten gespeeld worden! In de eerste minuut van de verlenging wordt Tim de diepte in gestuurd en krijgt een reuze schietkans maar hij moet eerst nog de bal 5 keer goed leggen waardoor de bal over de doellijn gaat! Daarna zijn het de kippen die er met wat geluk eerst de 3-4 maken en daarna via een counter de 3-5 eindstand vastleggen!

15-11-2008 om 22:43 geschreven door SK Schorisse

09-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blauwe Haring - SK Schorisse
Uitslag 5-2 (0-1 Tim, 1-1, 2-1, 2-2 Job(p?),3-2, 4-2, 5-2)

09-11-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

26-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Misverstand - Sk Schorisse

Uitslag 2-1 (1-0, 1-1 Karel, 2-1) Zondagvoormiddag, eindelijk nog eens met 13. Fc Misverstand begint goed aan de wedstrijd, ze spelen de bal goed rond maar het leidt niet direct tot grote kansen. Na enkele minuten krijgt Kristof de bal in de voeten buiten het strafschopgebied en knalt naar doel maar de bal vliegt tegen de paal! Het eerste doelpunt valt aan de andere kant na een actie op rechts van 't Misverstand. Daarna zijn er nog enkele kleine kansen voor ons maar we kunnen geen doelpunt maken. De tweede helft begint heel goed voor ons met al na een minuut Kristof die de bal op het middenveld ontfutset, doorspeelt naar Tim die in een keer Karel diep stuurt en Karel zorgt voor de 1-1 in 2 keer. Daarna gaat het spel goed op en neer met kansen aan beide zijden maar de doelmannen hadden echt wel hun zondagvoormiddagje en hielden hun netten schoon. Tot 10 minuten voor tijd Bert de bal heel onvrijwillig tegen zijn hand krijgt en de scheidsrechter de bal op de stip legt. Geert DCdook de goeie kant op maar de bal verdween toch tegen de netten. Daarna krijgen wij nog paar heel goede kansen, met ook een bal op de arm van een Misverstander in het strafscchopgebied maar de bal wordt deze keer niet op de stip gelegd. Een tweede strafschop wordt ook niet gefloten nadat Kurt zuiver neergelegd wordt. De scheidsrechter had precies een beetje moeite om een strafschop in ons voordeel te fluiten. Daarna weigert deze zelfde man een Miverstander de rode kaart te geven nadat hij zich revancheert op Geert DS en daarbovenop de bal wegtrapt.

26-10-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

18-10-2008
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Uitslag 3-5 (0-1,0-2,0-3,0-4,1-4 Wannes,2-4 Koen,2-5,3-5 Koen) Opnieuw een prachtige zaterdagnamiddag voor een moeilijke wedstrijd, het is weer een helse taak om toch aan 11 spelers te geraken. Het begin van de wedstrijd is vollidig voor de bezoekers, ze komen met wat geluk op voorsprong door dat de bal maar niet uit het strafschopgebied geraakt en uiteindelijk in doel verdwijnt. Daarna nemen we het heft wat in handen wat resulteert in wat kleine kansen maar ofwel loopt er een verdediger in de weg ofwel de doelman. In de tweede helft gaan we op ons elan door en krijgen dan ook enkele goeie kansen. Een eerste kans is er via Kurt en Tim maar een keer staat de doelman in de weg en een tweede keer de paal. Daarna is er opnieuw een kans voor Kipstar, weer een kloddergoal doordat de bal weer niet weggerraakt uit het strafschopgebied, 0-2. We krijgen nog een goede kans via Kurt die rechts de flank afdweilt tot op de achterlijn, de bal perfect achteruit legt naar Tim maar er is toch wel weer geen kip die er nog net zijn teen kan tegen steken waardoor de bal van richting verdwijnt en de kans is weg. Even later een bijna identieke situatie maar nu is het Wannes die over de bal trapt. Kort erna glipt er een kip door de buitenspelval en is het 0-3. Onze veer is wat gebroken en we krijgen er nog een rond de oren. Maar er komt toch weer wat hoop als Wannes zich op links goed doorzet, naar binnen snijdt en keihard met rechts in de hoek binnentrapt, eindelijk 1-4. We krijgen weer wat hoop met nog 9 minuten op de klok. Een nieuwe hoekschop, getrapt door Wannes, recht op de slof van Koen aan de eerste paal en het staat 2-4. De 2-5 komt er na een toch wat licht toegekende strafschop na een onvrijwillig handspel van Geert DS. Het laatste doelpunt komt er na opnieuw een goede actie op links die via heel wat tussenstations op rechts bij Koen terecht komt die 3-5 eindstand op het bord schiet!

18-10-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

12-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alta Ripa - Sk

Uitslag 1-3 (1-0 Badjie, 1-1, 1-2 Badjie, 1-3 Karel) Mooie zonnige zondagvoormiddag in Outrijve, we beginnen de wedstrijd met 10 man (Karel, onze 11de man vandaag wordt gebracht door zijn persoonlijke manager André net voor het einde van de eerste helft). De eerste kleine kansen zijn voor de thuisploeg, onze eerste voorwaartse actie levert direct de eerste hoekschop op van de partij. Badjie trapt de hoekschop perfect op het hoofd van Kurt maar een verdedigende Altaripaan denkt dat hij de nieuwe doelman is en houdt de bal met de hand uit het doel, strafschop. Amper 10 minuten gespeeld en de scheidsrechter weigert de nieuwe doelman de rode kaart te geven. Strafschop wordt feilloos omgezet door Badjie. Nadien krijgen we het even moeilijk met een tegendoelpunt, een bal op de paal en een paar goede reddingen van gelegenheidsdoelman Geert DC! Daarna nemen we weer het heft in handen maar tot direct grote kansen komt het niet! De rust is welgekomen. De tweede helft beginnen we met 11, de wedstrijd gaat goed op en neer maar wordt toch wat heviger met soms toch wat heftige fouten van de Altaripanen. Na een goede combinatie tussen Kristof en Tim, komt Tim alleen voor de doelman maar Tim speelt de bal recht op de doelman. Daarna houdt Geert Dc en onze verdediging ons van een tegendoelpunt. Na een mooie combinaitie op het middenveld en de Altaripanen die proberen de buitenspelval open te zetten, kan Badjie toch na een schitterende pass van Kurt door de verdeging glippen en de 1-2 op het scorebord zetten! De Altaripanen zijn een beetje van slag en maken toch wat venijnige fouten. Na opnieuw een mooie actie op links, ziet Badjie Karel op de rechterkant helemaal vrijlopen, Karel neemt de bal direct op de slof en de bal verdwijnt in de linkerhoek, prachtig doelpunt, 1-3. Daarna verwatert de partij met nog een uitschieter, een heel vuile fout van een Altaripaan op de pas herstelde Kurt wat de Altaripaan de verdiende rode kaart opleverde. Al bij al toch een verdiende overwinning voor ons!

12-10-2008 om 20:28 geschreven door SK Schorisse

04-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - FC Moderne

Forfiat van FC Moderne! Blijkbaar bestaat Fc Moderne niet meer en vonden ze het niet nodig om de tegenstander te verwittigen! Op de foto 2 nieuwe talenten uit het Waregemse die ons komen versterken!

04-10-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

27-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Molecule
Klik op de afbeelding om de link te volgen uitslag 3-8 (0-1,1-1 Kristof,1-2,2-2 Tim, 2-3,3-3 Tim,3-4,3-5,3-6,3-7,3-8) Mooie zonnige zaternamiddag maar een wedstrijd om snel te vergeten. De eerste helft ging vrij goed op en neer spel met in de eerste minuut al een reuze kans via Koen maar zijn bal eindigt op de deklat. Daarna een reuze kans voor Wannes maar die schiet de bal in de handen van de bezoekende doelman. De Moleculen komen op voorsprong na een hoekschop die slecht wordt weggewerkt waardoor een molecuul vrij op doel kan trappen. De gelijkmaker komt er via Kristof die enkele moleculen voorbijslalomt en de bal in doel trapt. We komen opnieuw op achterstand na een vrije trap die wat ongelukkig in doel verdwijnt. De rust is welgekomen. Na de rust met Wesley in doel komen we na een vrije trap van John in de diepte waardoor Tim met wat geluk de bal voorbij de doelman kan laten hobbelen. De molecuelen komen opnieuw op voorsprong. We maken opnieuw gelijk na mooi samenspel op het middenveld, Tim krijgt de bal op rechts en trapt de bal hoog in doel binnen. Daarna was het doelpuntenkermis voor de moleculen.

27-09-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

20-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Zottegem
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 5-2 (0-1,1-1 David 'de witten", 2-1 Tim, 3-1 David 'de witten', 4-1 Nicolas, 4-2, 5-2 Fernand) Eindelijk nog eens met 12 man, de zottegemnaren beginnen goed aan de wedstrijd en krijgen een aantal goede kansen, wat ook resulteert in een 0-1 achterstand! Kort daarna is er een mooie actie op links via Koen, Tim, Kristof en Fritsjof die de bal over de verdiging gooit en onze box-to-box speler 'de Witten' de bal op de borst controleert en de doelman geen schijn van kans laat, 1-1. De veer is iets wat gebroken bij de bezoekers en we komen sterk opzetten opnieuw via links, de bal komt uiteindelijk bij Tim die 2 verdedigers in de wind zet en via een bezoekende verdediger de 2-1 op het bord zet. We gaan door op ons elan, de bal komt na mooi samenspel in de voeten van 'de Witten' die van buiten het strafschopgebied de bal binnentrapt, 3-1. Na wat geharrewar in de verdediging maar ook vooral door het aandringen van Nicolas, kan Nicolas de bal afsnoepen van de libero, hij twijfelt niet en schopt de bal in de linkerbeneden hoek onhoudbaar binnen, 4-1. De tweede helft is van een minder niveau maar toch kunnen de zottegemnaren er 4-2 van maken. Ons laatste doelpunt komt er na een schot van Nicolas, de doelman redt maar Fernand is goed gevolgd en kan aan de tweede paal binnentrappen. Eindstand 5-2!

20-09-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

13-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Jong Oranje
Uitslag 2-2 (0-1,0-2,1-2 Nicolas,2-2 Bruno) We verschenen met 9 aan de aftrap, twee chinese vrijwiligers van Jong Oranje zorgden ervoor dat we toch met 11 tegen 11 konden spelen. Het was een evenwichtige wedstrijd met kansen aan beide zijden maar de mannen van Jong Oranje waren iets efficienter waardoor ze al vlug 0-2 voorstaan. In de tweede helft komen we sterk opzetten maar de bezoekende doelman hield lang zijn netten schoon zodat de aansluitingstreffer uitbleef. Een kwartier voor het einde kon Nicolas dan uiteindelijk toch de 1-2 tegen de netten trappen. Daarba kregen we nog enkele heel goede kansen via de 'chinese vrijwilliger' Bruno maar de doelman belette hem het scoren. Het werd uiteindelijk toch nog 2-2 nadat diezelfde Bruno na een inworp 'zijn eigen' doelman toch kon verschalken met een kopstoot.

13-09-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

05-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Veteranen EC Oudenhove
Uitslag 3-3 (1-0 John,2-0 Wannes,1-2,2-2,3-2 Nicolas,3-3)

05-09-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

29-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Veteranen Sparta Bevere
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 3-2 (1-0 owngoal, 1-1, 2-1 Wannes, 2-2, 3-2 Wannes) Eerste vrijdagavodwedstrijd tegen een sterke tegenstander, we komen met wat geluk op voorsprong na een hoekschop die op de borst stoot van de bezoekende doelman en zo in doel verdwijnt. Daarna komen de Spartanen van Bevere op gelijke hoogte. Wannes schiet ons weer op voorsprong na een individuele actie! In de tweede helft wordt het opnieuw gelijk. Maar na mooi samenspel op de rechterkant, wordt de voorzet van Karel aan de tweede paal door Wannes binnengetikt.

29-08-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

23-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Fc Sloeber
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 1-3 (0-1,1-1 Tim, 1-2,1-3) Wedstrijd om vlug te vergeten, na 15 minuten maar met 10 man meer na het uitvallen door blessures van eerst Rudi en daarna Kurt.

23-08-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

16-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Fc The Ritz
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 1-4 (0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 1-4) Eerste wedstrijd van het seizoen en het was nog wat zoeken tegen een goede tegenstander! Fc The Ritz begon stevig aan de wedstrijd en trok onmiddellijk ten aanval wat tot enkele kleine kansen leidde. De eerste goede kans was toch voor ons, na een mooi tussenspel kwam de bal bij Nicolas die zonder aarzelen op doel trapte maar net te hoog! Daarna was het vlug 0-2 door enkele kleine foutjes in de verdediging. De rust was welgekomen! We begonnen goed aan de tweede helft met een paar mooie combinaties, na een dieptepass van Lieven naar Tim op rechts, aarzelde niet en schoot de bal in de verste hoek binnenn! Daarna speelden we verder op ons elan maar we kregen geen kansen meer. Integendeel, FC The Ritz kwam weer goed opzetten en dit leidde tot de 1-4 eindstand!

• miljaar

Volgende wedstrijd op vrijdag 20 maart om 20u tegen op het veld van de Veteranen van Sparta Bevere!! Allen op post!!