Inhoud blog
  • Fabulous Las Vegas, deel twee
  • Sin City, Fabulous Las Vegas
  • Hollywood baby !
  • Foto's
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Sarah en Nick in de Usa

    16-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Aan iedereen die al een reactie geplaats heeft: merci, maar onze internettijd is vrij beperkt. Dus reageren voor ons op elk bericht is vrij moeilijk ! Geniet van de niewe foto's en verhalen, kus
    Sarah en Nick

    16-07-2010 om 19:25 geschreven door Sarah!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood baby !

    Met de woorden van Kurt Cobain :

    'I'm goin' to Hollywood, they'll see that I'm so good
    They won't care how I feel, and I'll get to fuck Brooke Shields
    I'll just sit and grin, the money will roll right in

    I want to be a star, I'm going to have a car
    And you'll have to admit, I'll be rich as shit
    I'll just sit and grin, the money will roll right in'

    Hollywood dus: extreem veel hoogtepunten en dingen die ik altijd al eens heb willen doen zijn uitgekomen :o! Bijvoorbeeld de cd kopen van Acid Bath, op Amerikaanse bodem! (wou ik al van mijn dertiende). + Rijden op Mulholland Drive, de straat waar Lynch 1 van zijn films naar noemde! (met Lynch muziek op de achtergrond uiteraard.) Verder hebben we een rondleiding gekregen in een filmschool, die onbetaalbaar is maar waar ze u echt laten watertanden om er te gaan....Wie weet! ooit :). Het staat in ieder geval al op mijn to do list! Een even groot hoogtepunt was dan weer het museum of death bezoeken. Waar ik allerlei verhalen hoorde over seriemoordenaars en ik het adres van de enige echte Richard Ramirez heb meegekregen. Richard, je mag volgende maand post verwachten :)

    Veel museums die we wouden zien waren dicht of bestonden niet meer. Was een beetje een bummer, maar het Hammer museum vol indrukwekkende actuele kunstenaars maakte alles goed.

    Het hoogtepunt van Nick was ongetwijfeld zijn : op de foto met Shrek moment!

    Iets wat we ook zeker moeten vernoemen is dat we pink lemonade gekocht hebben bij twee jongetjes, die hun eigen limonadekraampje in de tuin gemaakt hadden (zie foto). Ja hoor, dat bestaat hier dus echt!!!

    Na Hollywood trokken we richting de wildernis: King's Canyon en Sequoia. Ons eerste echte kampeeravontuur. Waar we een kampvuur gemaakt hebben en : 'meneer de wasbeer' hebben ontmoet. De echte beren hebben we niet gezien, waarschijnlijk omdat we ons eten moesten opbergen in speciale : bear cans, zodanig dat ze het voedsel niet konden ruiken.

    Volgende dag enkele wandeltochten in de onuitstaanbare hitte. Reuze Sequoia,s gezien, zelf door 1 doorgereden.Moro Rock beklommen en ook de grotten : 'Crystal Cave' konden van onze aandacht genieten. Groot droog onweer gezien gisteren, met zeer leuke nieuwsverslagen gisterenavond ala : EXTREME DANGER!!! CALIFORNIA BURNS !!!

    Misschien maar best dat we binnen enkele dagen naar Nevada trekken.

    Vele groeten en kussen

    Nick en Sarah





















































    16-07-2010 om 19:21 geschreven door Sarah!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    11-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's
    Een aantal prachtige foto's die jullie een idee geven van onze reis :)












































    11-07-2010 om 19:23 geschreven door Sarah!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greetings from California
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ons avontuur is begonnen in San Fransico, waar we jammer genoeg niet alles hebben kunnen zien, wegens tijdsnood en jetlag (vooral Sarah dan).
    Wat we wel zagen is goed meegevallen. Het museum van moderne kunst is een echte aanrader. Even goed dan het centre pompidu in Parijs! Moderne kunst om U tegen te zeggen :). Verder bezochten we het sterk gecommercialiseerde Fisherman's Wharf. Alsof je in de winkels en restaurants in Disneyland loopt. Algemeen viel ons vooral het contrast tussen rijk en arm op. Ik denk aan de tientallen niet te betalen kledingwinkels (Armani, , Dolce en Gabanna, ...) ten opzichte van de tientallen zwervers en daklozen, die je in de vuilnisbakken ziet krabben op zoek naar iets eetbaars....

    De dag nadien pikten we onze auto op en vertrokken richting Yosemite Natural Park. We maakten een pitstop in 'The Land of Peaches and cream' en genoten van het landschap. We zagen bossen en heuvels zoals nooit tevoren. We sliepen in een cabine in het bos, zodat we de volgende dag volop van het natuurpark zelf konden genieten. Zoals de lokale bevolking het zei: "It's one of the most beautiful places on earth!' En gelijk had hij. Pure ontroering. We deden enkele wandelingen, waaronder 1 van drie uur, op weg naar de top van de waterval. Via the mist trail, waar we kletsnat werden (we liepen naast de waterval) behaalden we toch de top! Over het algemeen was het kort samengevat, zeer indrukwekkend.

    Terug naar het binneland dan maar. Waar we in een motel geslapen hebben en we 1 of andere wezel? Buidelrat? Een gemuteerde rat? Bij het vuilnis zagen.
    Hier van bekomen, ging het de dag erop verder richting kust. De befaamde highway 1, zeg maar. Veel kronkelige, draaierigmakende bochten, maar ook imposante uitzichten.
    Na de zonsondergang kwamen we terecht in een minisuite met kingsizebed, open haard, en de zee op wandelafstand. Geen wezels te zien! Goed geslapen, goed ontbeten en nadien naar de olifant-zeehonden gaan kijken. Gigantische wezens die gezellig bij elkaar op het strand lagen te slapen.

    Aangezien het bijna weekend is, en we liever niet in L.A. willen zitten dan (na die suite moeten we aan ons budget denken ;)), gaan we het weekend doorbrengen in het binneland, tussen de cowboys en mexicaanse sferen.

    Twee kleine bedenkingen in het algemeen:

    De mensen zijn hier onnatuurlijk vriendelijk! En houden er precies van om ons op straat aan te spreken. Enkele citaten: "Great hat!', 'You guys look great together!', 'Do you roll your own cigarettes? It's like rolling a joint!', 'Do you have 5 dollars? They stole my wallet!'

    Alles, maar dan ook alles is hier groter. De achteruitkijkspiegels, de bomen, de boterhammen, de frisdranken en uiteraard ook de hamburgers. De driedubbel zo grote cornetto's en de nectarines die even groot zijn dan onze grootste appels.

    HOLLYWOOD, here we come!!!!

    11-07-2010 om 19:20 geschreven door Sarah!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog iets vergeten....
    We wouden ook nog zeggen dat we onze Chevrolet HHR heel graag zien en dat we ook al een klein daguitstapje gemaakt hebben naar WALL-MART. Dat onze auto vol spullen zit en we ook al kampeerspullen hebben aangeschaft. Dat we wilde herten gezien hebben en midden in een eekhoorn-invasie zaten in Yosemite! En dat we nog veel meer spetterende verhalen hebben om te vertellen in augustus :). En dat ik nu al 1700 foto's heb :)

    11-07-2010 om 18:45 geschreven door Sarah!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen risico's....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor alle, alle zekerheid staat onze chaotische route dus ook online. Kwestie als we verdwalen, of niet meer weten wat we nog allemaal moesten zien of een blackout krijgen! :)

    04-07-2010 om 11:10 geschreven door Sarah!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    23-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog maar 12 dagen en we vertrekken :). Aangezien mijn to-do-list ellenlang aan het worden is. Heb ik die blog nu al aangemaakt, dan kan ik dat al van mijn lijstje schrappen:)

    23-06-2010 om 23:39 geschreven door Sarah!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)


    Laatste commentaren
  • cheap jordans (cheap sneakers online)
        op
  • new red bottom high heels (cheap sneakers online)
        op Nog iets vergeten....
  • cheap jordans (cheap sneakers online)
        op Greetings from California
  • jordans 9 (cheap sneakers online)
        op
  • cheap jordans (cheap sneakers online)
        op Sin City, Fabulous Las Vegas
  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per week
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs