Schaakclub Beveren
Online verslag van clubactiviteiten
schaken in Beveren
06-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zilveren Toren - vierde ronde

Zilveren Toren - vierde ronde


Beveren - Schilde - Beveren: 3.5 - 0.5
Xavier Stockman 1852 - Stefan Paesschesoone 1-0
Marc Vandemeulebroeke 1712 - Hendrik Stuer 0.5-0.5
NIco Cox 1702 - Slaheddine Benali 1-0
(onbekend) - (forfait) 1-FF

Het was een echte rampdag. Patrick had nog maar net Kristof opgepikt of hij werd langs achter aangereden. De andere auto pleegde daarna vluchtmisdrijf. Patrick en Kristof kwamen er met de schrik vanaf, maar aangifte bij politie en medisch onderzoek moesten natuurlijk gebeuren. We hopen dat alles met hen goed gaat. (momenteel was daar nog geen nieuws over).

Over het verslag kunnen we kort zijn: Stefan kwam dan Slah, die zat zonder vervoer, oppikken om zo aan het minimumaantal te komen en een competitieforfait te vermijden.Onderweg werd ook nog Hendrik opgetrommeld. Met een halfuur vertraging kwamen ze toe, maar veel inspiratie voor schaken hadden ze niet meer. Stefan stond al vrij snel een pion of twee achter, wikkelde af naar een slecht eindspel, en probeerde dat nog goed te krijgen, maar de tegenstander lette goed op. Slah overzag een eenvoudig dameoffer waardoor een pion promoveert tot dame. Alleen Hendrik kon nog voor een lichtpuntje (nu ja) zorgen door een half punt uit de brand te slepen.

06-02-2008 om 01:32 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
29-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaaksimultaan in CC Beveren
Schaaksimultaan in CC Beveren


Schaakclub Malpertuus organiseert op donderdag 28 februari een schaaksimultaan met FIDE meester Gorik Cools. Het simultaan gaat door in het Cultureel Centrum en start om 20u. Daarbij wilden ze ook graag de leden van schaakclub 64 uitnodigen. Inschrijven kan voor 5 euro. Wie geinteresseerd is kan contact opnemen met Peter Verbruggen, de secretaris van schaakclub Malpertuus via e-mail peter.verbruggen1@telenet.be

29-01-2008 om 16:41 geschreven door administrator  


>> Reageer (1)
26-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zilveren Toren - Derde ronde
Zilveren Toren - derde ronde

Patrick Boons - Rogmans Jelle 1941 0.5-0.5
Willy Schillemans - Verduyckt Johan 1909 0-1
Luc Boons - Luc Claes 1800 1-0
Slaheddine Benali - De vet Sylvin 1653 0-1

De derde ronde tegen de eerste in de stand, Westerlo, hebben we verloren. Patrick stond beter en zelfs gewonnen na zet 10 al. Maar hij speelde te snel omdat hij snel naar huis wou na een vermoeiende dag. Te vlug spelen levert nooit iets op, en na een verkeerde zet, had hij nog remise en besloot het daarop te houden. Wat er juist gebeurde op Willy's bord weet niemand -we wachten op een verslag- maar hij verloor snel nadat Patrick gedaan had. Luc won de kwaliteit, en kreeg direct een stuk cadeau. Daardoor stond hij een toren voor maar de tegenstander legde niet de koning om en speelde door tot mat. Ook Slah speelde veel te snel. Hij moest als eerste opgeven.

Een minder dagje, maar al bij al is 1.5 - 2.5 nog niet zo'n slecht resultaat.

26-01-2008 om 00:00 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
21-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussenstand Zilveren Toren
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Tussenstand Zilveren Toren

Omdat op de liga-website nog niet alle info beschikbaar is (zo kun je vooralsnog niet zo veel details bekijken als de vorige jaren), hebben we zelf maar een tussenstand nagemaakt. Op basis natuurlijk van de beschikbare info op de liga-site (die vind je onder 'links', rechtsonderaan dit scherm). Zoals te verwachten viel, staan we bovenaan en nu vrijdag is er al meteen een 'topduel' tegen Westerlo. Laat ons genieten, zonder al te veel aan de stand te denken.

21-01-2008 om 22:31 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interclub ronde 7
Klik op de afbeelding om de link te volgen Interclub ronde 7

MSV 2 – Beveren 1: 1,5 – 2,5

Mike Verkimpe - Kristof Buytaert 0.5-0.5
Buysse J. - Patrick Boons 0-1
Tony Ysabie - Vic Elslander 0.5-0.5
Bert Camerlinck - Paesschesoone Stefan 0.5-0.5

Nog een Interclub-overwinning is binnen. Tegen de vierde in de stand kwam de sterkste ploeg van Beveren tot nu toe in het veld. Enige punt werd behaald door Patrick. Hij versloeg de tegenstander overtuigend en met geslepen positioneel inzicht. De tegenstander kon kiezen: het loperpaar houden en mindere stelling of het loperpaar afgeven. Hij koos voor het eerste en werd heel de partij geconfronteerd met de negatieve gevolgen van die keuze. Patrick was ook als eerste klaar. Na zijn vrijdagse overwinning (waarover hij nog meldde dat hij op geen momnet minder stond, zoals de redactie verkeerdelijk schreef in het verslag) was zijn schaakweekend dus een compleet succes. Vic zat in een ‘kak’-ruilvariant van zijn oude liefde gevangen en kon ondanks actief spel weinig klaarkrijgen. De tegenstander had zelfs nog minder dan niets zodat die remise voorstelde. Kristof kreeg dan weer een weinig gespeelde variant tegen. Het was wat zoeken en de tegenstander maakte een solide indruk. Daarom besloot hij om remise voor te stellen, maar kreeg daar spijt van toen de tegenstander in het post-mortem onmiddellijk een aantal kemelzetten voorstelde die recht naar verlies gingen... Stefan was als laatste klaar. Hij kon na veel manoeuvreren een pion buitmaken, de tegenstander kreeg wel wat tegenspel. Dat leidde tot terugwinst van de pion, maar omdat de muziek dan uit de stelling was, werd ook daar tot remise besloten. Al bij al een goed resultaat tegen een sterke ploeg en we klimmen weer wat in de stand. Het voornaamste dat we moeten onthouden is dat we de ‘sterke ploegen’ nu gehad hebben. Volgende ronden worden cruciaal... Wait and see dus.

21-01-2008 om 19:26 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
19-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zilveren Toren - Tweede ronde
Zilveren Toren: ronde twee

De Clerck Luc 54968 - Patrick Boons 0-1
Verbeeren Peter 26611 - Stefan Paesschesoone 0-1
Paolo Van Hove 14061 - Hendrik Stuer 1-0
Bert De Cock 18481 - Luc Boons 0-1

SC De Gouden Burcht - Beveren : 1- 3

Een eerste overwinning was het speellokaal vinden. Het ligt namelijk goed weggestopt in de bossen. Het lokaal op zich is ook een bijzonderheid: veel tapijten tegen de muur en donkerbruine houttinten. Met andere woorden een interieur recht uit de seventies. Eens gevonden, en op tijd ook nog, konden we beginnen. Na de opening keken Patrick en Stefan elkaar eens aan: zo goed was die niet verlopen. Hendrik, die tegen oud bekende Paolo moest, had zich bediend van Kristof's opening en stond goed, Luc had het nog agressiever aangepakt "hocus pocus pats" en een stuk van de tegenstander was verdwenen en werd later teruggevonden in de stukkendoos. Met het stuk meer pakte Luc het rustig aan en genoot van de avond.

Ondertussen zaten Patrick maar vooral Stefan te zweten. Patrick kreeg een isolani op de c-lijn maar kreeg daarbij tegenspel, gecombineerd met tijdsgebrek van de tegenstander: het gevolg was dat de tegenstander een vork op a4 overzag. Hij kreeg geen tijd om te bekomen van de schrik want vijf zetten later stond hij al mat. Stefan was er nog erger aan toe: in een stelling met rokades aan verschillende vleugels moest hij (met lange rokade) een inslag op a2 toestaan. Het zag er allemaal gevaarlijker uit dan het was, en ook in het post-mortem kwam er niets uit de bus. Opkomende tijdnood zorgde ook hier voor blunders en de beslissende vork was op f4. Met de kwaliteit meer was het opletten, maar dat deed Stefan wel.

Hendrik moest als enige de koning omleggen. Na een geslaagde opening won hij zelfs een pion. Het gevolg was wel lichte druk van Paolo maar het stelde niet zo veel voor. Toen er echter een toren op c7 verscheen werd de situatie penibeler. Om erger te voorkomen moest een stuk geinvesteerd worden en dat zag Hendrik niet meer terug. Daarmee liet hij wel het eerste Bevers verliespunt liggen (vorige ronde: winst + 3 remises). Maar uiteraard telt het groepsresultaat en dat was, de tegenstander in acht genomen, schitterend.

19-01-2008 om 10:17 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
18-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Fischer is dood
Klik op de afbeelding om de link te volgen Bobby Fischer is dood


Dat trieste nieuws maakte de nationale radio van IJsland vandaag bekend. Bobby Fischer, de voormalige wereldkampioen schaken, is op 64-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van nierinsufficiëntie. "Hij was geen persoon die medische aandacht wilde", aldus een IJslandse vriend. "Fischer geloofde niet in de westerse geneeskunde.” Fischer werd als een van de beste schakers ter wereld beschouwd.

18-01-2008 om 17:12 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
12-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zilveren Toren - Eerste Ronde
Eerste ronde Zilveren Toren

Beveren - Borgerhout 4: 2,5 – 1,5


Willy Schillemans - Wim d'Haluin (1850) 1-0
Hendrik Stuer - Bleyenbergh  Richard (1580) 0.5-0.5
Luc Boons - Elizalde Alejandro (1575) 0.5-0.5
Benali Slaheddine - Van Haverbeke Herman (1427) 0.5-0.5

Het begon nochtans moeilijk: afgesproken was dat wij voor het materiaal moesten zorgen. Maar, overeenkomstig de traditie, volgens dewelke de organisatie zorgt voor borden, hadden wij die niet meegebracht. De traditie werd echter niet gerespecteerd en wij dus op zoek naar borden. We werden echter uit de nood geholpen door de sympathieke mensen van Moretus Hoboken, waarvoor onze dank.

De wedstrijd zelf begon traditiegetrouw met enige vertraging, maar dit belette niet dat Slah en Luc na enkele uren tot remise kwamen na voorzichtig spel. Ook Hendrik, die tegen zijn gewoonte in zeer passief inzette, kwam niet los uit zijn egelstelling en moest tevreden zijn met remise. Willy werd geconfronteerd met een weinig ondernemende tegenstander, waarna hij er zelf de beuk inzette. Na een offer en een tegenoffer werden de dames geruild, maar Willy hield voldoende initiatief over om 2 pionnen te winnen, waarna de partij beslist was.

12-01-2008 om 21:37 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adreswijziging KMSK
Adreswijziging
We kregen een adreswijziging van de Koninklijke Mechelse Schaakkring (114).
Het wordt vanaf heden:

Sportcentrum NMBS
Chalet Het Arsenaal
Leuvensesteenweg 30
2800 Mechelen
Tel. 015/40.24.30

Verdere info op www.kmsk.be

12-01-2008 om 21:33 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
06-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttoernooi Ertvelde - Slotblitz
Kersttoernooi Ertvelde - Slotblitz
De slotblitz werd gewonnen door Kristof. HIj en Patrick speelden in de hoofdgroep. Het toernooi was enigszins 'verzwakt' door een gelijkaardig toernooi in Brugge, maar toch, je moet het maar doen. In afwachting dat we onze handen kunnen leggen op de einduitslag (hij staat nog niet op de website van SK Artevelde) wilden we dit toch al vermelden. Het was blijkbaar een heel goed einde van het jaar voor de Beverse schakers.

06-01-2008 om 21:20 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttoernooi Ertvelde - Veteranen toernooi
Kersttoernooi Ertvelde - Veteranen toernooi
Het is even zeker als het nieuwe jaar: de deelname van Luc aan het veteranentoernooi in Ertvelde. Dit toernooi georganiseerd door SK Artevelde organiseert elk jaar een Kersttoernooi (van Kerst tot eindejaar). Er is niet alleen een open toernooi, ook kadetten, miniemen, junioren en veteranen vinden hun gelijke, wat de formule voor sommigen heel aantrekkelijk maakt. Ook voor onze Luc dus. Alhoewel hij zijn successen van het verleden niet kon herhalen, scoorde hij weer mooi. Dit jaar staken er echter twee spelers bovenuit. Luc eindigde verdienstelijk op gelijke hoogte met de derde, maar moest op scheidingspunten genoegen nemen met de vierde plaats.

Stand

Speler

Elo

Club

Punten

SB

1

De Backere Pieter-Jan

1734

Artevelde

6.5

 

2

Facchin Ronald

1528

MSV

6.0

 

3

Vanden Bossche Guido

1584

MSV

3.5

8.00

4

Boons Lucien

1593

Beveren

3.5

7.25

5

Claeys Patrick

1545

Wachtebeke

3.5

7.25

6

De Corte Etienne

1378

Jean Jaures Gent

2.5

 

7

De Coninck Rene

1332

Artevelde

1.5

 

8

Rottiers Frans

0

Wachtebeke

1.0

 

06-01-2008 om 21:11 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interclub ronde 6
Interclub ronde 6

Beveren 1 - Jean Jaurès 3: 1.5 - 2.5
Kristof Buytaert 566618 - Verbruggen Samuel 23434 1-0
Stefan Paesschesoone 47414 - Van Der Straelen Lieven 24171 0-1
Luc Boons 00752 - De Meyer David 20109 1/2-1/2
Slaheddine Benali 07323 - Van Dorpe Filip 15806 0-1


Ter gelegenheid van drie koningen een lichtjes andere ploeg dan gewoonlijk. Deze keer waren Kristof en Stefan opgetrommeld om de eerste twee borden te bevolken. Veel plezier beleefde Stefan er niet aan. In een koningsgambiet met vroeg Dh4+ kwam hij goed uit de opening. Hij overzag echter een terugtocht van de loper die zijn dame in een lastig parket bracht. Een tweede blunder deed de partij abrupt eindigen, maar toen was het kalf al verdronken. Luc deed het andersom. De opening -een zwarte Leeuw- was niet echt een succes maar hij vocht zich mooi terug in de partij, en had zelfs een kwaliteit meer. Hij wou het noodlot niet tarten en stelde remise voor, een aanbod waarop de tegenstander maar al te graag inging.

Kristof en Slah speelden ondertussen nog door. In een Siciliaan had 'Maestro' al snel een klein voordeeltje door de controle van sleutelveld d5. Hij buitte dit minieme voordeeltje mooi uit zodat er uiteindelijk een toren gewonnen werd. Alhoewel een toren minder, moest er wel nog heel goed opgelet worden want de tegenstander verkreeg vrij veel tegenspel. Dat echter werd geneutraliseerd met een schijnoffer. Slah had een moeilijke tijd tegen de stevige Colle-opening. Hij behield zijn kalmte in een stelling waarin alleen wit dreigingen had, maar moest daarvoor wel enkele pionnen toegeven. Net toen hij terug in de match kwam, overzag hij echter een matdreiging die niet meer te pareren bleek. De teleurstelling was van zijn gezicht af te lezen. Een nederlaag dus, maar een lichte. 't wordt dus kijken wat de andere ploegen deden.

06-01-2008 om 20:57 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
01-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig 2008!
Gelukkig 2008!

Een gelukkig 2008 voor alle leden van Schaakclub Beveren 64. Moge de weg naar 2009 bezaaid liggen met overwinningen op alle vlakken. Veel succes in het schaken dus, maar ook op persoonlijk vlak, met een gezond en gelukkig 2008...

01-01-2008 om 23:17 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
28-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speellokalen Zilveren Toren
Speellokalen Zilveren Toren

Hieronder de adresgegevens van de clubs bij welke we op verplaatsing moeten spelen. Alle informatie is natuurlijk ook te zien op de site van de antwerpse schaakliga. Je vindt de website van de liga onder 'links' rechtsonderaan dit scherm).

121

Kon. Turnhoutse SK (TUSK)

Lokaal Den Bond, Korte Begijnenstraat 226, 2300 Turnhout – 014 41 31 04


124

SK Deurne vzw

Cultureel centrum Rix, de grijspeerstraat 86, 2100 Deurne - 03 325 54 25

 

134

SK Boris Spassky Schilde

Zaal Nova, Turnhoutsebaan 155, 2970 Schilde - 03 384 05 94


190

SC De Gouden Burcht

Lokaal Van De Merlen, Boomgaardstraat 278, 2070 Burcht – 03 254 13 68

28-12-2007 om 11:29 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalender ZT 2008

Kalender Zilveren Toren 2008



Eindelijk is hij er dan. De kalender met de speeldata en tegenstanders. Hieronder vind je de kalender op Beverse maat. Geef aan Stefan door op welke data je niet, liever niet of wel kunt spelen. Hij stelt dan een beurtrol-systeem op waarbij iedereen evenveel (da's de bedoeling) aan de beurt komt. We zitten immers met meer spelers dan plaatsen. Een luxe-probleem dus

Opgelet: ronde 4 op verplaatsing in Schilde is op dinsdagavond. Alle andere speeldagen zijn op vrijdag.

Ronde 1: vrijdag 11/01/2008

Beveren

-

Borgerhout 4


Ronde 2
: vrijdag 18/01/2008

Burcht 1

-

Beveren


Ronde 3
: vrijdag 25/01/2008

Beveren

-

Westerlo 2


Ronde 4
: dinsdag 05/02/2008

Schilde 1

-

Beveren


Ronde 5
: vrijdag 15/02/2008

Beveren

-

Brasschaat 2


Ronde 6
: vrijdag 22/02/2008

Deurne 3

-

Beveren


Ronde 7
: vrijdag 7/03/2008

Beveren

-

Geel 1


Ronde 8
: vrijdag 14/03/2008

Turnhout 1

-

Beveren


Ronde 9
: vrijdag 21/03/2008

Beveren

-

Mechelen 2

28-12-2007 om 11:20 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
22-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beveren wint Kersttoernooi!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Beveren wint Kersttoernooi van Deurne
Totaal onverwacht heeft 'Schaakclub Beveren 64' de eerste prijs weggekaapt op het 46e kersttoernooi van Deurne. Op vrijdag 21 december trok een ploeg van zes spelers naar het CC Rix in Deurne. Alleen al er geraken was een beproeving vanwege de drukte van de Clouseau Kerstconcerten in het Sportpaleis. Patrick, Luc, Hendrik en chauffeur Vic raakten er net op tijd, Stefan en Willy zijn altijd iets later en dat was deze keer niet anders.

De toernooiformule bestond eruit dat de zes spelers één partij schaakten. De resultaten werden dan berekend door de punten per ploeg op te tellen, waarbij de punten op het eerste bord 'zwaarder' woog dan het tweede bord, het tweede meer dan het derde, enzovoort. Op bord één zat Patrick, dan volgde Vic, Stefan, Willy Hendrik en Luc.

Luc, naar eigen zeggen niet in vorm, haalde toch knap remise. Aanvankelijk zag het er niet goed uit met de kwaliteit minder. Maar door ervaring en listigheid sleepte hij toch nog een remise uit de brand. Patrick en Vic wonnen mooi. En een klein uurtje later kon ook Hendrik het punt laten optekenen. Willy en Stefan waren ondertussen volop in het middenspel beland. Een muurvast toreneindspel deed Willy besluiten om remise voor te stellen. De tegenstander weigerde echter tot Willy's verbazing en pleegde nadien nog schaak-harakiri. Stefan had het loperpaar, zijn tegenstander het paardenpaar. Na een spannende finale met elk minder dan vijf minuten werd het toch nog remise.

Beveren kwam daarmee op gelijke hoogte met gastclub Deurne die ook vijf punten uit zes ronden haalden, ook met vier winstpartijen en twee remises. Ze moesten de remise echter op hogere borden toekennen waardoor hun scheidingspunten lager uitvallen dan die van Beveren.

Luc Pattyn van schaakclub SK Oude God vereeuwigde het -onverwachte- moment voor de eeuwigheid, en bezorgde ons de foto. Waarvoor onze hartelijke dank. Jammer genoeg liet de flash het afweten. Klik op de foto om te vergroten.

22-12-2007 om 09:21 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttoernooi - Uitslag per ploeg

        Ploeg                                       1     2     3     4     5     6     TOT    SP

1      Club 64 Beveren 1                    1     1     ½    1     1     ½    5          18.5

2      SK Deurne 1                            1     ½    1     1     ½    1     5          17.5

3      Remise Brasschaat 2                 1     ½    1     1     0     1     4.5       16.5

4      SK Moretus Hoboken 1           1     1     0     1     1     0     4          16

5      Remise Brasschaat 1                 0     ½    1     1     ½    1     4          11.5

6      SK Boris Spassky Schilde 1      ½    ½    ½    1     0     1     3.5       11.5

7      TSM schaakclub 1                    0     1     0     1     ½    1     3.5       10

8      SK Schoten 2                           ½    0     0     1     1     1     3.5       9

9      Burchtse SK 1                          ½    1     ½    0     0     1     3          11

10    SK Oude God 1                       1     0     ½    ½    0     1     3          10.5

11    SK Rokade Westerlo 1             0     ½    ½    0     1     1     3          7.5

12    TSM Schaakclub 2                   ½    1     1     0     0     0     2.5       12

13    SK Moretus Hoboken 2           0     1     0     ½    1     0     2.5       8.5

14    SK Deurne 3                            ½    0     0     1     1     0     2.5       8

15    Deurne Zuid 1                           0     ½    0     1     1     0     2.5       7.5

16    SK Deurne 4                            1     0     0     0     1     0     2          8

17    Borgerhoutse SK 1                   0     0     0     1     1     0     2          5

18    SK Deurne 2                            ½    0     0     0     ½    1     2          5

19    SK Schoten 1                           0     0     1     0     0     1     2          5

20    SK Moretus Hoboken 3           ½    ½    0     0     ½    0     1.5       6.5

21    KSK Merksem 1                      0     ½    0     0     1     0     1.5       4.5

22-12-2007 om 00:00 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
10-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zilveren Toren - data 2008
Zilveren Toren - data 2008 
De data voor de Zilveren Toren competitie van 2008 zijn de volgende:

ronde 1

11/01/2008

ronde 2

18/01/2008

ronde 3

25/01/2008

ronde 4

15/02/2008

ronde 5

22/02/2008

ronde 6

29/02/2008

ronde 7

14/03/2008

ronde 8

21/03/2008

ronde 9

28/03/2008

10-12-2007 om 23:00 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
07-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttoernooi Deurne
Klik op de afbeelding om de link te volgen Kersttoernooi Deurne

Het jaareinde is weer in zicht en daarmee ook het 46ste Kersttornooi van Schaakkring Deurne. Dat gaat door op 21 december 2007 in CC Rix te Deurne, De Grijspeerstraat 86, 2100 Deurne. Aan het toernooi kunnen maximaal 28 ploegen van zes spelers deelnemen en elke speler speelt één partij van 2 uur KO. Tornooileiding is in handen van Bart Van Tichelen, die ook dit jaar de scheidsrechter van de Antwerpse Zilveren Toren-competitie zal zijn.

Ook Schaakclub 64 Beveren is van de partij en schrijft één ploeg in. De spelers die onze kleuren verdedigen zijn: Patrick, Vic, Stefan, Willy, Hendrik en Luc
 
Voor wie een kijkje wilt gaan nemen: let nog op het volgende. Rond het Sportpaleis werd een blauwe zone ingericht om de parkeeroverlast in te dijken. Hou daarmee rekening bij het zoeken naar een parkeerplaats: plaats de parkeerschijf en pas ze aan na verloop van tijd aan.

07-12-2007 om 16:47 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)
05-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokaalwijziging Interclub
Lokaalwijziging Interclub


Op 20 januari staat er in de Nationale Interclub kalender een uitmatch tegen MSV op het programma. Er was nogal wat verwarring over het adres maar Willy heeft even nagevraagd en het gaat wel degelijk om hetzelfde lokaal, enkel de straatnaam is gewijzigd. Het juiste adres is: Parochiezaal, Bibliotheekstraat 1, 9940 Evergem. (Voor de ‘anciens’ vroeger was dat de ‘spoorwegstraat’; dus waarschijnlijk een andere ingang. Het is in elk geval een zijstraatje van het centrale plein aan de kerk.

05-12-2007 om 15:15 geschreven door administrator  


>> Reageer (0)


Foto
Foto

Schaakclub 64 Beveren schaakt elke VRIJDAGavond in residentie 'Gildenhuis', Ciamberlanidreef 92, 9120 Beveren

Jeugdschaaklessen van 18:30 tot 20 uur (behalve in juli-augustus), vanaf 20 uur voor volwassenen (behalve in de zomervakantie)

Competitiewedstrijden: thuiswedstrijden gaan door op zondagnamidag 14 uur voor nationale interclubwedstrijden en op vrijdag 20 uur voor de Antwerpse competitie. Raadpleeg de kalender.

Contacteer de club

Druk op onderstaande knop om een e-mail te sturen.

Foto
Inhoud blog
  • nieuwe website
  • stapjes schaaktoernooi zondag 7 mei 2023
  • stapjes schaaktoernooi op zondag 23 oktober in Lier
  • stapjes schaaktoernooi op zondag 11 september
  • Liga kampioenschappen
    Links
  • Officiële site - Zilveren Toren
  • Officiële site - Interclubs
  • Officiële site - correspondentieschaak ICCF
  • Chess24 - Website met internationaal schaaknieuws
  • On line schaken (Ned)
  • Antwerpse Handel

  • Zoeken in blog

    Archief per maand
  • 05-2023
  • 03-2023
  • 10-2022
  • 08-2022
  • 05-2022
  • 03-2022
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 06-2021
  • 10-2020
  • 01-2020
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 11--0001
    Blog als favoriet !
    T -->

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs